fbpx

Wasara servies

vajilla wasara

De Wasara-lijn is een servies voor eenmalig gebruik in Japanse stijl dat luxe en ecologie uitstekend combineert. Een breed scala aan producten gemaakt van 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen die ideaal zijn voor het serveren tijdens vergaderingen – de ultieme uitdrukking van minimalistisch design in wegwerpproducten!

Ongetwijfeld een droom die uitkomt voor liefhebbers van het selecte en duurzame.

Wat biedt Wasara wegwerpservies u?

Verschillende modellen wasara serviesgoed

Bescherming en respect voor het milieu

De hele Wasara productlijn is volledig gemaakt van 100% hernieuwbare materialen.

  • Suikerrietbagasse: wanneer de boeren de suiker uit het suikerriet persen, blijft de bast achter als nutteloos afval, dus om vervuiling door verbranding te voorkomen, wordt het gebruikt om deze gebruiksvoorwerpen te maken.
  • Bamboestok: dit is een van de meest flexibele en bestendige materialen en maakt de karakteristieke lijnen van het Wasara-design mogelijk.

Dit betekent dat al het serviesgoed van Wasara vrij is van bijproducten van bomen, zoals cellulosepulp. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar, dat wil zeggen dat ze op natuurlijke wijze afbreken zonder gassen in de atmosfeer uit te stoten, zodat de impact op de ecosystemen minimaal is.

De productievestiging van onze leveranciers heeft het iSO 9001 & 14001 certificaat dankzij het respect voor het milieu.

Platen

verschillende maten van wasara servies

Allereerst de Japanse designplaten in vierkante en ronde vorm, verkrijgbaar in een groot aantal maten: van maat S tot XL. Zo kunt u ze combineren om een compleet menu te serveren: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Bols

Wasara kommen

Er zijn bepaalde gerechten die op borden kunnen worden geserveerd, maar het is veel handiger voor de gasten om in schalen te eten. In de Wasara-collectie zijn er verschillende schalen die elegantie en ecologie perfect combineren.

Dienbladen

Eten op wasara servies

Tot slot zijn de Wasara luxe trays voor eenmalig gebruik uitstekend geschikt om allerlei soorten voedsel op een elegante en verfijnde manier te presenteren.

een pluspunt van comfort! Bij het vieren van een bijeenkomst met vrienden of familie is de verscheidenheid aan gerechten die tijdens een lunch of diner kunnen worden geserveerd net zo groot als de smaak van de gasten. Welnu, alle stukken Wasara servies accepteren zowel warme als koude gerechten zonder zacht te worden of te breken. Bovendien zijn de kommen uitstekend geschikt voor het serveren van soepen en crèmes omdat ze bestand zijn tegen temperaturen tot 85 graden Celsius en 100% waterdicht zijn.

Lees veel meer over andere gerelateerde termen in ons Horeca Woordenboek.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen is Wasara servies gemaakt?

Met suikerriet bagasse en bamboe riet.

Is Wasara servies bestand tegen hoge temperaturen?

De kommen zijn uitstekend geschikt voor het serveren van soepen en crèmes omdat ze bestand zijn tegen temperaturen tot 85 graden Celsius en 100% waterdicht zijn.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.