fbpx

Kies een vat waarin de olie niet lekt

Envases donde el aceite no se filtra

U kunt een container kiezen waar de olie niet op een eenvoudige manier filtert, dankzij de aanbevelingen die wij u in dit bericht tonen die we je in deze post laten zien. Op deze manier, hoef je je geen zorgen te maken over je klanten krijgen de klanten uiteindelijk olie op hun bord.

Na het lezen van dit artikel, zult u gemakkelijk begrijpen wat een vat waarin de olie niet lekt. Net zoals het essentieel is om te genieten van een lekker etentje, is het ook belangrijk om je geen zorgen te maken over je klanten dat uw klanten een snack mee naar huis nemen die hun omgeving kan bevuilen of de klant omgeving of de klant zelf.

Dit kan worden bereikt door de oleofobe en ondoordringbare verpakking. Dit type verpakking heeft de bijzonderheid van het afstoten van de olie zonder dat deze de oppervlakte bereikt, waardoor de oppervlak, zodat het vet wegblijft van de handen van de klant. Lees verder en kies de juiste container zonder problemen.

Oleofoob

Om de juiste verpakking te kiezen moet je eerst begrijpen wat de term oleofoob inhoudt, hoewel het een term is die vooral wordt gebruikt op het gebied van technologie en de telefonie; in principe omdat het een eigenschap is die de schermen van de nieuwste de nieuwste generatie mobiele apparaten.

Als het omgekeerd wordt toegepast, het bestaat uit het chemisch aanbrengen van een gesynthetiseerd patina dat afstoting van het vet veroorzaakt vet dat van uw vingers komt wanneer u het toestel gebruikt, waardoor het oppervlak vrij blijft van vingerafdrukken het oppervlak vrij van vingerafdrukken.

In die zin zijn er materialen die door hun geringere porositeit olie en vloeistof isoleren, bijvoorbeeld aluminium of kunststof poreusheid, b.v. luchtdichte aluminium of plastic recipiënten.

Als ze geen uitsparing hebben, deze containers houden de olie constant weg van de buitenkant en zijn de beste keuze voor het bewaren zijn de beste optie voor het bewaren van sauzen, salades, crèmes en soepen.

Normaal gesproken is de ondoordringbaarheid in in verband met de tijdelijkheid van de dienst, als gevolg van het poreuze oppervlak poreus oppervlak. Zo zijn pulp-, hout- en kartonstructuren tussen 15 en 20 minuten bestand tegen olie, maar dit hangt af van de chemische behandeling die zij hebben ondergaan 15 tot 20 minuten om te oliën, maar dit hangt af van de chemische behandeling die is ondergaan.

Wat karton en papier betreft, dit soort proces is essentieel vanwege de doorlaatbare en vrij poreuze vezelvan dit materiaal poreuze vezel van dit materiaal.

Paraffine is een van de manieren om het papier te maken zodat de olie niet kan binnendringen, meestal wordt paraffine gevonden in croissantzakken en broodjes meestal te vinden in croissantzakjes en broodjes, die in een plastic patina zitten in een plastic patina.

De olie glijdt uit de de sandwich, maar het blijft aan de binnenkant, zodat de klant het niet uitsmeert uiteindelijk hun hand door het papier smeren.

Ongeacht de gekozen verpakking, u moet dit kenmerk onthouden wanneer u uw klanten het product aanbiedt, omdat het een van de belangrijkste product, aangezien het een van de belangrijkste vereisten is. Of je nu koos voor een karton, aluminium of natuurlijke houten verpakking; u moet altijd rekening houden methet product dat u het product dat u aanbiedt aan de consument.

PLA, PP, PET, OPS en PS verpakkingen voor levensmiddelen

Als we het hebben over wegwerp wegwerpverpakking voor levensmiddelen, is het eerste wat in me opkomt: de verpakking moet moet de eigenschappen van het levensmiddel in stand houden, de gevolgen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en bestand zijn tegen verontreinigende stoffen omgeving en dat het bestand is tegen verontreinigende stoffen.

Bovendien moet de verpakking ergonomisch, praktisch, transparant en licht. Eén soort verpakking die de meeste van deze van de meeste van deze kenmerken is de plastic bak, en daarom is het een van de meest een van de meest gevraagde verpakkingen.

Plastic verpakking houdt bederfelijk voedsel bederfelijke levensmiddelen langer houdbaar te maken, waardoor het gebruik van conserveermiddelen en afval wordt verminderd, en bovendien afval, naast het behoud van de voedingswaarde en smaak van voedsel voedsel.

Zij zijn innovatief en comfortabeler, licht van gewicht, gemakkelijk te bedrukken, worden in verschillende vormen vervaardigd en hebben een passende mechanische sterkte. Met het verstrijken van de jaren evolueren deze containers van kunststof om aan de behoeften van de mensen te voldoen.

Plastic containers zijn hygiënisch en hygiënisch en veilig, omdat zij helpen zowel geneesmiddelen als voedsel te beschermen tegen besmetting tegen besmetting. Zij voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden tijdens distributie, fabricage en handel distributie, fabricage en handel.

Dankzij de hermetische afdichtingen zorgen voor meer veiligheid en bescherming, bovendien zorgt het plastic ervoor dat ze de de elementen binnenin zonder ze te hoeven doorsnijden, aan te raken of te beschadigen enige schade.

Het valt niet te ontkennen dat plastic plastic verpakkingen hebben verschillende voordelen en zijn heel handig, maar zij hebben ook een een aspect tegen hebben.

Het is een behoorlijk vervuilend materiaal vervuilend, hoewel het op het ogenblik mogelijk is om sommige ontwerpen te vinden die recycleerbaar zijn recycleerbaar. Op dit moment wordt gezocht naar een oplossing voor dit aspect, op dezelfde manier stellen wij een planeetvriendelijker optie voor, wij verwijzen naar de containers gemaakt van PLA verpakking gemaakt van PLA.

Tijdens het fabricageproces zijn er verschillende reeksen van plastic harsen, zoals polystyreen, polyethyleen, melkpolyacide en polypropyleen worden het meest gebruikt.

De meest opvallende kenmerken van deze kunststofsoort

Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van enkele van de soorten kunststoffen.

PET

Het heeft een hoge graad van stabiliteit, naast het feit dat het een lineair thermoplastisch polymeer is. Het is zeer resistent aan slijtage en corrosie. PET heeft goede thermische en chemische en chemische weerstand, hij is waterdicht en licht.

PS

Dit materiaal wordt over het algemeen gebruikt wordt over het algemeen gebruikt in voedselverpakkingen, vanwege zijn grote vermogen tot isolatie en thermische isolatie en thermische bescherming, vormgemak en lichtheid. Het is ook een garantie voor hygiëne, het is een garantie voor hygiëne.

PP

ook gebruikt in voedselverpakking verpakking, wordt het gekenmerkt door het feit dat het een enigszins kristallijn thermoplastisch polymeer is. Het is een kunststof met een uitstekende kosten-batenverhouding. Het is zeer resistent tegen bestand tegen breuk, thermisch resistent en transparant.

PLA

Het wordt verkregen uit suikerriet, maïszetmeel suikerriet, maïszetmeel of cassave. Het wordt gekenmerkt als een thermoplastisch 100% ecologisch en biologisch afbreekbaar.

OPS

Het is een van de meest recente materialen op de markt en is afkomstig van het polystyreen, maar met het verschil dat het een dunner profiel heeft met een dunner profiel, waardoor het een schoner product is en transparanter en breekbaarder transparanter en kwetsbaarder. Het is perfect als je het product wilt accentueren.

Het valt niet te ontkennen dat alle voordelen voordelen die plastic verpakkingen bieden op gastronomisch gebied, om deze reden, het is mogelijk een grote verscheidenheid aan verpakkingen van kunststof te vinden, met verschillende afmetingen verschillende maten, modellen, kleuren, maar met een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.

Evenzo bevelen wij het gebruik van PLA-containers aan, aangezien deze minder vervuilend zijn en een milieuvriendelijker optie vormen.

Na de verschillende soorten verpakkingen op een rijtje te hebben gezet, laten wij u de keuze maken die u het meest geschikt lijkt. Bij Monouso hebben we een grote selectie van luchtdichte en waterdichte containers die voorkomen dat de olie lekt

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.