fbpx

Covers voor zelfstandige bars

9 mejores ideas para bares sin cocina

Als je erover denkt een nieuw restaurant op te zetten, maar de ruimte heeft geen plek om te koken, hoef je je geen zorgen te maken. Vandaag ontdekken we welke gerechten kunnen worden geserveerd in een bar zonder keuken.

Als u zich in die situatie bevindt, zullen deze tips u helpen uw bezoekers te verrassen en hun aandacht te trekken. En natuurlijk zijn dit ook recepten voor een bar zonder rookgelegenheid.

Maakje geen zorgen als je geen ruimte in je bar hebt om een keuken te installeren, hier zijn enkele opties om je klanten voor je te winnen met snelle en gemakkelijk te bereiden recepten.

Lees meer over catering voor bars zonder keuken en de verschillende opties die u in uw menu kunt opnemen om u te onderscheiden van de concurrentie.

9 beste ideeën voor zelfstandige bars

Self-catering bar Wie zei dat het beperkt was?

Een bar zonder keuken hoeft geen beperkende factor te zijn voor een goede service. U bent volledig in staat om uw klanten te voorzien van opties om te genieten van lekkere hapjes.

Toast met geitenkaas en honing

Een optie voor het bereiden van bar eten zonder een keuken is de geitenkaas en ui toast. Om dit voorgerecht te maken heb je stokbrood, geitenkaas en honing nodig.

Leg de sneetjes brood een paar minuten in een broodrooster, en terwijl u wacht, snijdt u de geitenkaas in plakjes.

Als het brood klaar is, leg je op elk sneetje toast een plakje kaas en voeg je honing toe voor een andere toets.

Tonijnpicadillo voor no-cookrepen

Tonijnpicadillo is een ideaal alternatief voor een snelle no-cook barsnack.

De ingrediënten die je nodig hebt voor dit heerlijke voorgerecht zijn: tonijn, gekookt ei, kappertjes, rode peper, mayonaise, ketchup, mosterd, zout en peper.

U hoeft de ingrediënten alleen maar in blokjes te snijden en goed te mengen in een kom.

Om deze picadillo te presenteren kun je hem serveren op geroosterd brood of met crackers.

Taartje met kaas en zalm

Broodjes kaas en zalm zijn de sterren van de catering voor self-catering bars omdat ze zo gemakkelijk te bereiden zijn.

Om broodjes kaas en zalm te maken hebt u nodig: gerookte zalm, smeerkaas, tartelettes en een paar takjes bieslook.

Om deze no-cook barhapjes te bereiden smeer je de kaas op het taartje, leg je er een klein stukje zalm op en versier je het met een bieslooklintje.

Brie met jam, perfect voor self-catering bars

Een ander perfect hapje om op het zelfbedieningsbarmenu te zetten is brie met jam. Deze snack is iets uitgebreider, want u moet er een frituurpan voor gebruiken.

De ingrediënten die u nodig heeft zijn: brie, frambozenjam, losgeklopte eieren, bloem en paneermeel voor het beslag.

De bereiding is eenvoudig, u snijdt de brie in kleine stukjes en wentelt de kaas in bloem, eieren en paneermeel. Leg de stukjes kaas bij het paneren minstens 10 minuten in de koelkast.

Zet de frituurpan aan en doe er ruim olie in, wacht tot deze heet wordt.

Bak de stukken brie goudbruin, haal de gepaneerde stukken uit de frituur, leg ze op papier om overtollige olie te verwijderen en ze zijn klaar om te eten.

Spiesjes van serranoham

Gemakkelijke spiesjes bereiden voor een no-cook bar is een taak die u slechts enkele minuten kost, een recept dat – behalve verfrissend – ook heerlijk is.

Spiesjes van serranoham zijn een origineel en gemakkelijk te maken no-cook barhapje, je hebt Iberische ham, meloen, wijn en wat muntblaadjes nodig.

Maak met een speciale lepel meloenbolletjes, doe ze in een kom en laat ze weken met de wijn.

Snijd vervolgens de Iberische ham in reepjes en omwikkel de meloenbolletjes met een houten prikker. Versier de presentatie met een muntblaadje.

Bar zonder keuken? Sushi!

Sushi is een no-cook barfood dat – hoewel het lang duurt om te maken – toch eenvoudig te bereiden is.

De ingrediënten zijn gevarieerd, verschillende smaken kunnen worden gemengd en het eindproduct zal onovertroffen zijn.

Volg de onderstaande stappen om deze no-cook bar snack te bereiden :

  1. Begin met het koken van de rijst, die wordt bereid met rijstazijn en suiker. Eenmaal klaar laat u de rijst op kamertemperatuur staan.
  2. Snijd de zalm in repen van 1 cm dik.
  3. Snijd het noriblad doormidden om de rol te vormen.
  4. Leg de ruwe kant van het noriblad naar boven op de mat en bedek het met de rijst, waarbij u aan de bovenkant van het vel een ruimte van een halve centimeter openlaat, zodat we de rol probleemloos kunnen sluiten.
  5. Doe wat wasabi, zalmreepjes en andere ingrediënten zoals komkommer, avocado en roomkaas bovenop de rijst om het diner een ervaring vol smaken te geven.
  6. Neem de mat en maak de eerste draai naar de plaats waar de ingrediënten zitten en druk stevig aan, waarbij u de mat voorzichtig optilt tot de maki gesloten is.
  7. Snijd de rol in gelijke delen om te voorkomen dat de rol uit elkaar valt.
  8. Serveer de sushi-rolletjes met sojasaus.

Een aanbeveling bij het bereiden van deze maaltijd voor zelfbedieningsbars is om meerdere rollen te maken en te wachten met het snijden ervan bij het serveren. Het is ook belangrijk om ze in de koelkast te bewaren om beschadiging te voorkomen.

Eiertapas met tonijn

Eiertapas met tonijn zijn ideale snacks om in de zomer te eten, om deze snack voor zelfbedieningsbars te bereiden heb je nodig: tonijn, gekookte eieren, mayonaise, olijven en ansjovis.

Snijd het gekookte ei doormidden, verwijder de dooier en meng het met de mayonaise en de tonijn. Vul vervolgens de eieren en gebruik olijven en ansjovis als versiering.

Broodje zalm en roomkaas

Het broodje zalm en roomkaas is een eenvoudig te bereiden voorgerecht vol smaak. Je hebt reepjes zalm, roomkaas en reepjes bieslook nodig.

Snijd zalmreepjes van 10 centimeter lang, besmeer de reepjes met de roomkaas, rol ze voorzichtig op en bind ze vast met de bieslook voor een opvallende presentatie.

Speciale rundercarpaccio montadito

De speciale carpaccio montadito van rundvlees is een licht hapje dat ideaal is als voorgerecht op een zelfbedieningsbarmenu omdat het zo gemakkelijk te bereiden is.

Om het te bereiden snijdt u sneetjes brood om te roosteren en stelt u de montadito samen met de sla en de rundercarpaccio.

De dressing bestaat uit een vinaigrette met olie, zout, peper en parmezaanse kaas, om de presentatie een ander tintje te geven.

Voordelen van een zelfbedieningsbar

Voordelen van een self-catering bar

Een bar zonder keuken heeft vele voordelen:

  1. Snelle aandacht voor de gasten.
  2. Vergemakkelijken van de controle en automatisering van processen.
  3. Onderscheidend van de concurrentie.
  4. Apparatuur zoals friteuses en broodroosters kunnen worden gebruikt door het personeel dat in de zaak werkt, er is geen kok nodig.
  5. Het beperkte gebruik van apparatuur voor voedselbereiding verlaagt de kosten van elektriciteit en benodigdheden zoals frituurolie.

Vragen

Kan ik een bar opzetten zonder keuken?

Zeker, geen probleem. U kunt alternatieve opties aanbieden, gemakkelijk te bereiden en vol smaak.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.