fbpx

Waarvoor kartonnen pizzaborden worden gebruikt in de horeca

platos-carton-pizza-portada

Dacht je dat kartonnen borden geen nut hadden voor de hotelindustrie? Niets is minder waar. Goed gebruikt, zijn deze producten een van de beste investeringen voor pizzeria’s, bakkerijen, bars en zelfs restaurants. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ideaal om zichzelf te verkopen voor uitstapjes, vergaderingen, feesten, picknicks enzovoort.

Wilt u weten wat de voordelen zijn van kartonnen pizzaborden voor uw bedrijf? Geweldig, want bij Monouso vertellen we u waarom ze zo gunstig zijn voor uw bedrijf. U zult verrast zijn!

Voordelen van kartonnen wegwerppizza’s

De veelzijdigheid van kartonnen pizzaborden is direct gerelateerd aan hun dozen. De klassieke containers zijn gemaakt van karton omdat dit materiaal de warmte lang kan vasthouden. Bovendien garanderen ze, omdat ze wegwerpartikelen zijn, een maximale hygiëne voor de gasten.

Aan de andere kant is dit materiaal extreem goedkoop en gemakkelijk te produceren, zodat u het in grote hoeveelheden kunt kopen. De gerechten zelf hebben echter nog vele andere kwaliteiten, bijvoorbeeld:

  • Ruwheid. Als je een plek runt die gericht is op kinderen, weet je hoe delicaat en gevaarlijk porseleinen gebruiksvoorwerpen zijn. Door gebruik te maken van wegwerpkartonnen borden kunt u de veiligheid van de kleintjes en uw investering garanderen.
  • Veelzijdigheid voor evenementen. Elk verjaardagsfeestje kan beter zijn als er pizza aanwezig is. Bij dit soort evenementen kiest u best voor wegwerpkartonnen borden in plaats van duurdere materialen.
  • Nuttig. Tegenwoordig kunt u kiezen voor pizzadoosjes met bijhorende borden. Deze hebben een driehoekige vorm om elk stuk te nemen en zijn opgenomen in de containers. Praktisch, hè?
  • Ecologie. Als u de voorkeur geeft aan milieuvriendelijke producten, dan zijn papieren borden de juiste keuze voor uw bedrijf. Bovendien kunnen deze producten andere eco-liefhebbers naar uw winkel lokken.
platos-carton-pizza

Andere toepassingen

Zoals u misschien al geraden heeft, is het niet nodig om alleen voor de pizzaplakken kartonnen borden te gebruiken. Integendeel, ze zijn perfect voor andere soorten maaltijden en snacks.

Zo is er bijvoorbeeld geen betere bak of een beter werktuig om een plakje taart in of uit uw bedrijf te serveren. U kunt het ook gebruiken om allerlei soorten snacks te serveren.

Kartonnen borden zijn ook een uitstekende metgezel voor maaltijden in de open lucht. U kunt ze gebruiken voor zowel eenvoudige snacks als complete maaltijden.

Aan de andere kant, door wat meer geld te investeren, kun je ontwerpen op de bodem van de platen drukken. En met welk doel? Eenvoudig: om u hetzelfde beeld te geven als de bijpassende pizzadoosjes. Op deze manier kunt u een speciaal tintje geven aan de aankoop van elke pizza.

Zie je, papieren borden hebben veel voordelen die de meeste mensen niet kennen. Als u de beste wegwerp pizzaborden voor uw bedrijf wilt krijgen, ga dan zeker naar onze online winkel Monouso. We wachten op je!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.