fbpx

Hoe zelfgemaakt gebak online verkopen

Hoe zelfgemaakt gebak online verkopen

De strategie├źn om zelfgemaakt gebak online verkopen zijn niet ingewikkeld, maar je moet wel voorzichtig zijn bij het toepassen ervan.

Een goed imago in netwerken, een complete website en actuele documenten die de werking van uw bedrijf mogelijk maken, zijn enkele vereisten voor een succesvolle verkoop op Internet.

In dit artikel leer je alles wat je moet weten over hoe je zelfgebakken taarten en gebak succesvol en in een paar stappen online kunt verkopen.

Geheimen van het online verkopen van taarten

Geheimen van het online verkopen van taarten

Als u een bedrijf begint om gebakken goederen online te verkopen, zijn er geheim en voor succes. Dit zal u een idee geven van hoe u uw bedrijf moet beheren wanneer u taarten via het internet verkoopt en andere belangrijke aspecten in de wereld van het bakken.

Kapitaal om te investeren

Het is niet nodig een groot bedrag te investeren bij de start van het bedrijf

Het is het beste om te beginnen met de verkoop van bakkerijproducten vanuit huis, en als uw bedrijf groeit, kunt u evalueren of u moet verhuizen naar een grotere vestiging.

Dus met een keuken thuis , bakgerei en een voertuig om de levering te doen is meer dan genoeg.

Kennis, het beste kapitaal

Meer dan geld is kennis en innovatie het belangrijkste instrument om gebak online te verkopen.

Het hebben van bakkunsten, uw recepten en die van uw familie zijn essentieel om – met goede voet en bereidwilligheid – uw bedrijf te beginnen om thuis in Spanje bakkerswaren te verkopen.

Aanwezigheid op internet en sociale netwerken

De aanwezigheid op internet en sociale netwerken is van groot belang om uw bedrijfbekendheid te geven , klanten aan te trekken en uw verkoop te stimuleren.

Uw website en sociale-mediaprofielen moeten het publiek producten tonen die hen interesseren. U kunt ook enkele baktips delen die uw pagina een meerwaarde geven.

Naast het publiceren van organische inhoud, is het een goed idee om kleine investeringen te doen in reclame , zodat meer mensen van uw werk weten en potenti├źle klanten worden.

Assortiment producten waarmee u zich onderscheidt

Blijf niet hangenin de traditionele taartrecepten die in elke bakkerij verkocht worden.

Gebruik ingredi├źnten en combinaties die lekker zijn, maar niet zo gebruikelijk in de bedrijven van uw concurrenten.

Een ander aspect in termen van verschillen is het aanbieden van producten voor mensen die de basisproducten van gebak, zoals eieren, zuivel of meel, niet kunnen consumeren.

Speciale producten aanbieden voor dit segment van de markt is een goed idee, vooral omdat uw concurrenten dit meestal niet doen

Bestellen

U moet vaststellen welke methode de klanten moeten volgen om bestellingen te plaatsen, vooral wanneer het gaat om evenementen of speciale data, d.w.z. wanneer er meer vraag is.

Het is ook belangrijk aan te geven of u alleen naar huis en haard verzendt of dat u klanten de mogelijkheid biedt de taart op te halen op het adres dat u opgeeft.

Bied ten slotte de mogelijkheid om de taarten op maat te maken, een detail dat aantoont dat u er belang aan hecht uw klanten tevreden te stellen en dat door hen goed zal worden onthaald.

Kwaliteit grondstof

De kwaliteit van de grondstoffen die u in uw taarten gebruikt , is bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct.

Als u producten van slechte kwaliteit gebruikt, zijn de smaak en de textuur van de taarten misschien niet de beste, zodat klanten uw zaak niet zullen beschouwen als een optie om opnieuw te kopen.

Kies altijd voor kwaliteitsproducten die binnen uw budget passen en zorg ervoor dat u seizoensgebonden en verse producten gebruikt.

Luister naar feedback over uw producten

Als u van plan bent een product aan uw catalogus toe te voegen om taarten online te verkopen, organiseer dan een kleine test met familie en vrienden.

Vraag hen eerlijk te zijn over het product, zodat u weet of het een gunstige keuze is voor de onderneming of dat het recept moet worden aangepast.

Legaliseer uw thuisbakkerij

Legaliseer uw thuisbakkerij

Het ondernemerschap neemt in de loop der jaren op verschillende gebieden toe, van kleding tot de verkoop van bakkerijproducten via internet. Deze online ondernemingen zijn erg in trek bij de mensen omdat zij hen tijd besparen in hun dagelijkse leven.

Het is echter belangrijk dat elk bedrijf dat levensmiddelen verkoopt, aan bepaalde voorwaarden voldoet en over zijn respectieve vergunning beschikt om vlot te kunnen werken.

Vereisten om thuisbakken te verkopen

Om in Spanje thuis gebak te verkopen, moet worden voldaan aan de sanitaire en wettelijke maatregelen die in het land zijn vastgesteld.

Als aan alle vereisten is voldaan, zal het geen probleem zijn om uw bedrijf in de online verkoop van taarten en gebak op te starten.

Licenties

De eerste vereiste voor de start van uw bedrijf is een vergunning die de oprichting en opening ervan bekrachtigt.

U moet naar uw plaatselijke gemeentehuis gaan om uit te zoeken welke documenten u moet invullen om uw vergunning te krijgen.

Wetgeving om te controleren

Als verkoper van levensmiddelen moet ualtijd op de hoogte zijn van de wetgeving inzake de productie, de gezondheidseisen en de verkoop ervan.

In Spanje moet u op de hoogte zijn van de voedsel-, Europese en administratieve wetgeving, die wij hieronder toelichten

Voedsel

De levensmiddelenwetgeving is vervat in de Spaanse Levensmiddelenwet, die aangeeft aan welke hygi├źnische en sanitaire voorwaarden moet worden voldaan om de gezondheid van de klant te garanderen.

De bij Koninklijk Besluit 2484/1967 vastgestelde voorschriften bepalen welke maatregelen moeten worden toegepast bij de bereiding, de bewaring, het vervoer en de reclame voor de producten van om het even welk bedrijf.

Europees

De levensmiddelenwetgeving wordt aangevuld door een wet die door de Europese Unie is uitgevaardigd.

Deze wet bepaalt dat elk proces waaraan levensmiddelen worden onderworpen, moet plaatsvinden in ruimten die door gezondheidsinspecteurs kunnen worden bezocht en geregistreerd.

Administratief

Wat de administratieve wetgeving betreft, is het noodzakelijk de wet op het rechtsstelsel van de overheidsadministraties en de gemeenschappelijke administratieve procedure te kennen.

Daarin wordt bepaald dat elk bedrijf een verantwoorde verklaring moet afleggen, waaruit blijkt dat het de relevante voorschriften van het bedrijf naleeft.

De gegevens ter identificatie van de onderneming en andere documenten die bij het beheer vereist zijn, moeten worden bijgevoegd.

De verantwoordelijke verklaring wordt van kracht op het moment dat zij wordt ingediend, dus als er sprake is van een onregelmatigheid, zal de overheidsadministratie dit melden en juridische maatregelen nemen.

Sociale zekerheid voor werknemers

Aangezien u een bedrijf begint dat zich bezighoudt met de verkoop van zoetwaren via internet, moet u zich laten registreren bij de sociale zekerheid en uw bijdragenbetalen.

De beste manier om zich in te schrijven is via de bijzondere regeling voor zelfstandigen of met formulier 037.

Belastingen

Net als bij de sociale zekerheid moet u zich inschrijven bij de belastingdienst.

De post van de belasting op economische activiteiten die met uw onderneming verband houdt, is 677.1, die betrekking heeft op hotels en restaurants zonder vestiging

Gaop dezelfde manier bij de belastingdienst na of dit het juiste epigraaf is en of er geen wijzigingenin zijn aangebracht.

Sanitaire registratie van kleine levensmiddelenbedrijven

Om de sanitaire registratie aan te vragen moet u naar het sanitaire register van kleine levensmiddelenbedrijvengaan.

Een van de vereisten die moeten worden verstrekt om het proces uit te voeren, is een juridisch document dat het begin van de verkoop van uw bedrijf bewijst.

Dit document moet de naam van uw bedrijf, de te ontwikkelen economische activiteit, het adres en de NIE, NIF of CIF vermelden.

Aangezien dit register door de respectieve Autonome Gemeenschap wordt geregeld, is de procedure in elk van deze Lid-Staten verschillend. Ga naar de griffie van uw adres en zoek uit welke documenten in uw geval nodig zijn.

Verkoop van zelfgemaakt snoepgoed op internet

Vender reposter├şa casera por Internet

Naast het hebben van een website of profielen op sociale netwerken, moet u strategie├źn toepassen om zelfgemaakte zoetwaren via het internet te verkopen.

Het imago waarmee u uw producten en uw bedrijf promoot, is wat de klanten ertoe zal aanzetten bij u te bestellen.

Bestudeerde concurrentie en geef bekendheid aan een innoverend bedrijf, met voorstellen voor traditionele taarten en voor mensen die graag nieuwe dingen uitproberen. Een ander instrument dat kan worden ontwikkeld is e-mailmarketing, om wekelijks aanbiedingen en promoties naar klanten te sturen.

Zelfs als u taarten online verkoopt, mag u niet vergeten deel te nemen aan evenementen en beurzen om het persoonlijke contact met de klant nooit te verlaten.

Producten voor thuis bakken

Producten voor thuis bakken

Om uw mixen te bereiden, te bakken en te verpakken hebt u kwaliteitsproducten nodig die het u gemakkelijker maken om bakwaren online te verkopen.

In onze online winkel Monouso vindt u een sectie gewijd aan gebak verpakkingen, iets wat zeer nuttig is voor uw zakelijke producten.

Voor leveringen hebben wij dozen, containers, bodems, vormen, strips, capsules en trays, allemaal specifiek vervaardigd voor elk bakkerijproduct en met de afmetingen die u nodig hebt.

U kunt deze containers ook vinden in materialen zoals karton, hout, papier en plastic.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.