fbpx

Voordelen van zelfbedieningslunchbakjes voor scholen

Ventajas de las bandejas autoservicio para comedores escolares

Alvorens na te denken over de voordelen van het gebruik van zelfbedieningsmaaltijden voor kinderen, is het noodzakelijk om – in eerste instantie – het type publiek te begrijpen dat ze zal gebruiken.

Zelfbedieningsschalen worden – in principe – door kinderen gebruikt, dus ze moeten gemaakt zijn van materialen die niet gevaarlijk zijn.

Bovendien moeten ze bestand zijn tegen alle soorten gebruik. Een val mag bijvoorbeeld geen levens- of doodsprobleem zijn voor zelfbedieningskindermaaltijden.

We eten allemaal met onze ogen en meer als we kinderen zijn, dus ze moeten in het oog springen en toestaan dat de gerechten, hoe gevarieerd ze ook zijn, correct worden geserveerd.

Laten we de zelfbedieningskantinebakken eens bekijken vanuit twee invalshoeken: de gebruiker en het bedrijf.

Zelfbedieningsschalen voor kantines en hun gebruikers

Bandejas autoservicio para comedores y sus usuarios

We hebben al een aantal basiskenmerken gezien die zelfbedieningskantinebakken voor scholen zouden moeten bieden, laten we nu de belangrijkste voordelen ervan verder uitwerken.

 • Draagbaarheid: Het belangrijkste voordeel dat de maaltijddienbladen voor kinderen bieden, is de draagbaarheid. In een enkele container brengen ze hun eten op tafel.
 • Laag gewicht: Kinderen hebben niet het vermogen ontwikkeld om grote gewichten te dragen. Daarom moeten zelfbedieningstrays zo licht mogelijk zijn.
 • Comfortabel: Het dienblad moet draagbaar zijn, maar ook comfortabel. Uiteindelijk zal het gebruikt worden om te eten. Het kind dat het gebruikt moet zich op zijn gemak voelen bij het eten en genieten van zijn eten zonder enig ongemak.
 • Houd de temperatuur op peil: kinderen eten meestal niet snel. Ze verspreiden zich, praten met elkaar, gaan uit hun stoel. Het is ideaal voor eetbakken om de temperatuur langer vast te houden.
 • Veiligheid: De zelfbedieningslunchbakjes voor scholen moeten gemaakt zijn van materialen die veilig zijn voor kinderen van alle leeftijden om te gebruiken.
 • Ideale porties: De capaciteit van de zelfbedieningsbakjes moet ideaal zijn voor uw doelgroep. Noch te groot, noch te klein. Volgens de porties van een evenwichtige voeding.

Restaurant en zelfbedieningslunchbakjes

El restaurante y las bandejas autoservicio para comedores

Catering-eigenaren krijgen een geweldige oplossing in zelfbedieningstrays

Om ideaal te zijn, moeten ze een aantal minimale voordelen hebben die de dienst een extra pluspunt geven voor de uitvoering ervan.

Laten we eens kijken welke voordelen je nodig hebt als cateraar in een schoolkantine.

 • Gemak onderweg: Voor of na elke servicebeurt krijgt u een aanzienlijk aantal zelfbedieningstrays te verwerken. Idealiter zijn ze stapelbaar en kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst naar de schoonmaak- en opslagruimtes.
 • Stabiliteit: Eetbakjes zijn een ondersteuning van uw service, geen beperking. Kies voor trays die u de mogelijkheid bieden om zeer warm of zeer koud voedsel te serveren. Hoe breder het bereik van de geaccepteerde temperaturen, hoe beter voor u.
 • Bestand materiaal: Na elke dienst wilt u niet dat u de bakken in slechte staat moet vervangen. Het materiaal van de zelfbedieningskantinebakjes voor kinderen moet bestand zijn tegen gebruik en misbruik.
 • Vaatwasmachinebestendig: De beste manier om grote hoeveelheden vaatwerk te reinigen is door automatisering. Kies daarom voor vaatwasmachinebestendige zelfbedieningstrays.
 • Veilig: De veiligheid van uw klanten en medewerkers is essentieel. Kies voor veilige trays voor alle processen waaraan ze worden onderworpen: service, transfer, wassen en opslag.
 • Onderscheidend: In een school kunt u kinderen vinden die speciale voedingsbehoeften hebben. Om ze te helpen bij de maaltijden, gebruik je verschillende gekleurde bakjes voor speciale di├źten.

Goedkope zelfbedieningsschalen voor schoolkantines

Bandejas autoservicio para comedores escolares baratas

U weet al wat voor voordelen u moet zoeken in de zelfbedieningstrays die u gaat gebruiken in uw cateringservice, nu komt de moeilijkste stap: het selecteren van de traiteur die het beste past bij uw voorwaarden, behoeften en budget.

Wij nodigen u uit om Monouso te bezoeken, een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van artikelen voor restaurants, hotels en cateringdiensten.

Op onze pagina vindt u de sectie van Trays met compartimenten waar u verschillende modellen kunt vinden voor de service die u aanbiedt.

Om u te ondersteunen bij de verschillende activiteiten van uw bedrijf vindt u in onze winkel onder andere borden, glazen, bestek, schoonmaakmateriaal en uniformen.

Kwaliteitsproducten tegen de beste prijs op het internet, die – op het door u opgegeven adres – 24 uur na het plaatsen van de bestelling kan worden ontvangen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.