fbpx

Voedselvoorziening: een concept dat u moet kennen en beheersen

Food Service: Un concepto que debes conocer y dominar

Food service is een concept dat door verschillende bedrijven wordt beheerd, met de bedoeling gastronomische bedrijven te helpen.

De bedrijven die zich toeleggen op de levensmiddelenvoorziening beschikken over plannings- en distributiediensten voor bereide gerechten, voorstellen die het werk in de keuken optimaliseren en de levering van bestellingen versnellen.

heeft u een restaurant en wilt u uw zaak omgooien?

Ontdek elk van de voordelen die foodservice uw restaurant biedt en krijg de moed om het in uw management in te voeren.

wat is voedsel service?

Wat is voedsel service?

De sleutel is de naam: food service, een dienst die gericht is op de ondersteuning van gastronomische bedrijven, met als doel hun efficiëntie te verbeteren.

Via de voedselvoorziening worden restaurants ondersteund met de distributie van kant-en-klaar voedsel, de nodige uitrusting voor de keukens en de nodige diensten om hun werking te verbeteren.

Voedingsmiddelen die foodservicebedrijven aan gastronomische bedrijven aanbieden zijn onder meer: sauzen, zuivelproducten, ijs, bakkerij- en banketproducten, diepvriesproducten en nog veel meer.

Maar daar houdt het niet bij op, want de foodservice is ook toegewijd aan het geven van persoonlijk advies aan uw bedrijf. Met hun tussenkomst zullen de verkoop en de prestaties van het restaurant beter zijn.

Bijdragen van voedsel service aan mijn restaurant

Food service bijdragen aan mijn restaurant

Foodservice brengt grote voordelen voor uw restaurant, waardoor u de service in uw zaak kunt optimaliseren en de verkoop kunt stimuleren.

Hieronder zullen wij bespreken hoe het uw restaurant beïnvloedt, zodat u kunt analyseren of – naar uw beste weten – foodservice iets heeft bij te dragen aan uw bedrijf.

Klant in het middelpunt

Foodservice biedt u kant-en-klare producten voor de bereiding van uw recepten, waardoor u tijd bespaart. Deze tijd kan worden gebruikt om uw klantenservice te verbeteren.

Op die manier kunt u een nieuwe verkoopstrategie creëren om van uw restaurant de eerste keuze te maken waar klanten aan denken als ze uit eten gaan.

Als u vindt dat uw klantenservice boven het gemiddelde ligt, bedenk dan dat er op dit gebied altijd ruimte is voor verbetering.

Kwaliteit en veiligheid

Levensmiddelenbedrijven hanteren strenge normen als het gaat om de kwaliteit en veiligheid van de producten die zij verkopen.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de levensmiddelenhygiëne bij de bereiding van elk product.

Dit zal een directe en positieve invloed hebben op de kwaliteit van uw gerechten.

Snelheid

Dit is een ander voordeel dat verband houdt met de manier waarop foodservice-bedrijven hun producten verkopen. Door kant-en-klaarmaaltijden te kopen, wordt de tijd voor het bereiden, koken en opdienen aanzienlijk verkort.

Door te kiezen voor het gebruik van food service-producten zal uw keuken dus wendbaarder zijn en een grotere capaciteit hebben om klanten te bedienen.

Verminder krimp

Met foodservice consultancy vermindert u verspilling en haalt u het beste uit elk ingrediënt dat u gebruikt.

Afhankelijk van de ingrediënten die u in het menu van uw restaurant gebruikt, zal het adviesbureau u helpen uw ingrediënten beter te leren kennen, welke onderdelen kunnen worden gebruikt bij de bereiding van verschillende recepten en welke niet.

Door de door de voedingsdienst aangeboden bereide producten te kopen, kunt u de verspilling met een groot percentage verminderen. Dit komt doordat de producten worden verwerkt en ontdaan van alle mogelijke afval.

Prijzen

Als de aankoop van ingrediënten bij leveranciers hoger is dan het gebruik in de keuken van uw bedrijf, zorgt de voedingsdienst hiervoor.

In dit geval helpt de voedingsdienst u bij het plannen en beheren van de schaaleconomie, zodat u het voedsel koopt dat u nodig hebt tegen betaalbare prijzen, naar gelang van de inkomsten van uw bedrijf.

Systematisering van de bevoorrading

Een ander voordeel van foodservice bedrijven is dat zij uook ondersteunen bij voorraadbeheer.

Op die manier kunnen zij, wanneer de voorraad laag is of uitgeput raakt, deze in korte tijd aanvullen, zonder dat dit gevolgen heeft voor uw service.

Innovatie

Ten slotte is de voedingsindustrie altijd bezig haar producten te vernieuwen, nieuwe smaken uit te proberen of nieuwe ingrediënten te creëren.

Daarom zult u in uw restaurant altijd iets nieuws te bieden hebben, hetzij als onderdeel van uw menu, hetzij als een nieuw gerecht.

Innovatie zal u helpen nieuwe klanten aan te trekken en u te onderscheiden van uw concurrentie.

hoe is de voedselvoorziening ontstaan?

Hoe is de voedselvoorziening ontstaan?

Voedselvoorziening is een concept dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Deze dienst is opgericht met het oog op het beheer van de bevoorrading van grote gastronomische bedrijven.

Met zijn hulp hoefden gastronomische bedrijven zich alleen te concentreren op het koken en verzenden van gerechten, en niet op lange uren van voedselbereiding.

Sinds het begin zijn de ingrediënten die door de voedseldienst worden geleverd van hoge kwaliteit, geleverd in hoeveelheden die overeenkomen met de vraag van het etablissement en vrij van verspilling.

Enkele belangrijke feiten over de voedselvoorziening

Enkele belangrijke feiten over de voedselvoorziening

Food service produceert voedsel, de verpakking ervan en bepaalde formules of oplossingen, zodat restaurants het alleen nog maar hoeven te koken en op te dienen.

In het algemeen zijn de producten die door food service worden gedistribueerd alleen bestemd voor distributie aan restaurants en niet voor individuele consumptie, gezien de geproduceerde en verzonden hoeveelheden.

De belangrijkste bedrijven waaraan de foodservice haar producten levert zijn cafés, bars, restaurants, hotels, bakkerijen en banketbakkerijen.

Deze bedrijven nemen contact op met de foodservicebedrijven om de producten te bestellen die zij nodig hebben en de bedrijven beginnen met de bereiding, verpakking en distributie van de producten rechtstreeks aan de bedrijven die ze besteld hebben.

Monouso: bewezen kwaliteit en veiligheid voor uw bedrijf

Monouso: bewezen kwaliteit en veiligheid voor uw bedrijf

Als u overweegt een relatie met de foodservice aan te gaan, hebt u kwaliteitsverpakkingen nodig om de eigenschappen en de versheid van uw voedsel te behouden.

In onze online winkel, Monouso, vindt u een verscheidenheid aan herbruikbare, wegwerp- of biologisch afbreekbare verpakkingen, zodat u de verpakking kunt kiezen die het best past bij de behoeften van uw bedrijf.

De containers die u in onze winkel krijgt, zijn vervaardigd met resistente producten voor het typische gebruik van een restaurant.

Onder de fabricagematerialen hebben wij: plastic, suikerrietbagasse, aluminium, karton, PLA maïszetmeel en FOAM.

Deze containers kunnen worden gekocht met hun deksels, die zorgen voor een luchtdichte afsluiting.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.