fbpx

Wegwerpjurken en andere producten die u beschermen

Wegwerpjurken en andere producten die u beschermen

Op 31 januari 2020 bereikte de coronaviruspandemie Spanje. Vanaf dat moment begon een groot aantal mensen behoefte te hebben aan wegwerpjurken, -maskers en -handschoenen.

Covid-19, zoals het virus bekend staat, werd een pandemie vanwege zijn vermogen om zich snel te verspreiden. In korte tijd werden duizenden mensen besmet met een virus dat het ademhalingssysteem van de persoon die het heeft opgelopen in gevaar bracht.

Sinds het begin van de pandemie zijn de beschermingsmethoden zeer elementair. Ten eerste omdat er geen effectieve medische behandeling is die het uit ons lichaam haalt.

Handwas, het minimaliseren van contact met anderen, thuisblijven, het opschorten van activiteiten, zijn enkele van de acties en maatregelen die over de hele wereld worden genomen.

Bovendien werd wegwerpkleding een handelswaar.

Deze kleding bestaat niet alleen uit wegwerp-jurken en -maskers. Wij nodigen u uit om de verschillende kledingstukken te kennen die u kunt vinden in onze online winkel.

Wegwerpjurken

Wegwerpjurken

Laten we beginnen met de wegwerpjurken. Gemaakt van polyethyleen of polypropyleen, de wegwerpjurken die u bij Monouso vindt, zijn de ideale stukken om uw kleding te beschermen en te voorkomen dat ze ongewenste deeltjes onder hun vezels opsluiten.

In onze winkel vindt u ze met verschillende soorten sluitingen, waarbij de modellen van wegwerpjurken uitgerust met klittenband of linten in de kijker worden gezet.

Wegwerpjurken worden aanbevolen voor het werken in ziekenhuizen of de zorg voor patiënten met besmettelijke ziekten, zoals het Covid-19-virus.

Monouso biedt u modellen vanaf 1,24 euro per eenheid.

Wegwerpmouwen

Wegwerpmouwen

Wanneer we bescherming nodig hebben, bieden wegwerpmouwen het tegen een zeer lage prijs.

Wegwerpmouwen zijn kledingstukken die gebruikt worden om iemands armen te beschermen. Speciaal ontworpen voor gebruik in risicosituaties.

Als u zorgt voor de gezondheid van iemand die besmet is met het coronavirus en een minimum aan contact nodig heeft om hem of haar van water of voedsel te voorzien, kunnen wegwerpmouwen een bondgenoot zijn.

Bij Monouso vindt u pakketten van 50 tot 2000 stuks met kosten vanaf 5,14 euro.

Wegwerpoverkappingen

Wegwerpoverkappingen

Hoe groter het risico, hoe strenger de bescherming moet zijn.

De wegwerpoverkappingen die we in onze online winkel, Monouso, hebben, zijn gemaakt van resistente materialen, met de capaciteit van bescherming die u wenst als u zich in een risicovolle omgeving bevindt.

Dit type wegwerpkleding is gemaakt van niet-geweven polypropyleenweefsel en bevat, om de bescherming te verhogen, een capuchon.

Monouso biedt, zoals gewoonlijk, meer dan een dozijn modellen van wegwerpoveralls, met de mogelijkheid om een stuk te kopen voor slechts 2 euro.

Ze zijn ook beschikbaar in pakketten van 50 eenheden, voor gevallen die bescherming nodig hebben voor grote groepen mensen.

Wegwerpschorten

Wegwerpschorten

Wanneer we ons in een omgeving bevinden waar bescherming tegen vloeibare stoffen of deeltjes noodzakelijk is, zijn wegwerpschorten een goede optie.

Onze schorten, gemaakt van hoogwaardig kunststof, geschikt voor persoonlijke bescherming, zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 50, 100, 500 en tot 1000 stuks.

De prijzen van de pakketten liggen rond de 9 euro, dus we kunnen het als een zeer voordelig product beschouwen.

Wegwerpbroek

Wegwerpbroek

Om u alle mogelijkheden voor uw bescherming te bieden, hebben we bij Monouso ook een wegwerpbroek.

Dit product wordt aanbevolen voor mensen die werken in omgevingen waar bescherming moet worden geboden aan de onderste ledematen, zodat deze niet in contact kunnen komen met besmettelijk materiaal.

De wegwerpbroeken die we bij Monouso hebben, zijn gemaakt van non-woven stof, een materiaal dat een superieure weerstand en kwaliteit biedt aan het kledingstuk.

Ze zijn beschikbaar voor aankoop van één stuk tot 100 eenheden, met prijzen die beginnen bij minder dan €1.

Schoenovertrekken voor eenmalig gebruik

Schoenovertrekken voor eenmalig gebruik

Bacteriën, virussen en besmettelijke deeltjes nestelen zich ook in de vloeren.

Daarom is het gebruik van schoenovertrekken noodzakelijk als we in een omgeving werken waar de risico’s op infecties tot een minimum moeten worden beperkt, zoals bij een spoedafdeling van een ziekenhuis.

In het gedeelte over wegwerpkleding van onze website hebben we een grote verscheidenheid aan wegwerpschoenovertrekken, wegwerpartikelen die de kans op ongewenste infecties helpen verminderen.

Onze schoenovertrekken zijn gemaakt van polyethyleen of polypropyleen. Bovendien hebben ze een elastiek in het bovenste gedeelte, om het plaatsingsproces te vergemakkelijken en het oppervlak efficiënt te sluiten.

Het antislipmodel van de voetenbank valt op, ideaal voor een vochtige omgeving en maximale veiligheid, en biedt de gebruiker extra ondersteuning.

In onze online shop kunt u pakketten kopen van 10, 50, 200, 500, 1000 en 2000 paar schoenovertrekken.

Baardafdekkingen voor eenmalig gebruik

Baardafdekkingen voor eenmalig gebruik

Voor sommige mannen is een baard een onderscheidend element, een kenmerk dat ze niet willen verliezen.

Als u een van hen bent en u werkt in een omgeving waar hygiëne noodzakelijk is, dan vindt u bij Monouso het ideale artikel om te voorkomen dat u uw baard moet knippen.

De wegwerpbumperhoezen zijn gemaakt van niet-geweven polypropyleen, een materiaal dat zorgt voor het nodige ademend vermogen, zodat u zich te allen tijde prettig voelt.

Wat het greepsysteem betreft, hebben we twee types: de bumperkappen met elastieken die aan de achterkant van het hoofd of achter de oren worden bevestigd.

U kunt het kopen in verpakkingen van 100 of 1000 stuks. De prijzen beginnen bij iets meer dan 9 euro, dus het is ook een zeer goedkoop product.

Wegwerp haarnetje

Wegwerpdoppen

In steriele omgevingen worden de inspanningen verdubbeld om besmetting door elk type van deeltjes te voorkomen.

Met het oog op de mogelijkheid om deeltjes in het haar te bevatten, is het noodzakelijk om in dit type omgeving wegwerpdoppen te gebruiken.

De wegwerphoeden die we in onze Monouso winkel hebben, zijn gemaakt van materialen die de nodige bescherming en hoofdhuidtranspiratie bieden.

Om het aan ons hoofd te bevestigen zijn de wegwerpdoppen voorzien van een elastische band aan de monding van de dop, die voor de nodige spanning zorgt om de dop zonder ongemak op zijn plaats te houden.

Met de bedoeling zich aan te passen aan elk scenario, hebben we verschillende opties van wegwerpmutsen met maten voor alle soorten haar, van kort tot zeer lang.

De pakketten zijn te koop voor 50, 100, 500, 1000 en 2000 stuks, tegen zeer betaalbare prijzen.

Wegwerpmaskers

Wegwerpmaskers

De laatste van de wegwerpproducten die we in dit artikel zullen noemen zijn de wegwerpmaskers.

Wegwerpmaskers zijn, samen met wegwerphandschoenen en -jurken, de meest gebruikte items in de strijd tegen het coronavirus.

Als u meer wilt weten over dit product en de algemene aanbevelingen voor het juiste gebruik ervan, nodigen wij u uit om ons artikel te bezoeken: Maskers geschikt voor coronavirus.

Als u meer wilt weten over dit product en de algemene aanbevelingen voor het juiste gebruik ervan, nodigen wij u uit om ons artikel te bezoeken: Maskers geschikt voor coronavirus.

In alle gevallen kunnen wij, in samenwerking met de meest vooraanstaande rederijen in Spanje, uw wegwerpjurken of elke bestelling – op het gewenste adres – binnen maximaal 48 uur na de bevestiging van uw bestelling leveren.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.