fbpx

Wat is lelijk papier en het gebruik ervan in de horeca?

papel-mecha-portada

Heb je ooit gehoord van lont papier, ook wel bekend als chemie papier? Waarschijnlijk niet, want deze naam is vrij onbekend, maar dit product is meer dan onmisbaar voor de horeca.

Het lont of cheminepapier is een superabsorptiepapier dat wordt gebruikt in dispensers voor het drogen van de handen. Dit materiaal is een van de meest hygiënische, om nog maar te zwijgen van het feit dat het tot vijf keer zijn gewicht in water kan afvoeren, is dat niet geweldig?

Weet je nog die dispenserrollen die je meestal in openbare toiletten krijgt? Dat is waar we het over hebben, maar dit product heeft nog veel meer toepassingen te bieden.

Om deze reden hebben we bij Monouso besloten om een aantal van de voordelen voor het hotelwezen te benadrukken. U zult merken dat dit materiaal uiterst veelzijdig en handig is voor uw bedrijf.

Blijf lezen!

Ken alle voordelen van lont papier

papel-mecha-cuerpo

Er is een reden om deze runderen in bijna alle bars, restaurants en instellingen te vinden: het is zuinig, efficiënt en eenvoudig te installeren.

Deze rol papier heeft alleen een basis op de muur nodig, die helemaal niet duur is. Eenmaal geplaatst hoeft u alleen nog maar de runderkartonnen koker in de basis te steken en uw dispenser is compleet.

Dit rund is echter niet alleen voorbehouden aan baden en inrichtingen, maar is integendeel onmisbaar voor een grote verscheidenheid aan omgevingen, zoals

  • De keuken. Deze moeten een zeer hoog niveau van netheid behouden, waarbij de werknemers onvermijdelijk betrokken zijn. Handdoeken en tissues zijn onhygiënisch gebleken, omdat ze de neiging hebben om zweet en vuil op te hopen. Niets om je zorgen over te maken met een praktisch, wegwerpproduct zoals lont papier.
  • Glazen. Er is geen materiaal dat geschikter is voor het reinigen van de ramen van uw bedrijf dan een papieren lont. Ook hier geldt dat het absorberend vermogen het mogelijk maakt om alle soorten glas in een kwestie van minuten te spoelen, kijk maar!
  • Tafels. Als de servetten op zijn, kunt u dit product gebruiken om ze te vervangen. Je hoeft maar een paar extra plooien te maken en niemand zal het verschil merken.

Ontdek bijkomende toepassingen voor de rol van het chemie-papier

Geloof het of niet, dit product verbergt nog steeds een paar nutsvoorzieningen die u niet kunt missen, namelijk

  • Persoonlijke presentatie. Tijdens een drukke dienst kan het zijn dat het personeel geen tijd heeft om zich goed te wassen. Een zweterig gezicht is voor velen een zeer slechte presentatie. Dit zal geen probleem zijn als het personeel chemiepapier heeft, om nog maar te zwijgen van het feit dat het veel discreter is dan weefsel.
  • Het huis. Het schoonmaken van elk individu begint thuis. Door deze hulpbron in uw voorraadkast te implementeren, houdt u uw handen volledig droog en bacterievrij tijdens het koken.

Als u alle nutsvoorzieningen van het lont papier kent, hoeft u alleen maar toegang te hebben tot onze onlinewinkel Monouso om je broodjes te kopen. Ook krijgt u toegang tot een uitgebreide catalogus van onmisbare producten voor de wereld van de horeca.

We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.