fbpx

Waarom thermische koffiekoppen gebruiken

Por qué usar vasos térmicos para el café

Wilt u een thermisch vat voor uw drankjes kopen? Deze glazen zijn multifunctioneel, je kunt ze overal mee naartoe nemen met drankjes op verschillende temperaturen, bovendien beweren gebruikers dat ze er interessant uitzien. Ze worden echter meestal gebruikt om koffie mee naar het werk te nemen en tijd te besparen. Leer dus de redenen om verwarmde koppen voor koffie te gebruiken en hoe u de beste container kunt kiezen.

Wat is een beker?

Het is een container die gemaakt is om dranken zoals thee, water of koffie overal mee naartoe te nemen. Het heeft de mogelijkheid om de drank lang koud of warm te houden. Het heeft een thermisch isolerende coating. Ook bestaat het uit twee wanden van zilverkleurig glas, met een tussenruimte waar een vacuüm is. Het voorkomt de doorgang van energie door convectie en geleiding.

Aan de andere kant laat de verzilvering de straling zien. Over het algemeen zijn de thermobekers gemaakt van roestvrij staal, om ze ultralicht te maken en om de kwetsbaarheid te minimaliseren. Bovendien zijn ze bestand tegen plotselinge temperatuursveranderingen, de buitenkant is gemaakt van kunststof of metaal om de kosten te verlagen.

Lees meer over thermokoppelmodellen in de volgende video:

YouTube video

Voordelen van het gebruik van thermokopjes voor koffie

Waarom verwarmde koppen gebruiken voor koffie? De reden hiervoor is dat deze containers meerdere voordelen bieden. Ze zijn bijvoorbeeld gemakkelijker te gebruiken en veiliger. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze gemaakt van temperatuur-isolerende materialen, zodat de drank warm wordt gehouden alsof hij net is opgediend.

Een ander voordeel is dat het een praktische en comfortabele sluiting heeft, waardoor het makkelijker is om koffie te drinken zonder vlekken op de weg naar het werk. Ook als u in de bus of metro zit, kunt u met een simpele vingerbeweging het slot openen en uw koffie proeven. Bovendien hebben ze een stevig handvat om een vlotte grip op het glas te verkrijgen.

Aan de andere kant is er nog een reden om een bekerglas aan te schaffen, omdat je het bij andere gelegenheden kunt gebruiken. Omdat het drankje lang koud blijft, kun je het bijvoorbeeld gebruiken om water mee te nemen bij het sporten in de sportschool of bij het hardlopen in het park.

Thermisch glas of fles, welke te kiezen?

Koffieflessen worden ook wel thermosflessen genoemd, veel mensen vragen zich af welke het beste is om de koffie te dragen en op de juiste temperatuur te houden. Het hangt echter af van het doel waarvoor u de container gaat gebruiken. Dat wil zeggen, als u een zware drinker bent en uw beker in minder dan een uur vult, zult u een fles willen omdat deze meer capaciteit heeft.

Integendeel, als u de voorkeur geeft aan de intense beknoptheid van de drank, kies dan voor een thermokopje voor koffie, omdat dit comfortabeler is, omdat u het als een kopje kunt gebruiken.

Waarop moet je letten bij de aankoop van een thermisch koffiebekertje?

Analyseer bij de aankoop van een thermisch vat eerst of het deze kenmerken heeft, die de goede werking ervan garanderen.

Warmte-isolatie

Het is van vitaal belang om te bepalen of het een uitstekende warmte-isolatie heeft, aangezien sommigen temperatuur kunnen verliezen door geleiding, convectie of straling. Het moet een hermetische afdichting hebben, een rubberen afdichting en de interne afwerking moet lijken op een spiegel, waardoor de warmte terugkaatst. Met andere woorden, het voorkomt de overdracht van temperatuur door straling.

Het merk van het product

Bij het gebruik van thermokopjes voor koffie geeft een goed merk vertrouwen. Daarom, wanneer u de container koopt, zorg ervoor dat u beroemde merken kiest die goed worden gewaardeerd door de klanten. Zo krijgt u een kwaliteitsproduct.

Materialen en technologie

Een goede thermische container moet gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen. Het interieur is meestal gemaakt van roestvrij staal, koper, glas, schuim of BPA-vrij thermoplastisch materiaal. Daarnaast is het noodzakelijk om de afdichtingstechniek te controleren, die is vacuüm en siliconen pakking. De inwendige vorm van de beker moet cilindrisch rubber, kunststof of metaal zijn.

Zorg er ook voor dat het deksel in goede staat is, omdat het soms problemen geeft en de oorzaak kan zijn van warmteverlies.

Ontwerp

Er is een grote diversiteit aan kleuren en vormen, vooral in het lichaam van de container. U moet echter niet alleen aandacht besteden aan de esthetiek, maar ook aan het feit dat het een comfortabel ontwerp biedt. Kijk naar de functionaliteit, want ze bestaan met of zonder handvat. Kies echter op basis van uw voorkeuren en behoeften, maar overweeg om er een te kopen met een rubberen basis om te voorkomen dat deze wegglijdt.

Zonder twijfel biedt het gebruik van thermale koffiekoppen verschillende voordelen. Volg de suggesties om de beste voor u te kiezen.

FAQ

Wat zijn de voordelen van het gebruik van thermische koffiebekers?

Niet alleen blijft de drank net zo warm als toen hij net werd geserveerd, maar dankzij de praktische en handige sluiting kunnen we er op elk moment van genieten.

Moet ik kiezen voor een thermosbeker of een fles?

Dat hangt af van uw behoeften. Als je het de hele dag gaat gebruiken, is het flesje je beste optie. Maar als u overdag slechts een klein drankje neemt, past de thermische beker perfect in uw routine.

Waarop moeten we letten bij het kopen van een thermische koffiemok?

Denk aan thermische isolatie en zoek een product met een luchtdichte afsluiting, een rubberen afdichting en een spiegelende afwerking. Bovendien is het vertrouwen in kwaliteitsmerken een must.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.