fbpx

Verschil tussen slappelingen en ruitenreinigers

Huishoudelijke reiniging heeft veel producten en artikelen die u kunnen helpen om elke hoek schoon te houden. We zullen er twee noemen die, hoewel ze verschillende reinigingsfuncties hebben, vaak voor verwarring zorgen. We hebben het over ruitenreinigers en ruitenvreters

Weet wat het gebruik van deze twee hulpmiddelen is, hoeveel soorten broodroosters en ruitenreinigers er zijn en hoe u ze correct kunt gebruiken om uw huis er nieuw uit te laten zien.

Wat zijn ruitenreinigers?

Wat zijn glazenwassers?

De ruitenreinigers zijn een uitvinding die ontworpen is om het glas dat we in huis, op kantoor of waar dan ook hebben, gemakkelijk te kunnen reinigen.

Ze zijn gemaakt van roestvrij staal of plastic en bestaan uit een handvat dat aan een rubberen rand is bevestigd om de ramen te reinigen zonder dat er krassen op het glas komen.

Het ontwerp past perfect bij alle soorten glas en structuren en biedt de mogelijkheid om zelfs de kleinste details te reinigen in moeilijk bereikbare hoeken waar andere soorten reinigingswerktuigen of gereedschappen niet zouden komen.

Omdat ze behoren tot de meest gebruikte objecten voor het schoonmaken van de woning, zijn er momenteel verschillende soorten raamreinigingsapparatuur zoals magnetische ruitenreinigers, elektrische ruitenreinigers en automatische ruitenreinigers, onder andere.

Raamreinigers worden door een groot aantal mensen thuis gebruikt om glas te reinigen, maar er zijn ook professionele ruitenreinigers voor het reinigen van gebouwen en grote glasoppervlakken.

Accessoires voor ruitenreinigers

 

Om een complete reiniging van de gewenste oppervlakken te bereiken, hebben de ruitenreinigers als aanvulling op de bekende ruitdoeken.

Raamdoeken van leer zijn de perfecte keuze voor het reinigen van ramen, grote ramen of glas. Na het schoonmaken laten ze geen sporen achter van pluizen of drogen.

Microvezeldoeken zijn ook nuttig voor deze reinigingstaak, maar er moet op worden gelet dat er geen vaste voorwerpen worden gevonden, zodat er geen krassen op het glas komen tijdens het schoonmaken.

In het geval dat u hoge ramen moet schoonmaken en u het moeilijk vindt, worden telescopische verlengstukken van verschillende afmetingen verkocht, zodat u elke laatste hoek van het raam kunt schoonmaken zonder dat u een trap hoeft te beklimmen.

Hoe maak je schoon met een ruitenreiniger?

ruitenreiniger

Voordat u begint met het reinigen van de ruiten is het belangrijk om het vuil op het glas te evalueren. Het is niet hetzelfde proces om een vuile ruit te reinigen met droge regendruppels als om vlekken veroorzaakt door modder te reinigen.

Eerst moet u de ramen schoonmaken met water en zeep om het vuil te verwijderen, en verder gaan met het reinigingsproces zonder dat er deeltjes in zitten die u tegenhouden.

Zeep en water zullen het vuil gemakkelijk laten vallen, zodat u niet zo hard hoeft te werken om het te verwijderen.

Zodra dit gedaan is, maakt u het raam schoon met behulp van een ruitje dat natter is. Om de rest van het water te verwijderen, geeft u de wisser van de ruitenreiniger door.

Wat is een luilak?

De luilak was een uitvinding van de Argentijnse Jos├ę Fandi, onder de naam van een vloerdroger. Voordat hij ze begon te verkopen, gebruikten de vissers ze in Europa om water van het dek van hun boten te halen.

Fandi cre├źerde de luilak zoals we die kennen. Hij maakte het met een houten stokje dat aan de onderkant een gleuf had waarin hij een rubber plaatje van een autowiel plaatste.

Toen hij het voor het eerst gebruikte, realiseerde hij zich dat, omdat het in twee stukken was ontworpen, het rubber eraf zou komen als hij het verplaatste om het water te verwijderen.

Daarom heeft hij het in ├ę├ęn stuk opnieuw ontworpen, zodat het rubber niet loskomt en met een gerust hart kan worden gereinigd.

Aanvullingen van de lanterfanter

De schoonmaakspetters worden apart verkocht, in de maten 45, 55 of 75 cm. Ze worden ook verkocht met een meegeleverd handvat om het verwijderen van het water te vergemakkelijken of met een waterverzamelaar.

De slackers hebben een lichtgewicht structuur van aluminium, roestvrij staal en kunststof. Het heeft een dubbel vel rubber om het reinigen met water te vergemakkelijken.

haragan

Hoe maak je schoon met een luilak?

Schoonmaken met een lanterfanter is een van de eenvoudigste taken in huis, ongeacht of u het water gaat halen of verzamelen.

Voor het geval er vuilnis is waar het water dat je gaat schoonmaken, raap het op met een schop en een bezem.

Duw de speling gewoon in de richting waarin u het water wilt sturen en herhaal de procedure enkele malen om de vloer droog te laten staan.

Verschil tussen slappelingen en ruitenreinigers

Hoewel glazenwassers en raamdempers producten zijn met grote overeenkomsten in uiterlijk, hebben ze verschillende functies binnen de huishoudelijke reiniging.

De luilak werkt om water op te vangen of te verwijderen, onder andere uit huizen, gebouwen, boten, slagerijen of industri├źle pakhuizen; en in het geval van overstromingen.

Aan de andere kant werkt de glasreiniger om vuil of water van glasoppervlakken te verwijderen, waardoor de reinheid tot in de laatste hoek wordt gegarandeerd.

FAQ

Wat is het verschil tussen een trekker en een glazenwasser?

De raamtrekker werkt door water op te vangen en te verwijderen van huizen, gebouwen, boten, slagerijen, industri├źle gebouwenÔÇŽ De ruitenreiniger daarentegen verwijdert vuil of water van glazen oppervlakken.

Zijn het complementaire instrumenten?

Ja, het zijn gereedschappen die gebruikt worden om schoon te maken en vuil te verwijderen.

Wat is de vaste structuur van de wisser?

De structuur is licht en bestaat uit aluminium en roestvrij staal.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.