fbpx

Wegwerpmanicure en pedicure handschoenen

Als we het over werk hebben, hebben we het over het willen hebben van de beste materialen die beschikbaar zijn om het op een perfecte manier te doen. Wat betreft wegwerphandschoenen voor manicure en pedicure is dit geen uitzondering. En jij, heb je er al het beste van? Maak je zorgen over het krijgen van hen, en natuurlijk, van een betrouwbare bron.

Specifieke details van wegwerphandschoenen voor manicure en pedicure

Bent u een van degenen die het belang van het weggooien van deze voorwerpen overwegen als ze eenmaal zijn gebruikt? Zo niet, dan moet je je zorgen gaan maken, want dat is precies waarom het handschoenen zijn wegwerpbare voor manicure en pedicure. Met andere woorden, het gebruik ervan is uniek, het kan niet meer dan één keer worden gebruikt.

guantes desechables para manicura y pedicura

Zelfs als u met hen werkt en erg gewend bent aan het gebruik van dezelfde handschoenen bij meerdere klanten, begin dan met het veranderen van deze gewoonte! Het is belangrijk om dit aspect te benadrukken, vooral vanwege de kwestie van hygiëne en zorg. Het schoonmaken van de nagels en het doen van manicure- en pedicurewerk opent de deur voor bacteriën, en ze raken geïmpregneerd in de handschoen!

Meer hygiëne en meer gezondheid!

Het is geen verspilde investering, wat betreft het kopen van een dozijn of meer van dit spul. Het is iets dat u zal helpen om vrij van ziektekiemen en op een veilige en veel professionelere manier te werken. Hoe denkt u dat uw klanten zich zullen voelen als u weet dat u hard werkt om hen de beste diensten te leveren?

Gezondheid is iets waar je voor moet zorgen en dankzij wegwerpmanicure- en pedicurehandschoenen is het veel gemakkelijker. U zorgt niet alleen voor veiligheid en zorg bij uw manicure en pedicure, maar u beschermt uzelf ook! Het is onhygiënisch om ze met meer dan één klant te hergebruiken.

Verschillende texturen, kwaliteit en wegwerphandschoenen

Bij de keuze van het type handschoen moet u er rekening mee houden dat deze geschikt moet zijn voor dit soort werk. Latex, vinyl en nitril zijn er in verschillende presentaties om uit te kiezen. Er zijn bijvoorbeeld enkele ecologische latexsoorten die door hun geringe dikte een hoge gevoeligheid hebben.

Wegwerphandschoenen zijn veel nuttiger als ze biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent niet dat er sprake is van enige variatie in hun kracht of enige verslechtering van hun vakmanschap, integendeel! U kunt ze eenmalig gebruiken en de kwaliteit en het verschil tussen deze en een conventionele handschoen controleren.

Het grote voordeel van het gebruik van handschoenen bij manicure en pedicure

Als je foutloos wilt werken, wil je zelfs het kleinste materiaal hebben, zodat het er ongelofelijk uit kan zien. Met de wegwerphandschoenen kan de manicure en pedicure zonder enig probleem worden uitgevoerd, zoals u zult zien in de volgende reeks voordelen:

  • Er is geen kans om je huid vuil te maken met de spullen die je behandelt
  • Wegwerpmanicure- en pedicurehandschoenen zijn sterk genoeg om niet te worden beïnvloed door het gebruik van agressieve chemicaliën
  • U kunt scherpe instrumenten aan, omdat ze door hun kwaliteit weinig kans hebben om geperforeerd te worden
  • Als je ze uit een betrouwbare bron haalt, zul je merken dat de weerstand veel merkbaarder is dan welke andere handschoen dan ook

U kunt wennen aan het gebruik van wegwerphandschoenen die normaal gesproken dagelijks gebruikt worden om besmettelijke ziekten te voorkomen en een uitgebreide behandeling van verschillende scherpe voorwerpen en sterke chemicaliën die bij direct contact met de huid schade zouden veroorzaken!

Degenen die u bescherming bieden!

Het is waar dat de bescherming die deze handschoenen bieden ongelooflijk is, vandaar de voordelen. Maar, je moet ze niet zien als vervanging voor het wassen van de handen of ervoor kiezen om ze continu te gebruiken. Er moet altijd een redelijk evenwicht zijn in het gebruik dat je ervan maakt.

Heeft u uw hypoallergene handschoenen?

Als u een van degenen bent die niet graag wegwerphandschoenen draagt vanwege een allergische reactie, is dat geen probleem of excuus meer. Tegenwoordig hebben veel fabrikanten een onverwachte wending genomen in het gebruik van handschoenen, waardoor de eigenschappen van hun componenten zijn uitgebreid. Met welk doel? Met als doel een veel groter bereik te hebben voor alle soorten mensen

Het maakt niet uit of u last heeft gehad van allergieën voor de handschoenen die u in het verleden heeft gebruikt, u kunt de oplossing krijgen via Monouso! Want vooral als online bedrijf zorgen we ervoor dat we de beste wegwerpartikelen, zoals handschoenen, op afroep beschikbaar stellen

Zijn er veranderingen aan de handschoen als deze hypoallergeen is?

Zeker niet. Het verschil is dat je ze vrijer kunt gebruiken zonder de mogelijkheid om enige reactie te hebben, in lange uren, zonder ze te veranderen. Let op de voordelen en kenmerken van deze specifieke handschoenen:

  • Ze verliezen geen elasticiteit
  • Ze zijn nog steeds even resistent
  • Net als conventionele handschoenen hebben ze talkpoeder, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn
  • Het stof dat het oplevert is reukloos en bevat weinig chemische bestanddelen. Het is ook antiallergeen
  • Als het biologisch afbreekbaar is, valt het weer uiteen in de natuur, als het eenmaal op de vuilnisbelt is gegooid

Hoe voordeliger de samenstelling, hoe beter. Dit is belangrijk om in gedachten te houden, want tegenwoordig worden de handschoenen aangepast om ze beter te kunnen gebruiken, wat voordelen oplevert voor u en de klant.

De beste ziekte-isolator

Bescherm uzelf en degenen die manicure- en pedicurediensten verlenen. U beschermt uw huid tegen infecties en u verwijdert zich van onnodige blootstelling aan besmettelijke ziekten zoals schimmels

Monouso, zal u altijd helpen de oplossing te vinden voor het probleem op een professionele en kwaliteitsvolle manier. Er kunnen veel variaties zijn in wat wij u bieden, maar de kwaliteit van wat wij onze klanten bieden zal nooit veranderen

Het lijdt geen twijfel dat het het beste is om uzelf en anderen te beschermen door het gebruik van de beste kwaliteit handschoenen bij het doen van manicures en pedicures. De beste? Je zult het werk professioneel kunnen doen zonder het risico van infectie te lopen. Is dat niet de meest effectieve manier om er uit te komen?

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.