fbpx

Wat wordt er take away? Voordelen die het uw restaurant biedt

¿Qué es el take away? Una forma de vivir en medio del Covid-19

Beetje bij beetje keren we terug naar de normale gang van zaken, een nieuwe realiteit waarin we een aantal van onze gebruikelijke activiteiten kunnen hervatten.

Vandaag de dag vinden veel bedrijven zichzelf opnieuw uit om zich aan te passen en opnieuw te laten drijven. Er zijn diensten, zoals take away, die u kunnen helpen om u in de markt te houden.

De afhaalservice betekent een verbetering van de verkoop van verschillende restaurants, ongeacht de gerechten die zij aanbieden.

Het betekent ook een opluchting voor de eters die, door niet naar het etablissement te hoeven gaan om hun favoriete gerechten te eten, de mogelijkheid krijgen om te eten wat ze willen vanuit het comfort van hun huis of kantoor.

Leer hoe u take away kunt toepassen in uw restaurant om meer klanten te krijgen, uw bedrijf bekend te maken en meer winst te genereren.

Waar gaat de afhaaldienst over?

¿De qué trata el servicio take away?

Take away verwijst naar voedsel dat wordt besteld om van een restaurant te gaan, ongeacht of er personeel is om de tafel te bedienen.

Hoewel het een zeer gevraagde dienst is in fast food keten restaurants, hebben andere restaurants gewed op diversificatie in de markt door het aanbieden van deze dienst en het krijgen van meer klanten, zonder te hoeven investeren in verbeteringen binnen het bedrijfspand.

Daarom is het noodzakelijk om te rekenen op de snelheid en het comfort die de afhaaldienst biedt. Deze methode biedt mensen de mogelijkheid om op de plaats te blijven waar ze zijn en het gerecht te eten dat ze willen met dezelfde versheid als in het restaurant.

In het geval van uw restaurant zal de afhaalservice u in staat stellen om te besparen op de personeelskosten en deze middelen toe te wijzen aan de aankoop van levensmiddelen en verpakkingen.

Zolang u een uitstekende kwaliteit en de meest concurrerende prijzen in de gastronomische sector behoudt, zullen klanten terugkomen en uw eten aanbevelen.

Voordelen van afhaalmaaltijden in restaurants

Beneficios del take away en restaurantes

Het belangrijkste voordeel van de take away is de diversificatie van de inkomsten van het restaurant.

Om te beginnen kunt u de aandacht houden van klanten die genieten van de traditionele bediening aan tafel.

Aan de andere kant kunnen mensen die het zo druk hebben met hun werk dat ze geen tijd hebben om te koken of te winkelen in een winkel, een bestelling plaatsen door middel van levering.

Daarnaast zijn er meerdere voordelen die de afhaalservice biedt aan de eters en het bedrijf.

Marketing via afleveringsplatforms

Wanneer u de klanten van het etablissement vertelt dat u de afhaalservice aanbiedt voor alle gerechten op uw menu, zullen ze die informatie doorgeven aan de mensen om hen heen die uw eten niet hebben geproefd omdat ze geen tijd hebben of ver van hun locatie zijn.

Sommige restaurants maken hun merk en de gerechten op hun menukaart bekend via bezorgingsplatforms om nieuwe klanten aan te trekken en het aantal bestellingen te verhogen.

In dit type platform is het ideaal om een opvallend ontwerp en indrukwekkende culinaire voorstellen te hebben, zodat nieuwe mensen uw bedrijf kiezen en worden aangemoedigd om te proberen wat u aanbiedt.

Creëren van bronnen van werkgelegenheid

Om de afhaaldienst perfect te laten werken, is het belangrijk om personeel te hebben dat de zendingen in de kortst mogelijke tijd kan uitvoeren.

Als u een advertentie gaat publiceren waarin u werknemers voor de afhaaldienst vraagt, is het noodzakelijk om in de functievereisten het volgende aan te geven:

  • Ervaring met het leveren van voedsel.
  • Mogelijkheid om leveringsaanvragen te behandelen.
  • Hebben een geldig rijbewijs.
  • Gebruik Google Maps.
  • Maak kennis met het restaurantgebied en de straten van de provincie.

Reductie van organisch afval

Met de uitvoering van de afhaaldienst wordt de verspilling van etensresten op de borden door de eters tijdens het tafelservies aanzienlijk verminderd.

Door ze in een container te bewaren, kunnen de eters het voedsel dat ze niet hebben gegeten in de koelkast bewaren en er later van genieten.

Take away voor evenementen

Deze service is meer dan een afhaalservice voor ruimtes in de buurt van het restaurant, het is ideaal om de bezorgruimte uit te breiden en meer klanten aan te trekken.

U kunt zelfs de afhaalservice aanbieden voor elk soort feest buiten uw vestiging, zoals bruiloften, verjaardagen, doopfeesten of zelfs zakelijke evenementen.

Dit zal aantonen dat uw restaurant een onberispelijke logistiek heeft, gerechten bereid met toewijding en de roeping van service om de smaak van elke persoon te bevredigen.

Goed beeld van de gerechten

Voor een diner om terug te keren naar uw bedrijf, moet hij goed worden bediend en een goed gerecht proeven

Bij de afhaalservice worden bestellingen via een platform of website geplaatst en deze worden door een bezorger aan de klant geleverd.

Daarom moet u voorzichtig zijn met de presentatie van elke bestelling om klanten te verrassen door het beeld van uw menu.

De presentatie van het menu moet hetzelfde of beter zijn dan die van de mensen die in het etablissement eten

Een laatste tip voor de presentatie van uw product heeft te maken met de keuze van de voedselverpakking: kies voor een verpakking met transparante deksels, zodat klanten lang van uw menu kunnen genieten voordat ze het eten.

Hoe ga ik take away gebruiken in mijn restaurant?

¿Cómo comienzo a utilizar el take away en mi restaurante?

De bestellingen die door de afhaaldienst worden geleverd, kunnen op elk moment via de platformen of uw website aankomen, zodat het noodzakelijk is om elke aanvraag te volgen.

U moet met het personeel van het restaurant overleggen om de richtlijnen te verduidelijken voor het afhandelen van afhaalbestellingen, het bepalen van de leveringsprioriteit en zelfs het bepalen van de leveringsroutes.

Om parallel te kunnen werken, is het ideaal om een keukenteam te hebben dat verantwoordelijk is voor de gerechten die in het etablissement worden geserveerd en voor de gerechten die worden klaargemaakt voor de levering.

Ook moet u een grote groep bezorgers hebben die garanderen dat al uw bestellingen gedekt zijn.

De perfecte verpakking voor uw afhaalservice

Los envases perfectos para tu servicio de take away

Het voedsel dat door de afhaaldienst moet worden verzonden, heeft een kwaliteitsverpakking nodig, die de klanten laat zien dat de investering de moeite waard is en dat uw restaurant een uitstekende service biedt.

De containers die u koopt moeten voldoen aan bepaalde gebruikskenmerken, functioneel zijn voor de klanten, de bezorger en het keukenpersoneel.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken:

  • Ze moeten gemakkelijk te vervoeren zijn.
  • Ze moeten een luchtdichte afsluiting hebben zodat er geen sauzen of soepen worden gemorst.
  • De hoogte moet voldoende zijn om de presentatie niet te beschadigen.
  • Ze moeten het eten warm houden.
  • Vermijd de overdracht van geuren en smaken naar het voedsel.

In de virtuele winkel van Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan containers die beschikbaar zijn voor afhaalservice en die voldoen aan de noodzakelijke kenmerken die een goede container moet hebben tegen de beste marktprijs.

Daarnaast bieden wij u verpakkingen aan die gemaakt zijn van biologisch afbreekbare materialen zoals kraftpapier, suikerriet of karton, zodat uw bedrijf bijdraagt aan het verminderen van de impact op het milieu.

Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ideaal voor het bewaren van voedsel, om te voorkomen dat het uitsteekt en een slechte indruk achterlaat op de klant.

Je hebt verschillende motieven en kleuren om uit te kiezen.

U kunt ook zakken kopen voor levering in hun natuurlijke kleur of in het wit om ze te labelen met uw bedrijfslogo.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.