fbpx

Waarom gebruiken we meer individuele containers?

¿Por qué usamos más envases individuales?

Door de huidige dynamiek is het noodzakelijk geworden om het gebruik van individuele verpakkingen te implementeren die het mogelijk maken om voedsel te vervoeren gedurende de dagelijkse dag.

Individuele plastic bakjes kunnen zonder beperkingen in de magnetron worden gebruikt voor het verwarmen van voedsel.

Op dezelfde manier kunnen ze gebruikt worden als individuele sausbakjes, om morsen, porties voedsel, kruiden en zelfs drank te voorkomen. Ze zijn goed voor alles!

Blijf bij ons en leer iets meer over de voordelen van het gebruik van individuele verpakkingen, de meest voorkomende verpakkingen en de beste opties die op de markt beschikbaar zijn.

Statistische gegevens

Datos estadísticos

Uit de statistieken van de Europese Unie blijkt dat in 2017 twee derde van de huishoudens uit één of twee personen bestaat.

Over het algemeen is de gemeenschappelijke samenstelling van een huishouden één persoon, wat een toename van de dienstbaarheid van individuele porties betekent.

Een van de voordelen van individuele verpakkingen is dat ze het mogelijk maken om op elk moment voedsel beschikbaar te hebben voor consumptie.

Bovendien bieden ze een tijdbesparend voordeel doordat een portie gezond voedsel in slechts enkele minuten kan worden bereid.

Verbruiksgewoonten volgens de generaties

Hábitos de consumo según generaciones

Voedselconsumptiegewoonten over de generaties heen worden over het algemeen bepaald door de huidige levensstijl en voedselconsumptietrends.

Onder de verschillende segmenten van de consumptie volgens de generaties hebben we

  • Duizendjarige generatie: dit segment kiest bij voorkeur voor de consumptie van kwaliteitsvol en goed smakend voedsel dat direct wordt gegeten.
  • Honderdjarige generatie: zij is geneigd tot innovatieve voorstellen, waarbij de presentatie en conservering van voedsel voor latere consumptie in overweging wordt genomen.
  • Senior generatie: geeft de voorkeur aan gemakkelijk te hanteren, praktische en kleine systemen. Ergonomische containers met dispensers voeren de boventoon in deze sector en omvatten inclusieve verpakkingen.

Het aanbieden van individuele pakketten aantrekkelijker, met verschillende capaciteiten en toegankelijk.

Verkoop in één portie

Ventas de porciones unipersonales

De verkoop van één portie is gericht op de consumptie van producten die een enkele portie aan de consument aanbieden die kan worden gemengd met groenten, dressings of pasta.

De voedingsindustrie heeft plastic portieverpakkingen ontwikkeld in verschillende formaten, die praktisch en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Een bijkomende factor die de consumptie van afzonderlijke verpakkingen stimuleert, is de bereiding van levensmiddelen van behoorlijke grootte, waardoor verspilling van verwerkte levensmiddelen wordt voorkomen.

In de zoetwarensector verhoogt het gebruik van individuele verpakkingen de aankoop van deze stukken op de markt, waardoor klanten de producten van hun voorkeur in de juiste hoeveelheden kunnen kiezen.

Alles in één dienst om te profiteren van elke portie

Todo en un solo servicio para aprovechar cada porción

Een van de voordelen van het hebben van een service om te profiteren van elke portie voedsel zijn de verschillende individuele formaten die een verscheidenheid aan opties bieden, zijn gemakkelijk te openen en u kunt ze overal mee naartoe nemen.

In het algemeen kunt u op de markt individuele verpakkingen vinden in formaten van 200 g, 400 g, 800 g en 1250 g die zijn aangepast aan de behoeften van elke consument.

Sommige merken hebben echter nieuwe consumentenformaten ingevoerd in kleine individuele verpakkingen van 79 g en 85 g, die zeer goed zijn ontvangen.

Bovendien is een ander voordeel van het hebben van individuele plastic voedselcontainers dat het de hoeveelheid voedselafval vermindert door ons in staat te stellen precies te consumeren wat we nodig hebben en de rest op te slaan.

Door gebruik te maken van individuele verpakkingen zullen consumenten in staat zijn om aan hun behoeften te voldoen en verschillende alternatieven aan te bieden om op een praktische en eenvoudige manier voedsel te bereiden.

Meest voorkomende individuele containers op de markt

Envases individuales más comunes en el mercado

Er is een grote verscheidenheid aan individuele verpakkingen op de markt beschikbaar. Een van de meest voorkomende die we hebben:

Doypack

Het doypack of individuele stand up is een van de meest gebruikte individuele pakketten.

Deze kunststof single-serve verpakkingen zijn flexibel, waardoor ze geschikt zijn voor de opslag en conservering van voedsel.

De individuele doypack containers hebben een langwerpige vorm en een stabiele basis, en kunnen worden gemaakt in de vorm van een kan om vloeistoffen op een praktische en eenvoudige manier te gieten.

Over het algemeen worden individuele doypackverpakkingen gebruikt om vaste stoffen, vloeistoffen, granen en meel te bevatten.

Individuele magnetroncontainers

Individuele microgolfovencontainers zijn erg in trek omdat ze kunnen worden gebruikt om voedsel te verhitten met behoud van hun eigenschappen.

Een andere reden voor de populariteit van deze pakketten is dat ze stevig zijn, gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.

De magnetroncontainers hebben een speciale sluiting, die bij het openen de lucht laat circuleren en warmte afgeeft aan het voedsel.

Individuele verpakking om mee te nemen

Individuele meeneemcontainers worden gebruikt om voedsel te vervoeren naar elke willekeurige plaats en op elk gewenst moment, waarbij het voedsel wordt geconserveerd.

Ze zijn resistent, transparant, waardoor de inhoud in de individuele container te zien is, en kunnen gedoseerde porties voedsel bevatten.

Wilt u een individuele verpakking? Koop ze hier

¿Deseas envases individuales? Cómpralos aquí

Heeft u behoefte aan individuele containers voor uw bedrijf?

In de online winkel van Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan individuele plastic rantsoenverpakkingen, ideaal voor het bewaren en conserveren van voedsel.

Plastic verpakkingen

Kunststof bakken zijn hygiënische, resistente en economische gebruiksvoorwerpen, ideaal voor de presentatie en het transport van voedsel.

Bij Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan individuele plastic verpakkingen, verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, aangepast aan de behoeften van de consument.

Kunststofverpakkingen zijn gemaakt van polypropyleen, polystyreen en polyethyleentereftalaat, die de afzonderlijke kunststof portieverpakkingen hun bijzondere eigenschappen geven.

Individuele schuimverpakking

Individuele schuimcontainers zijn zuinig, licht en veelzijdig

Ze zijn in staat om de temperatuur op peil te houden, voelen zacht aan en hebben een schuimend uiterlijk.

Individuele schuimcontainers zijn een uitstekende optie voor het serveren van warm en koud voedsel.

Kartonnen verpakking

De kartonnen verpakkingen worden gebruikt om voedsel te serveren, ze zijn beschikbaar in de Monouso online winkel in verschillende presentaties om hamburgers, pizza’s, gebakken kip, snacks en hotdogs te serveren.

In de catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren.

Kartonnen verpakkingen worden aanbevolen vanwege de sterkte ervan en omdat ze het vet van het voedsel absorberen.

Verpakking van suikerriet

Suikerrietrecipiënten zijn biologisch afbreekbare recipiënten, gemaakt van de resten van suikerriet.

Het zijn individuele ecologische containers die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen en capaciteiten.

De suikerrietrecipiënten zijn stijf en kunnen de temperatuur opnemen.

Maïs Zetmeelcontainers

Maïszetmeelcontainers zijn biologisch afbreekbare, hygiënische en resistente containers die bijdragen aan de zorg voor het milieu.

Bij Monouso heeft u een grote verscheidenheid aan producten, gemaakt van maïszetmeel, beschikbaar om voedsel veilig te serveren en te transporteren.

Individuele aluminium containers

Aluminium containers zijn containers die gebruikt worden om voedsel te serveren, te presenteren en te conserveren.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zijn resistent, bestand tegen hoge temperaturen en worden zelfs gebruikt voor het bakken, omdat ze een goede warmtegeleider zijn.

Aluminium containers zijn ideaal voor afhaaldiensten, omdat ze een adequate presentatie bieden en de temperatuur van het voedsel op peil houden.

In de online winkel van Monouso heeft u de beschikking over een belangrijke verscheidenheid aan aluminium containers die kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.