fbpx

Wat zijn de voordelen van thuis eten

Cuáles son las ventajas de la comida a domicilio

De voordelen van thuis koken zijn in deze tijden van pandemie meer dan duidelijkgeworden.

Takeout biedt echter meer voordelen dan de zekerheid van thuisblijven tijdens het eten van je favoriete eten.

De voordelen moeten worden geanalyseerd vanuit twee gezichtspunten: de voordelen voor de klant en de voordelen als restaurant.

Blijf bij ons en ontdek de voordelen van thuis eten, vooral met het oog op de nieuwe realiteit.

Voordelen van het bestellen van eten thuis

Ventajas de pedir comida a domicilio

Als klant biedt home dining ons een groot aantal voordelen, waaronder

  • 100% gebruiksgemak: het belangrijkste voordeel van het meenemen is het gemak. Zonder te hoeven verhuizen, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, degene die u het lekkerst vindt en zonder moeite.
  • Optimaliseer uw tijd: als u weinig tijd hebt om te koken of te eten, is het bestellen van eten thuis de beste optie. Binnen enkele minuten zou je het gerecht van je keuze kunnen eten en toch je ding doen.
  • Eten waar je wilt: Een van de voordelen van thuis eten is het gemak om overal van je favoriete gerechten te kunnen genieten. Uw huis, kantoor, auto of het huis van een vriend wordt uw favoriete restaurant.
  • Bijna oneindig veel variatie: Vaak hebben we een volle voorraadkast, maar niets lokt ons uit. Op dat moment is de beste optie om het product mee te nemen. U kunt elk soort gerecht bestellen en genieten in het comfort van uw huis.
  • Past zich aan uw behoeften aan: Heeft u geen contant geld? Wilt u met PayPal of creditcard betalen? Maak je geen zorgen, de nieuwe platforms helpen je om te bestellen en te betalen met de betaalmethode die het beste bij je situatie past.
  • Effectiever dan 911: Bent u zonder kennisgeving aangekomen? Maak je geen zorgen, neem de telefoon op en je hebt thuis een compleet menu, inclusief dessert. Een nooddienst die je nooit in de steek zal laten.

Voordelen van het verstrekken van maaltijden thuis

Beneficios para ofrecer comida a domicilio

Zoals we u aan het begin hebben verteld, zijn de voordelen van thuis eten niet alleen voor diners , maar ook voor restaurants.

Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van take away voor uw bedrijf op een rijtje.

  • Meer klanten krijgen: Het hebben van de mogelijkheid om uw actieradius uit te breiden is niet mogelijk, tenzij u een leveringsservice in uw restaurant heeft. Vroeger was het nodig om takken te openen.
  • Reduceer uw kosten: Hoewel u moet investeren in verzendmethoden en verpakking, zijn de operationele kosten van het serveren van voedsel thuis lager dan die van een restaurantservice.
  • Promoties: Het aantal promoties dat u kunt implementeren in uw afhaalmenu is zo groot dat u voor elke gelegenheid iets kunt hebben. Verjaardagen, filmdagen of elke andere gelegenheid die je maar kunt bedenken.
  • Zet uw merk in beweging: Het adverteren van uw pakketten in de hele stad is zonder twijfel een zeer effectieve manier om de aandacht van nieuwe klanten te trekken.

Betere speciale voedselverpakkingen om mee te nemen

Mejores envases alimentarios especiales para take away

Het leveren van thuisbezorging is een uitdaging voor restaurants. Je moet het zien als een verlengstuk van de ervaring in je restaurant.

Daarom is het belangrijk dat u uw klanten de nodige voorzieningen biedt, zodat ze zich goed bediend voelen, ook als ze niet in uw faciliteiten zijn.

Bij Monouso, de beste bondgenoot in de restaurantsector op het internet, kunnen wij u helpen dit doel te bereiken.

We hebben een speciale Take Away, Delivery & Food Truck sectie waar u de voedselverpakking kunt vinden die u nodig heeft om een kwaliteitsproduct aan te bieden.

Wij beheren de bezorgdienst op het adres van uw keuze, zodat u uw producten – binnen 24 uur – kunt ontvangen zonder dat u naar onze faciliteiten hoeft te verhuizen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.