fbpx

Wat is een dronkenschap en waarom zou je die in je restaurant implanteren?

Qué es un drunch y por qué implantarlo en tu restaurante

De drunch is een van de nieuwe gastronomische trends die een revolutie heeft teweeggebracht in de ontmoetingen tussen vrienden, uitgevoerd door de restaurants aan te bieden een andere ruimte voor het plezier van klanten en bezoekers.Hoewel de consumptiemogelijkheden in de brunch gevarieerd zijn, is het concept gecentreerd in de inname van lichte levensmiddelen in combinatie met een drankje.Om een duidelijk idee te hebben van deze nieuwe trend, blijf bij ons en ontdek hoe u het ideale moment voor een brunch in uw restaurant kunt realiseren.

Wat is een dronkenschap?

¿Qué es un drunch?

Een dronkenschap wordt gedefinieerd als de ruimte tussen de lunch en het diner. Op dat moment geniet u van enkele tapas of hapjes, vergezeld van wijn, bier en frisdrank.Inbegrepen in de drunch zijn: een menu met kleine porties salades, sandwiches, worstjes en canapés. U kunt ook verschillende soorten koekjes en zoete koeken vinden.In het algemeen, de dronkenschap wordt verbruikt tussen 18:00 en 21:00 uur, wordt gebruikt als een excuus om informele ontmoetingen tussen vrienden te organiseren voor een drankje en het delen van dagelijkse anekdotes.

Drankje: Klein maar fijn menu

Drunch: Menú reducido, pero delicioso

Deze nieuwe trend in de gastronomie biedt een menu met kleine porties die met name worden aangevuld met wijn of bier.De kunst van het genieten van een goede brunch, een menu dat diverse smaken en texturen samenbrengt, slaagt erin de consument een gedenkwaardige culinaire ervaring te bezorgen.Om plezier te hebben tijdens een dronkenschap, moet je gewoon uitstekende smaken aanbieden.. vergezeld van goed gezelschap en een uitstekend drankje.

Overheersende smaken in de drunch

Sabores predominantes en el drunch

Sandwiches, canapés, kebabs, zoete en hartige snacks, zijn enkele van de smaken die u kunt vinden in een drankje, recepten die bereid zijn om in een paar hapjes te worden gegeten.In die zin kan men niet spreken van een overheersende smaak in een dronkenschap.Het beste is om uw gasten de grootste variëteit te bieden die u zich kunt veroorloven, met zoete en hartige bereidingen, met of zonder vlees, allemaal met een verfijnde smaak en een zeer opvallende presentatie.

Wat drink je bij een dronkenschap?

¿Qué se bebe en un drunch?

De drank is een metgezel die kan de brunch niet missen.In die zin zijn er verschillende mogelijkheden die u uw klanten in het restaurant kunt bieden om dit paar compleet te maken.Enkele van de ideale drankjes voor de drunch zijn hoogwaardige bieren, wijnen en cocktails op basis van gedistilleerde dranken Hier is het het vermelden waard, evenals in de smaken, om gevarieerde opties te hebben, zodat u zeker weet te reageren op de smaak van het diner.Onder de cocktails die de voorkeur genieten van diners om te genieten van een goede dronkenschap zijn margarita’s, gin en tonic, mojito’s en caipirinha’s.

Ideaal moment voor een dronkenschap

Momento ideal para un drunch

De ideale tijd om te genieten van een dronkenschap is na het verlaten van het werk, om een ander en ontspannend moment te delen na een lange werkdag.Het is gebruikelijk om doordeweeks of in het weekend een dronkenschap te plannen. Zo heb je de mogelijkheid om zonder tijdsdruk te delen met collega’s en andere activiteiten te doen.Daarom moet u brunchen in uw dagelijkse bedrijfsplannen opnemen. Zonder twijfel een alternatief dat zal de aanwezigheid van bezoekers en de herkenbaarheid van uw restaurant vergroten.

Ideale gerechten voor een perfecte drunch

Vajillas ideales para un drunch perfecto

In de online shop van Eenmalig gebruik vind je er een een grote verscheidenheid aan producten die ideaal zijn voor het aanbieden van een droomdrankje. Onder de beschikbare opties die u heeft:

Kunststof Miniaturen

De plastic miniaturen zijn producten van uitstekende kwaliteit die gebruikt worden in de cateringservice, ideaal voor elk type evenement.Deze plastic miniaturen zijn gemaakt met resistente materialen van uitstekende kwaliteit, ook het aanbieden van een breed scala aan ontwerpen en vormen.

Herbruikbare miniaturen

De herbruikbare miniaturen zijn gemaakt van staal, glas en porselein. Door hun vorm en veelzijdigheid zijn ze ideaal voor gebruik in uw jurken.Deze accessoires zijn resistent, hebben een uitstekende afwerking, kan in de loop van de tijd worden onderhouden door de vaatwasser te gebruiken voor de reiniging en zijn beschikbaar op de website van Monouso.

Biologisch afbreekbare miniaturen

De biologisch afbreekbare miniaturen zijn een uitstekend ecologisch alternatief om de eters te verrassen bij de presentatie van het eten.Ze zijn resistent, hebben een grote verscheidenheid aan ontwerpen, maten en zijn ideaal voor elk evenement.Deze milieuvriendelijke producten kunnen worden gebruikt in vriezers, ovens en magnetrons U kunt ze vinden in onze online winkel.

Kebabs, spiesen en pincetten

De spiesen, spiesen en pincet worden gebruikt als aanvulling op de proeverij tijdens de dienst in elk soort evenement.U vindt deze spiesen, spiesen en pincet op de Monouso website in verschillende maten en materialen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.