fbpx

Wegwerpbestek vs. traditioneel bestek voor uw restaurant

cuberteria-portada

Wegwerpbestek wordt steeds belangrijker in de professionele horeca. Ze begonnen als een grote steun voor afhaal- of buffetdiensten, maar vandaag de dag zijn ze vaak te vinden op de tafels van de bars en restaurants. Hun vele voordelen maken wegwerpbestek tot een van de handigste opties voor professionals in de horeca, vooral nu ze hun deuren weer openen sinds de Covid-19 in alarm werd geslagen

Hoewel het traditionele bestek tot voor kort werd beschouwd als ontwerp en gebruikerservaring, is de waarheid dat er vandaag de dag een breed scala aan veelzijdige, resistente en moderne wegwerpbestekken op de markt is, die in staat zijn om aan de behoeften van elk restaurant, elke bar of elk evenement te voldoen.

In dit artikel proberen we u een vergelijking te bieden tussen wegwerpbestek en traditioneel bestek, zodat u kunt bepalen welke optie voor u het handigst is.

Voordelen van wegwerpbestek in vergelijking met traditioneel bestek

cubiertos-madera

  • Wegwerpbestek is volledig hygi毛nisch. Dit type bestek is gloednieuw, wordt gebruikt en wordt na het eerste gebruik weggegooid. Zo biedt u uw klanten een service met maximale gezondheidsgaranties. Omdat ze niet hoeven te worden gewassen, voorkomt dit bestek de verspreiding van ongewenste bacteriologische resten of chemische reinigingsmiddelen.
  • Wegwerpbestek helpt water te besparen. Met dit type stuk kunt u uw energie- en waterverbruik aanzienlijk verminderen, aangezien u de taken die gepaard gaan met het wassen en schrobben, die kenmerkend zijn voor traditioneel bestek, volledig zult elimineren.
  • Effici毛ntie. Wegwerpbestek zal u niet alleen een aanzienlijke financi毛le besparing opleveren, maar zal u ook tijd besparen. Terwijl het traditionele bestek een deel van de dag moet worden gewassen, gedroogd en bewaard, kunt u met wegwerpbestek sneller werken. U moet het bestek na gebruik gewoon weggooien en bij de volgende servicebeurt vervangen door nieuwe stukken.
  • Winstgevendheid. Wegwerpbestek kost veel minder dan traditioneel serviesgoed. Door te kiezen voor wegwerpservies kunt u de initi毛le investering om de diensten te betalen verminderen en bovendien, zoals we al hebben gezegd, kunt u aanzienlijk besparen op het waterverbruik. Uiteraard zullen de vervangingskosten ook veel lager zijn dan de relatieve kosten van traditioneel bestek.
  • Het wegwerpbestek is aanpasbaar en kan een geweldige branding tool worden. Het is mogelijk om dit type bestek aan te passen met het logo van het bedrijf of met andere ontwerpen die gekoppeld zijn aan de waarden van het merk. Op deze manier kan het wegwerpbestek een differentieel element worden, dat de ervaring van de klant kan versterken.

Soorten wegwerpbestek

  • Plastic bestek: De meest klassieke optie, plastic bestek is een van de meest praktische en economische opties op de markt. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op de markt: van de traditioneel plastic bestek tot slimmere spellenmet zilveren of gouden afwerkingen.
  • Houten bestek en bamboebestek: Het houten bestek een van de meest duurzame opties op het gebied van wegwerpbestek worden. Met dit soort stukken kunnen uw klanten in alle comfort van hun menu genieten, maar het geeft uw restaurant ook een uitstekend decoratief tintje. Hout is een natuurlijke grondstof die onvermijdelijk wordt geassocieerd met natuur en duurzaamheid. Het opnemen van dit soort bestek in uw bedrijf zal u positioneren als een bewust en milieuvriendelijk merk.
  • Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek: Wegwerpservies van PLAHet maisbestek is een ecologische, praktische en esthetische oplossing, en er zijn ook enkele op de markt composteerbaar type bestek die, ondanks hun plastic uiterlijk, zijn vervaardigd uit natuurlijke en gemakkelijk biologisch afbreekbare materialen. Dit type materiaal wordt later omgezet in organische meststof.

Monouso, uw leverancier van wegwerpbestekken

Als u een leverancier van wegwerpbestek nodig heeft die past bij de behoeften van uw bedrijf, aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan de online winkel van Monouso. We hebben een uitgebreide catalogus met onder andere wegwerpbestekken, ontworpen om u gemak, effici毛ntie en winstgevendheid te bieden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav茅s del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l铆nea.

Rechten: Acceso a, Correcci贸n, cancelaci贸n, oposici贸n y otros derechos como se explica en la 鈥淚nformaci贸n adicional鈥.

Ontvangers: Los datos s贸lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci贸n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.