fbpx

Wegwerpmonteurshandschoenen

In alle banen is er een risico op ongelukken. Daarom is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen die de ernst van het incident kunnen verminderen. Wat voor maatregelen kunt u nemen? Het kan heel nuttig zijn om in de werkplaats wegwerpmonteurhandschoenen te dragen, omdat u de impact van een ongeval kunt tegengaan.

Als we het over wegwerphandschoenen hebben, is het eerste wat ons te binnen schiet het ziekenhuis. We denken ook aan het laboratorium waar de medische tests worden uitgevoerd, maar de waarheid is dat je nog veel meer dingen kunt bedenken. In dit geval zijn wegwerpmonteurshandschoenen een goede bescherming.

De functie van mechanische wegwerphandschoenen

Het is bekend dat wegwerpmonteurhandschoenen vanaf het moment dat ze aan de handen worden gelegd een beschermende muur worden. Waarom? Omdat ze beschermen tegen onder andere bacteriën, infecties en micro-organismen die het leven van een persoon in gevaar kunnen brengen.

In het specifieke geval van een monteur kan zijn werk open wonden produceren waar besmettelijke stoffen doorheen kunnen gaan. Deze middelen veroorzaken ernstige schade aan het lichaam. De functie van wegwerphandschoenen voor monteurs is echter om dit te voorkomen – het dragen ervan is zeer belangrijk!

Wegwerpmonteurshandschoenen: meer bescherming voor uw handen

Het werk van een monteur vereist precisie en veel inspanning. Het brengt u ook voortdurend in contact met benzine, diesel, vet en andere chemicaliën die onder uw nagels zijn ingebed. Dit houdt een constant risico in van mogelijke overdracht van ziekten en infecties in de mond of de maag.

Deze situatie kan worden vermeden of het risico kan worden geminimaliseerd door het gebruik van wegwerphandschoenen voor monteurs. We moeten ons bewust worden van het belang van het gebruik van wegwerphandschoenen bij elk werk dat we doen. Vooral omdat er voor de gezondheid moet worden gezorgd en wat een betere manier is om dat te doen dan door het gebruik van deze bescherming.

Verschillende soorten wegwerphandschoenen voor monteurs

Bedrijven die zich bezighouden met industriële veiligheid hebben verschillende soorten wegwerphandschoenen voor monteurs ontwikkeld. In ons geval maken wij wegwerphandschoenen die slechts één keer kunnen worden gebruikt en onmiddellijk worden weggegooid.

guantes mecanicos de colores

Maar we hebben ook wegwerpwerkhandschoenen ontwikkeld die meer dan eens gebruikt kunnen worden. Natuurlijk zijn deze meestal beter bestand, omdat we voor de productie van de wegwerphandschoenen met verschillende materialen werken.

Mechanische bestendigheid tegen wegwerphandschoenen

Als we het hebben over wegwerphandschoenen voor monteurs, dan bedoelen we zware handschoenen. Deze handschoenen moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen, bestand zijn tegen schokken en zelfs tegen contact met bijtende stoffen. Vooral handschoenen die meer dan eens kunnen worden gebruikt, moeten deze eigenschappen hebben.

Bij ons kunt u de zwaarste wegwerpmonteurshandschoenen op de markt krijgen. We garanderen ook dat ze het beste passen bij uw handen, zodat u ze gemakkelijker kunt vastpakken en verplaatsen tijdens het werk. Ze staan de goede ontwikkeling van de vaardigheden van de monteur helemaal niet in de weg.

Mechanische wegwerpbeschermingshandschoenen

Als we het hebben over mechanische bescherming, bedoelen we het voorkomen dat externe middelen uw gezondheid aantasten. Aan de andere kant verwijzen we ook naar het feit dat een mecanicien tijdens het werk snel geraakt kan worden. Misschien zijn de klappen niet te vermijden, maar de impact van de klappen wel.

Het dragen van stevige wegwerpmonteurshandschoenen kan voorkomen dat u uw handen afsnijdt. De bescherming kan ook zijn om te voorkomen dat een extern middel in uw bloedbaan terechtkomt en uw gezondheid op een of andere manier in gevaar brengt. Dit is zeker een grote mate van bescherming!

Wegwerp nitril handschoenen het ideale materiaal

Hoewel er verschillende soorten wegwerphandschoenen voor de mechanica bestaan, is nitril het ideale materiaal. Waarom? Het materiaal is het meest resistent door zijn synthetische samenstelling, en het past ook perfect op de handen. Het laat zelfs veel bewegingsvrijheid toe, zelfs voor het vasthouden van kleine dingen.

Het gebruik van wegwerpnitrilhandschoenen voor de monteur heeft vele voordelen. Het is in veel opzichten superieur aan latex. Wij raden het gebruik van deze wegwerpmonteurshandschoenen aan die bestand zijn tegen de impact van een zware klap.

We hebben alle maten en modellen

Een van de grote voordelen die wij u ter beschikking stellen is de grote verscheidenheid aan maten en modellen in wegwerphandschoenen voor monteurs. In het geval van de nitril handschoenen bieden wij ze aan in een presentatie van 100 stuks. Gezien de verschillende maten die beschikbaar zijn, vindt u altijd een handschoen die past bij uw handen.

Afhankelijk van het model bieden wij ook wegwerpmonteurshandschoenen aan voor tweehandigen. U kunt zonder problemen dezelfde handschoen op beide handen gebruiken. Het behoud van hetzelfde comfort en een uitstekende grip met de kwaliteit die ons altijd kenmerkt.

We hebben de beste teams

Het succes dat we de afgelopen seizoenen in de verkoop hebben gehad, is te danken aan het feit dat we uitstekende werkteams hebben. We hebben geen moeite gespaard om het gereedschap, de apparatuur en de materialen voor het maken van wegwerphandschoenen voor monteurs bij te werken.

We hebben nu de modernste apparatuur, de meest moderne op de markt. Waarvoor? Om onze onderscheiden klantenkring de beste kwaliteit wegwerpmonteurhandschoenen aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Bewezen ervaring van het personeel

Het hebben van geavanceerde en state-of-the-art apparatuur en werkinstrumenten zou waardeloos zijn zonder het juiste personeel. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers een opleiding krijgen die in overeenstemming is met de verplichtingen van het bedrijf. Op deze manier verwerven ze de ervaring die hen tot gekwalificeerde professionals heeft gemaakt.

Nu is het tijd om onze producten te halen!

De kwaliteit van onze producten is bewezen, inclusief natuurlijk de wegwerpmonteurshandschoenen. Nu is het tijd om ze te kopen, wij verzekeren u een product van hoge kwaliteit tegen de best beschikbare verkoopprijs. Maak deel uit van iets groots en goeds aarzel niet!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.