fbpx

Wegwerpschorten voor tandartsen Waarom zijn ze nodig?

Wegwerpschorten voor tandartsen Waarom zijn ze nodig?

Wegwerp-tandartsenjassen zijn even noodzakelijk als alle andere instrumenten die tandartsen gebruiken om de mondgezondheid van pati├źnten te waarborgen. Voorkom dat uw pati├źnten een slechte indruk krijgen door gebruik te maken van tandartsjassen voor eenmalig gebruik die te allen tijde in topconditie zijn.

In dit artikel vindt u een aantal tips voor het juiste gebruik van wegwerptandartsenjassen, zodat de pati├źnt een betrouwbaardere en minder stressvolle omgeving krijgt

Wegwerp tandartsjassen, een must-have

Wegwerp-tandartsenjassen maken deel uit van uw uniform als tandarts, deze kwestie kan vanuit twee gezichtspunten worden benaderd

Het bevordert uw veiligheid

Als tandarts ga je om met stoffen en chemicali├źn die schadelijk kunnen zijn. Bovendien komt u vaak in contact met menselijke vloeistoffen, zoals bloed en speeksel. Het is zeer gevaarlijk om in deze omstandigheden zonder adequate bescherming te werken, vooral met het oog op de medische noodsituatie Covid-19 die zich overal ter wereld voordoet

Dat is de belangrijkste reden waarom u wegwerptandartsenjassen moet gebruiken.

In het belang van je pati├źnten.

Naar de tandarts gaan is voor sommige mensen een angstige situatie, zij zijn zelfs bang om deze activiteit uit te voeren

Stel je voor wat er zou gebeuren als je bij de dokter komt en je wordt begroet door een dokter in een vieze jurk, vol met bloed van de vorige pati├źnt

>  Zomermenu voor restaurants die zich willen onderscheiden

Terror! Je zult die pati├źnt verliezen.

Redenen om wegwerpschorten voor tandartsen te gebruiken

Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van het gebruik van wegwerptandartsenjassen:

  • Je zult een schoon beeld geven aan je pati├źnt.
  • Vergeet de veelvuldige uitgaven voor het vervangen van herbruikbare japonnen en het wassen om uw kleren zo schoon te houden als toen ze nieuw waren.
  • Wegwerplinnen neemt niet veel plaats in in de kasten van uw instelling, zodat u grote hoeveelheden wegwerptandartsschorten kunt opslaan in een kleine hoeveelheid ruimte.
  • Wegwerp tandartsjassen zullen u ook helpen in comfort . U zult zich comfortabel voelen, net zo comfortabel als met een herbruikbaar gewaad.
  • U zult beter voor uw kleren zorgen, want deze jassen zijn waterdicht en laten geen vloeistof toe om dat hemd waar u zo van houdtte beschadigen.

Andere veiligheidsuitrusting voor uw dagelijks leven

Naast wegwerptandartsenjassen hebt u nog andere artikelen nodig om u en uw pati├źnten te beschermen

Handschoenen

Je handen zijn een van de belangrijkste instrumenten die je hebt. Voor hen zorgen moet een prioriteit zijn. Daarom moet u wegwerphandschoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit gebruiken.

Tandartsen gebruiken apparatuur die heel precies en heel klein is, en een gevaar voor uw handen inhoudt

Wegwerpschorten

Vaak is het voor een hele kliniek niet nodig om wegwerp tandartsjassen te gebruiken, maar dan moeten zij wel voor hun kleding zorgen

Een goede optie is het gebruik van wegwerpschorten, aangezien dit een goedkoop alternatief is en bovendien alle werknemers hetzelfde uniform zullen dragen, wat de kliniek ernstiger maakt

Schoenovertrekken

Het is geen geheim dat bij elke gezondheidsactiviteit de kans bestaat dat vloeistoffen worden gemorst, en de waarheid is dat als een vloeistof op uw schoenen valt, deze onherstelbare schade kunnen oplopen.

>  Polycarbonaat bekers: de bondgenoten van de gastvrijheid aan het strand

In dat geval kunt u het beste wegwerpovertrekken gebruiken, een bescherming waarmee u uw schoenen de zorg geeft die ze nodig hebben.

Maskers

Het gebruik van gezichtsmaskers is nu verplicht in Spanje en in vele andere delen van de wereld. Het is een veiligheidsuitrusting voor u en uw pati├źnten.

Gebruik altijd maskers tijdens de verzorging van uw pati├źnten. Door het soort zorg dat u verleent, wordt u blootgesteld aan allerlei virussen en bacteri├źn

Wegwerp tandartsjassen en andere producten

Als u wegwerpjassen voor tandartsen of wegwerpkleding wilt kopen, hebben wij een aanbeveling voor u.

Bezoek onze Monouso pagina, waar u een sectie wegwerpkleding vindt met alles wat u nodig heeft om uzelf te beschermen.

Hier kunt u wegwerptandartsenjassen, mondkapjes, schoenovertrekken of schorten krijgen, naast andere wegwerpproducten die u zullen helpen uw gezondheid te beschermen.

Vergeet niet dat bij een bestelling van meer dan 59ÔéČ, de verzending gratis is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rights: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Recipients: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Responsible: Envalia Group, S.L.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy