fbpx

Ideeën voor het vieren van een verjaardag in de open lucht: de veiligste manier!

cumpleaños al aire libre

Een verjaardag in de open lucht vieren is in de huidige situatie nog steeds de veiligste optie. Of we nu een feest voor kinderen of volwassenen vieren, we zullen de gemoedsrust hebben van een veiliger omgeving. Bovendien bieden openluchtfeesten ons vele mogelijkheden om een gedenkwaardig feest te organiseren.

Waarom is het een goed idee om een verjaardag buiten te vieren

Door de pandemie zijn we gedwongen de manier waarop we feestvieren en met anderen omgaan te veranderen. Door verjaardagen in de open lucht te vieren, met kleine groepen mensen en met een reeks voorzorgsmaatregelen, kunnen we met garanties genieten van zo’n belangrijke datum.

Naast het gebruik van het masker wordt ten zeerste aanbevolen snacks en voedsel op individuele borden te serveren, beter als ze voor eenmalig gebruik zijn om de hygiëne te maximaliseren. Gebruiksvoorwerpen voor eenmalig gebruik zullen ons ook werk besparen: allemaal voordelen. Om verwarring te voorkomen, raden wij aan elk glas of bord te etiketteren of plastic markers te gebruiken die ook decoratief zijn.

Als wij de diensten van een cateraar gaan inhuren, moeten wij ervoor zorgen dat deze aan alle hygiënisch-sanitaire maatregelen voldoet. Om de veiligheid te verhogen verdient het de voorkeur dat de recipiënten,het tafellinnen, de servetten en het tafelgerei wegwerpbaar zijn. Er is een grote verscheidenheid aan tafelgerei, in alle kleuren, materialen en uitvoeringen, om aan onze behoeften te voldoen. Zo kunnen we het feest naar onze hand zetten met de gemoedsrust en het gemak van wegwerpverpakkingen. Zoek naar betrouwbare en kwaliteitsvolle diensten zoals diegene die we bij monouso.com aanbieden.

Geen verjaardag zonder taart. We moeten vermijden de kaarsjes uit te blazen en “Happy Birthday” te zingen, want het virus wordt via de lucht overgedragen. Om aan deze traditie te voldoen, kunnen we een kaarsje in de portie van de jarige steken en het op een afstand ver genoeg van de gasten uitblazen. De persoon die de taart moet serveren, moet dat doen met een masker op, met gedesinfecteerde handen en op borden voor eenmalig gebruik.

Ideeën voor het vieren van een verjaardag buitenshuis

Waar kun je verjaardagen buitenshuis vieren? Afhankelijk van ons budget en de benodigde ruimte, zijn er vele opties.

Natuurgebieden zijn een van de beste openluchtplekken om verjaardagen te vieren. We moeten gewoon voorzichtig zijn en alles schoon en netjes achterlaten na het feest. Het contact met de natuur zal een andere sfeer geven aan ons feest.

Een huis met een tuin of terras is ook een goed idee, vooral als de groepen gasten nu kleiner zijn. Zo kunt u een feest opzetten met thematische en kleurrijke versieringen en de ruimte en activiteiten veel beter onder controle houden.

Verjaardagen met kinderen in de open lucht kunnen worden gehouden in een park met schommels, zolang het maar open is voor het publiek. Roep de hulp in van andere volwassenen om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en de kleintjes veilig kunnen spelen.

Er zijn tal van locaties die kunnen worden gehuurd met cateringmogelijkheden of u kunt gewoon de ruimte huren. Als de verjaardag is in de zomer en met een bubble of stabiele groep bij elkaar wonen, een van de beste ideeën voor een outdoor verjaardagsfeestje is een zwembad partij.

Een goed idee is om voor de gasten een beleefdheidstasje klaar te maken met hydro-alcoholische gel, een reservemasker en eenmalig te gebruiken keukengerei dat reeds is geëtiketteerd of voorzien van een sticker om de naam op te plakken. Het is een detail dat een verschil maakt en u ook helpt met de hygiënische maatregelen.

Verjaardagen buitenshuis vieren is nu meer dan ooit een geweldige optie. Met inachtneming van de maatregelen en met gebruikmaking van wegwerpartikelen zullen wij van het feest genieten met garanties en in alle rust.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.