fbpx

Verpakkingsmachine voor doypacktassen Waarvoor dienen ze?

Verpakkingsmachine voor doypacktassen Waarvoor dienen ze?

De doypack-verpakkingsmachines zijn een hulpmiddel dat – voor een groot deel – te vinden is in de faciliteiten van bedrijven die voedsel- en hygiëneproducten produceren.

Deze machine vergemakkelijkt het werk van het serveren van de producten in elke doypack-zak, waardoor de verpakking na het vullen automatisch wordt gesloten.

Ken de utiliteiten en voordelen van doypack-zakverpakkingsmachines, naast de doypack-zakken die met dit type machine worden vervaardigd.

Wat is een doypack-zakverpakkingsmachine?

¿Qué es una máquina envasadora para bolsas doypack?

De doypack-zakverpakkingsmachine is ontworpen om poeder-, vloeibare of gegranuleerde producten in doypack-zakken te verpakken en te verzegelen.

Dit soort machines is gemaakt van roestvrij staal om een lange levensduur te garanderen en wordt meestal gecontroleerd door programmeerbare logische operators.

Afhankelijk van het model en het bedrijf dat het produceert, heeft de doypack-verpakkingsmachine de capaciteit om tussen de 50 en 120 zakken per minuut te vullen

Er zijn machines gemaakt voor grote bedrijven, met de capaciteit om meer dan 400 zakken per minuut te produceren.

Soorten doypack-zakken

Tipos de bolsas doypack

De doypackzakken die voor deze verpakkingsmachines worden gebruikt, variëren naargelang het type product dat moet worden verpakt en om het vullen te vergemakkelijken.

Neem nota van hun verschillen en kies het beste model om uw producten te verpakken.

Standaard doypacktas

De standaard doypacktas is het meest basale model van allemaal. Wanneer de vulling van deze zak klaar is, wordt deze verzegeld met een luchtdichte sluiting die de versheid van het product in stand houdt.

Dit type doypack-zak kan, eenmaal geopend, niet meer hermetisch gesloten worden, omdat er gesneden moet worden om toegang te krijgen tot de binnenkant.

Doypacktas met interne visualisatie

De doypack-tassen met interne visual hebben een ontwerp dat het mogelijk maakt om de producten op te slaan en de inhoud door het raam te observeren.

Het beste aan doypackzakken is dat ze een betere presentatie geven aan het product, zonder afbreuk te doen aan de hermetische afsluiting of de eigenschappen van het product.

Doypacktas met rits

Een van de soorten verpakkingen die betere prestaties bieden, zijn de doypackzakken met rits.

Door het mechanisme van openen en sluiten kan de consument met dit model de verpakking openen, het product gebruiken en sluiten tot een nieuw gebruik, zonder zijn productie-eigenschappen te verliezen.

Het is een effectief product voor het omzetten van het aroma van infusies, zoals koffie, of de versheid van koekjes, omdat alleen al door het doorgeven van de rits van de ene kant naar de andere, het voorkomt dat de buitenkant van invloed is op de inhoud

Hoek tuit doypacktasje

De doypack hoektuitzak is degene met een sproeier in de hoek van de verpakking.

Dankzij dit mechanisme kan het product door de sproeier worden bediend en met het deksel worden afgesloten.

Het zorgt ook voor meer controle bij het serveren van het product, dus het is ideaal voor het verpakken van de vloeibare inhoud.

Doypack-toptas

In tegenstelling tot de doypack hoekuitloopzak heeftde doypack bovenuitloopzak de spuitmond bovenop de verpakking.

Ze delen echter hun nut voor het bewaren van vloeibare of romige producten vanwege het gemak waarmee ze kunnen worden geserveerd.

Doypack-zak met speciale vormen

Tot slot kunnen de doypack-tassen met speciale vormen van elk van de genoemde typeszijn , maar dan wel aangepast aan de behoefte.

Als we het hebben over de speciaal gevormde tassen nemen we een van de doypack-types en voegen we accessoires toe zoals handgrepen om de grip en het gebruik ervan te vergemakkelijken.

Wat kan ik bewaren met een doypack-verpakkingsmachine?

¿Qué puedo almacenar con una máquina envasadora para bolsas doypack?

De doypackzakken hebben meerdere toepassingen in bedrijven, omdat ze de capaciteit hebben om vloeibare, poedervormige of gegranuleerde producten te bevatten.

Maak geen fouten met de doypack-zakken bij het gebruik van de verpakkingsmachine, dit zijn de toepassingen waarvoor ze zijn ontworpen.

Infusies: koffie of thee

Koffie en thee zijn producten voor het bereiden van infusies. Voor de beste smaak en kwaliteit van de infusies moetenze hermetisch worden bewaard.

Dit type product is ideaal voor het verpakken in doypackzakken met rits, die de consument in staat stellen om de benodigde hoeveelheid product mee te nemen en de eigenschappen ervan te behouden.

Chocolade en noten

Chocolade en noten zijn andere producten die de neiging hebben om te worden opgeslagen in doypack zakken.

Deze zakken geven geen smaken door en bewaren de versheid van het voedsel gedurende enkele dagen, zelfs na opening.

Om deze producten een meer opvallende touch te geven, worden vaak doypack-zakken gebruikt met een interne visual , zodat de klant de inhoud kan zien.

Allerlei soorten kruiden

Hoewel het niet erg gebruikelijk is om kruiden in doypack-zakken te zien, zijn sommige bedrijven begonnen met het gebruik van dit soort verpakkingen.

Door het kopen van specerijen die in doypakketten worden verkocht, kan de consument de verpakkingen die hij thuis heeft, vullen in plaats van ze weg te gooien en te vervuilen.

Vloeistoffen voor levensmiddelen en vloeistoffen voor reiniging en persoonlijke hygiëne

Tot slot zijn de producten die niet in doypackverpakkingen kunnen worden achtergelaten, vloeistoffen voor voedsel en hygiëne.

Sauzen, compote, concentraten, crèmes, detergenten, weekmakers, shampoo of conditioner zijn producten die gebruik maken van de veelzijdigheid van dit soort verpakkingen.

Het ideale type zak voor het verpakken van vloeistoffen zijn de doypack-topuitloop en hoektuitzakken. Met dit soort zakken -door het gebruik van een sproeier- kan de hoeveelheid gebruikt product worden gecontroleerd, zonder dat er gemorst hoeft te worden.

Voordelen van het gebruik van een doypack-zakverpakkingsmachine

Ventajas de usar una máquina envasadora para bolsas doypack

De doypack-verpakkingsmachines hebben grote voordelen op het gebied van kosten, werkwijze en kwaliteit.

Het eerste belangrijke voordeel van de doypack-verpakkingsmachine is dat deze bij het vullen van de zak de inhoud hermetisch afsluit. De tas kan op de planken staan vanwege de ronde basis.

In termen van kosten is dit een van de meest economische verpakkingsmethodes.

Bovendien wordt met het gebruik van de doypackverpakkingsmachine de lucht in de zak voor het sealen geëlimineerd en is het gewicht van het product het echte gewicht, waardoor ook het verlies aan versheid wordt voorkomen.

De doypackzakken zijn vervaardigd met resistente materialen zoals papier, plastic of aluminium , zodat u geen problemen heeft met breuk tijdens het verpakken of verzegelen.

DoyPack StandUp papieren zakken

Bolsas DoyPack StandUp de Papel

Als u op zoek bent naar doypackzakken om uw verpakkingsmachine te gaan gebruiken hebben we een goed advies: bezoek Monouso.

In onze virtuele winkel vindt u de DoyPack StandUp Paper Bags, een soort verpakking die u verschillende opslagcapaciteitengarandeert plus een eenvoudig open- en sluitsysteem.

Deze papieren zakken hebben een antivetfilm aan de binnenzijde, die het mogelijk maakt om elk voedsel te verpakken zonder de presentatie van uw product te verpesten.

Binnen de catalogus van DoyPack StandUp Paper Bags vindt u modellen met interne horizontale vensters en rits.
Kom naar onze winkel en ontdek de beste opties voor het kopen van producten voor uw huis, restaurant, hotel of cateringbedrijf.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.