fbpx

Tips voor het wassen van vlekbestendige tafelkleden

manteles-antimanchas-portada

Als het gaat om het versieren van uw tafel, is niets praktischer en handiger dan een vlekbestendig tafelkleed. Dit product heeft niet alleen een grote esthetische aantrekkingskracht, maar u kunt het ook heel gemakkelijk schoonmaken. Wilt u tips voor het wassen van vlekbestendige tafelkleden?

Het kost u niet meer dan een ogenblik om vlekken van gemorste vloeistoffen, etensresten of andere onvolkomenheden te verwijderen; u moet echter wel weten hoe u dit product op de juiste manier behandelt, zodat u er lang plezier van zult hebben. Anders zou u uw tafelkleed ernstig kunnen beschadigen.

Wilt u weten hoe u uw vlekbestendig tafellaken tot in de perfectie kunt wassen? Wilt u weten welk tafellaken het meest geschikt is voor uw horecazaak? Bij Monouso geven we u alles, van niet te missen tips tot beschrijvingen van verschillende materialen. Zullen we beginnen?

Ideale materialen voor uw vlekbestendig tafelkleed

Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste vlekbestendige tafelkleed te kiezen. Voordat u er een koopt, moet u de volgende factoren in overweging nemen:

 • Verschijning.
 • Textuur.
 • Ondoordringbaarheid.
 • Weerstand.
 • Was veelzijdigheid.

Als u niet weet waar u moet beginnen, moet u eens kijken naar de drie meest gewilde materialen op de markt. Namelijk:

Polyester

Dit materiaal hoeft helemaal niet gestreken te worden, dus kreukels kunt u vergeten. Gooi het gewoon in de wasmachine (op een zacht programma, natuurlijk), laat het drogen en voila, je hebt je stuk klaar om de tafel te dekken.

Geplastificeerd

Geplastificeerd servies is niet alleen het duurzaamst, maar voelt ook het prettigst aan. Door hun veelzijdige uiterlijk zijn ze bovendien de ideale keuze voor keukens, eetkamers en zelfs buitentafels. Vergeet niet het van tijd tot tijd te wassen.

Hars

Resin vlekbestendige tafelkleden zijn gemaakt van een mix van katoen en polyester. Voor veel kopers is dit de beste optie op de markt. Hun patronen zijn meestal het aantrekkelijkst, om nog maar te zwijgen van de aangename textuur van hun ontwerp.

lavar-manteles-antimanchas

Hoe een vlekbestendig tafelkleed wassen

Nu u weet hoe u het materiaal moet kiezen, hoeft u alleen nog maar uit te zoeken hoe u een vlekbestendig tafelkleed goed schoonmaakt, zodat u een schoon en goed onderhouden stuk hebt om aan uw gasten te laten zien. Mis het niet:

 • Controleer zorgvuldig de instructies van uw product. Elk tafelkleed heeft instructies betreffende de wascyclus, de aanbevolen strijktemperatuur en andere.
 • Onmiddellijk na het eten schoonmaken. Door de resten van uw maaltijden af te schudden, bespaart u zich toekomstige ongemakken.
 • Gebruik natte en droge tissues. Heeft u koffie gemorst op uw vlekbestendige tafelkleed? Maak je geen zorgen, alles wat je nodig hebt zijn een paar absorberende tissues en probleem opgelost.
 • Matig de hoeveelheid zeep en gebruik zo weinig mogelijk. Het zou de stof van je product kunnen doen slijten.
 • Vermijd het gebruik van borstels en wasverzachters, deze kunnen uw tafellakens doen vervagen en zelfs beschadigen.
 • Gebruik de wasmachine zo nu en dan. In veel gevallen is één keer per maand genoeg.
 • Gebruik niet de droogtrommel, want die kan dit soort artikelen kapotmaken en onherstelbaar vernielen.

Volg de bovenstaande tips op en uw vlekbestendige tafellakens zullen lang vlekkeloos blijven. Vergeet niet dat je diegene die je wilt in onze winkel kunt kopen MonousoWe wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.