fbpx

Verschillen tussen latex, nitril en vinyl handschoenen

Latex handschoenen 🧤 nitril en vinyl zijn een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en hygiëne die de industrie in de loop der tijd heeft geleverd, nooit eerder werden zoveel wegwerphandschoenen gebruikt, steeds natuurlijker.

Wilt u weten wat de voordelen zijn van het kopen van latex, nitril of vinyl handschoenen lees verder en koop veilige en hygiënische handschoenen voor uw dagelijkse taken, als u een gezondheidsprofessional bent zult u ze willen kopen, als u een levensmiddelenbedrijf bent is er geen hygiënischer manier dan deze handschoenen.

De latexhandschoenen zeer veilig zijn in de medische industrie, voor algemeen gezondheidsgebruik, operatiekamers en in het algemeen worden de handen van professionals steeds meer beschermd en hun gezondheid ook, aangezien mensen steeds veiliger worden verzorgd

Latex- en nitrilhandschoenen worden steeds milieuvriendelijker

Latex, nitril en vinyl handschoenen worden momenteel vervaardigd met natuurlijk rubbermateriaal dat afkomstig is van een hernieuwbare natuurlijke hulpbron en daarom zijn ze bruikbaar en wegwerpbaar wanneer u maar wilt, zonder het milieu te schaden.

Duizenden professionals gebruiken dagelijks vele paar latex handschoenen 🧤, waardoor hun patiënten, klanten of gebruikers de grootste veiligheid krijgen voor hun gezondheid en de gezondheid van de plaats waar de handschoenen worden gebruikt.

Onlangs heeft een handschoenfabrikant een biologisch afbreekbare nitril wegwerphandschoen ontworpen die pas wordt afgebroken wanneer deze op een stortplaats wordt gestort.

Omdat nitril van nature altijd als niet biologisch afbreekbaar is beschouwd, is dit een belangrijke doorbraak in de productie van milieuvriendelijke handschoenen, het rubbermateriaal is in de handschoenen verwerkt waardoor ze gezonder zijn.

Welke wegwerphandschoenen moet u kiezen?

Bij de keuze tussen latex-, nitril- of vinylhandschoenen… kan het een beetje moeilijk zijn om vast te stellen welk type handschoen het beste is. Om deze reden bieden wij u in mono-gebruik de beste opties aan

☑️ Het creëert de sensatie van een tweede huid.
☑️ Hoog niveau van tactiele gevoeligheid


☑️ Gebruik voor een lange periode.
☑️ Biedt veiligheid in risicovolle situaties met besmettelijk materiaal.
☑️ Heeft talk, dus het is makkelijker om aan te trekken.
☑️ Zijn zeer elastisch en resistent.
☑️ Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

♻️ Voordelen van latex, nitril en vinyl handschoenen

De nitrilhandschoen is gemaakt van synthetisch rubber, is een ideaal alternatief in geval van allergie voor latex en is de meest aanbevolen handschoen in de voedingsindustrie. Nitril is zeer goed bestand tegen lekrijden.

Nitril handschoenen zijn ook biologisch afbreekbaar op biologisch actieve stortplaatsen en bieden zo een effectieve oplossing voor handbescherming voor eenmalig gebruik, evenals de mogelijkheid om de groene referenties van een bedrijf te verhogen en de recyclingkosten te verlagen.

☑️ Volledig latexvrije materialen.
☑️ Niet doorboord.
☑️ Heeft tactiele gevoeligheid.
☑️ Efficiënt voor langdurig gebruik.
☑️ Werkt zeer goed in risicovolle situaties met besmettelijk materiaal.
☑️ Verzet zich tegen veel chemicaliën.
Vinylhandschoenen hebben de voorkeur voor de voedingsindustrie en in kortetermijnsituaties en/of bij de behandeling van niet-gevaarlijk materiaal. Hoewel deze handschoen minder duurzaam is, is het de meest economische optie.

Kenmerken van vinyl handschoenen

☑️ latexvrij.
☑️ past vrijer.
☑️ Goed voor gebruik op korte termijn en taken met een laag risico.
☑️ Het is de goedkoopste optie.
☑️ Geen statische energie, minder klevend.
☑️ Is het beste voor de behandeling van
alimentos☑️ Heeft talkpoeder voor gemakkelijker

Voordelen van handschoenen voor de gezondheid en de voedselveiligheid

De huidige handschoenen zijn gemaakt van rubber en steeds meer ecologische is het verschil tussen voedsel hygiëne en gezondheid deelnemers, duizenden medische en tandheelkundige specialisten gebruiken deze handschoenen meer en meer, ze weten de waarde van de planeet en de gezondheid.

Naast de gewenste veiligheid tegen infecties, bacteriën en micro-organismen in het algemeen, vormen ze ook geen gevaar voor het milieu. Als u handschoenen koopt die goed zijn voor uw veiligheid en hygiëne, kies dan voor een doosje latex, nitril, vinyl of plastic handschoenen voor eenmalig gebruik.

U kunt ook onze plastic wegwerphandschoenen van polyethyleen vinden via de link.

Op deze manier hebben we u de voordelen in het gebruik van de handschoenen die u in onze winkel kunt aanschaffen en die u met meer rust en veiligheid kunt gebruiken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.