fbpx

Wegwerp tafelkleden of de komst van de 21e eeuw in het bedrijfsleven

Wegwerptafelkleden zijn perfect voor hotels en restaurants in de 21e eeuw. De winstgevendheid van deze bedrijven hangt ook af van hun vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden in moeilijkere tijden wanneer er bepaalde beperkingen kunnen zijn.

We hebben het niet alleen over de laatste 5 jaar. Sinds het begin van deze eeuw zijn deze sectoren geconfronteerd met enkele zeer drastische veranderingen. Wegwerp tafelkleden of papieren tafelkleden voor restaurants zijn er een van, een uitstekende optie als u de stoffen tafelkleden niet wilt gebruiken.

De waarheid is dat dit type tafelkleed in de loop der jaren enorm populair is geworden in de industrie. Ze worden zelfs in sommige bars op tafels gelegd, maar weet u wat ze zijn?

Wat zijn wegwerptafelkleden en hoe werken ze?

Voordat er wegwerptafelkleden waren, werden in hotels en restaurants stoffen tafelkleden gebruikt. Een wegwerptafelkleed, ook bekend als een papieren tafelkleed, is een product voor eenmalig gebruik dat zelfs in het dagelijks leven kan worden gebruikt.

Deze tafelkleden zijn een soort technisch textiel, dat ontstaat door vezels met elkaar te verbinden, fysiek of thermisch, zonder door een weefgetouw te gaan. Kenmerkend voor deze materialen is dat ze vrij zacht, soepel, zeer licht en 100% recycleerbaar zijn en dat ze veelzijdig inzetbaar zijn in verschillende sectoren.

Een groot deel van de bekendheid van deze tafelkleden is te danken aan het feit dat ze op maat kunnen worden gemaakt en aangepast aan wat u wilt bereiken. Op die manier kunt u uw tafels versieren met ontwerpen die naar uw smaak zijn of die te maken hebben met de esthetiek van het pand.

Hoe werken wegwerp tafelkleden?

De manier waarop ze werken stelt niets voor, en hoewel u niet naar de stomerij hoeft te gaan telkens als er vlekken op komen, bieden ze wel een professionele toets. Het enige wat je hoeft te doen nadat je ze hebt, is de tafel die je wilt ermee versieren en ze na gebruik weggooien. Dit soort tafelkleden kan gebruikt worden in:

  • Restaurant tafelkleden
  • Tafelkleden voor evenementen
  • Tafelkleden voor feesten of partijen
  • Tafelkleden voor catering

Vermeldenswaard is dat ze tegenwoordig, naast de genoemde toepassingen, ook veel worden gebruikt in de gezondheidssector. Op sanitair en hygiënisch gebied kunnen deze niet-geweven stoffen worden gebruikt voor de productie van schorten, mondkapjes, schoenovertrekken, enz.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van textiel?

Om te beginnen moet u weten dat deze tafelkleden voor eenmalig gebruik niet kunnen worden gewassen, omdat ze dan veel brozer worden of uit elkaar vallen. Zo bekeken kunt u wasmiddel en tijd besparen, want u hoeft niet te wachten tot ze drogen of iets dergelijks. Dat zijn andere voordelen:

Voordelige prijs

Uw bedrijf kan door een moeilijke periode gaan en de inkomsten kunnen dalen. Papieren tafelkleden zijn perfect om u door deze omstandigheden heen te helpen, omdat u deze verliezen een beetje kunt compenseren. In vergelijking met stoffen tafelkleden kunt u veel tijd en geld besparen door niet-geweven tafelkleden te gebruiken.

Ze zijn wegwerpbaar

Zoals we al zeiden, omdat ze wegwerpbaar zijn, kunt u ze na gebruik zonder problemen weggooien. En het beste van alles is dat u ze kunt weggooien in de recycleerbare materialenbak, dus u draagt uw steentje bij.

Ze bestaan in verschillende designs en zijn aanpasbaar.

Wegwerptafelkleden worden op een heel eenvoudige manier vervaardigd, samen met opvallende kleuren of ontwerpen. Hierdoor ziet uw locatie er veel beter uit in termen van esthetiek en ze kunnen ook naar wens worden aangepast. Als u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop wilt zetten, kan dat.

Geen onderhoud nodig

Laken tafelkleden moeten van tijd tot tijd onderhouden worden. Of dat nu is door ze naar de stomerij te brengen om ze weer mooi te maken of door ze te strijken om kreuken te voorkomen, iets wat vaak moet gebeuren. Papieren tafelkleden hebben dit niet nodig, dus u bespaart wat onderhoudskosten.

Zoals u ziet, kan het gebruik van wegwerptafelkleden veel betekenen voor uw bedrijf. Wilt u uw bedrijf er geweldig laten uitzien en tegelijkertijd geld besparen? Dan is dit product wat u nodig heeft.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.