fbpx

Zes nieuwe trends in de gastvrijheid voor de nieuwe normering

tendencias-hosteleria-portada

De Covid-19 gaf de wereld een 180° verandering, en de gastronomische industrie was een van de meest getroffenen. Sinds het begin van de opsluiting zijn bars, restaurants en hotels erin geslaagd zich aan te passen aan dit probleem. Het resultaat? In de horeca zijn in 2020 allerlei trends ontstaan.

De heropening is begonnen met de nieuwe normaliteit. Sommige bedrijven vinden hun specialiteiten opnieuw uit, terwijl andere hun diensten volledig hebben veranderd. De methoden om klanten aan te trekken en te behouden behoren tot de meest gevarieerde en pittoreske, zodat het hotelbedrijf na 2020 niet meer hetzelfde zal zijn.

Wil je er meer over weten? Blijf op Monouso en ontdek de meest succesvolle trends van dit jaar en hun toekomstige voetafdruk in de culinaire industrie.

Opkomende trends in de gastvrijheid

Dit jaar is gebleken dat de noodzaak de moeder van de uitvinding is. Elk restaurant of bedrijf heeft zijn eigen trucjes uitgevoerd, maar er zijn variabelen die de meeste bedrijven gemeen hebben. Namelijk:

Innovatie

Hoewel de opmars van het netwerk niet van recente datum is, had het niet zoveel kracht nodig gehad als vandaag de dag.

Sociale netwerken, websites en online diensten hebben de markt al volledig overgenomen. Zelfs de meest sobere en traditionele eigenaars hebben zich moeten aanpassen aan de technologische veranderingen. Daarom zijn alle gastronomische diensten op het web aanwezig.

Reserveringen

Veel bedrijven, ook de kleinere, hebben ervoor gekozen om de boekingsservice aan te bieden. Waarom is dat? Het hebben van een eigen tafel is noodzakelijk voor de nieuwe normaliteit, en het krijgen ervan kan een gecompliceerde taak worden.

Het resultaat ligt voor de hand: veel klanten zijn al gewend om vooraf te reserveren in restaurants, zodat deze consumenten tijdens de lunch een snellere, harmonieuzere en efficiëntere service kunnen krijgen.

Afstand

De gastvrijheidstrends in termen van afstand zijn zeer divers. De nieuwe dynamiek voor de normaliteit heeft velen gedwongen om het aantal beschikbare tafels en stoelen te verminderen.

Hoewel het klinkt als een handicap, zien veel eigenaren de mogelijkheid om een hogere kwaliteit particuliere service aan te bieden.

Feesten

Conferenties, vergaderingen en partijen zoals we die kennen moeten nog steeds wachten. Annuleringen voor dit soort evenementen worden zeer zorgvuldig verwijderd om mogelijke complicaties te voorkomen. Hoewel de shows weer opduiken, moeten ze voldoen aan redelijke maatregelen van afstand.

En hoe is deze situatie aangepakt? Sommige instellingen hebben hun tafels alleen maar gescheiden, terwijl andere hun ruimtes hebben uitgebreid voor meer comfort.

Scannen

De meest gewaagde hebben besloten om de technologische trend in de horeca te volgen. Hoe? Door nieuwe webservicetoepassingen te creëren, het verblijf in restaurants te moderniseren en allerlei opties via de mobiele telefoon mogelijk te maken. Het is een goed idee, vind je niet?

tendencias-hostelería

Levering

Zonder twijfel is Delivery or Take away de stertrend in de horeca in 2020. Hoewel het hotelverblijf weer normaal is, hebben veel plaatsen zich toegelegd op het verbeteren van hun afhaaldiensten. Zo hebben ze het aantal beschikbare opties uitgebreid tot onvermoede niveaus.

Met uitzondering van de Covid-19 heeft dit jaar een groot aantal nieuwe trends gegenereerd, die overal ter wereld hun sporen zullen achterlaten. Gelukkig is alles weer normaal, maar de herberg zal in mindere mate dan we denken een complete revolutie hebben doorgemaakt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.