fbpx

Verpakkingen van golfkarton

ventajas de uso de carton corrugado

Tegenwoordig hebben bedrijven en ondernemingen hun werkwijze en de distributie van producten aangepast. Met verpakkingen van golfkarton hebben zij de beste optie voor het vervoer van deze producten, waarbij weerstand, kwaliteit en lage kosten gegarandeerd zijn.

Wat is golfkarton?

Golfkarton is een combinatie van vellen papier die op een vel golfkarton zijn gelijmd, samengevoegd tot een betere structuur. Deze structuur geeft het karton stevigheid, evenals een hoge slijtvastheid en bescherming tegen verschillende temperaturen.

Voor welke verpakking wordt golfkarton gebruikt?

Vanwege zijn flexibiliteit en hoge prestaties bij het beschermen van producten wordt het veel gebruikt in verpakkingen voor levering en afhaaldiensten. Hieronder tonen wij u de verschillende soorten verpakkingen van golfkarton die u kunt vinden.

Voordelen van golfkarton

Gewicht

Het is een licht materiaal, maar met een groot draagvermogen, waardoor het gemakkelijk te vervaardigen, te vervoeren en te monteren is.

Weerstand

Dankzij het aantal lagen in de structuur heeft het een hoge weerstand om tot 800 kg te dragen, ongeacht de grootte van het product.

Bescherming

Door zijn samenstelling en eigenschappen biedt het een gegarandeerde bescherming tegen ongevallen, stoten, weersomstandigheden en vochtigheid.

Prijs

In vergelijking met andere alternatieven op de markt is het een uitstekende optie om te besparen en de kwaliteit van het product te behouden.

Hernieuwbare bron

De wijze waarop het wordt vervaardigd en de inhoud van de materialen maken dit materiaal tot een hernieuwbare en duurzame natuurlijke hulpbron voor het milieu.

Veelzijdigheid

Het is een flexibel materiaal, dus kan het in verschillende vormen en maten worden gesneden, aangepast aan elk type product.

Zoals u ziet, is golfkarton een materiaal dat niet alleen producten beschermt, maar ook bijdraagt aan de bescherming van ons milieu.

Ontdek nog veel meer begrippen in ons Horeca Woordenboek.

Vaak gestelde vragen

Wat is golfkarton?

Het is een gecombineerde structuur van verschillende vellen papier, met vellen karton als omhulsel. Door zijn sterke structuur en andere eigenschappen is het een van de meest gebruikte verpakkingsoplossingen voor het vervoer van levensmiddelen.

Hoeveel soorten golfkarton zijn er?

Het varieert naargelang het aantal golfpapiervellen en -platen. Onder de verschillende soorten is er golfkarton met één golfplaat, met twee golfplaten, met twee kanalen en met drie kanalen.

Wat is golfkarton en waarvoor wordt het gebruikt?

Het wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand en flexibiliteit en wordt gebruikt om voorwerpen van verschillende vormen en afmetingen in te pakken. Het beschermt het product tegen stoten, krassen en allerlei vormen van agressie en dient tevens om de ruimten binnenin te compartimenteren.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.