fbpx

Valentijnsdag decoraties voor bars

Decoración San Valentín para

Valentijnsdag is een speciale datum waarop geliefden meer bereid zijn te investeren in een romantische avond. Daarom moeten bars al hun middelen inzetten om deze belangrijke niche naar hun lokalen te lokken om de verkoop op deze dag te stimuleren.

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om u enkele decoratie-ideeën voor bars voor Valentijnsdag te tonen. Al deze voorstellen zijn niet alleen bedoeld om u te helpen meer klanten aan te trekken op 14 februari, maar ook om hen een aangenamere ervaring te bezorgen.

Als u wilt dat uw bedrijf opvalt en meer klanten aantrekt deze 14e februari, moet u dus tot het einde blijven.

Hoe versier je een bar voor Valentijnsdag?

Valentijnsdag is van groot belang voor de horeca. Dit is te danken aan het feit dat de locaties erin slagen een groot aantal boekingen te verzamelen van koppels die willen genieten van een romantische en andere avond.

Om uw klanten verliefd te laten worden op uw Valentijnsdecoraties, volgt u de volgende punten tot op de letter:

Rood is de ster van de avond.

Om te beginnen moet u een kleurenpalet bepalen dat past bij het romantische thema. Daarom adviseren wij u in de eerste plaats voor de kleur rood te gaan, want die staat wereldwijd bekend als de kleur van de passie. En op Valentijnsdag is het de kleur bij uitstek.

Je kunt het strategisch combineren met andere kleuren zoals roze, fuchsia of wit om een groter contrast te bereiken, terwijl je binnen het palet van deze speciale datum blijft. Rood moet echter de overheersende kleur zijn en u moet ervoor zorgen dat deze kleur in elk detail aanwezig is: van de decoratie tot het serviesgoed.

Hartballonnen zijn een trend

Hartballonnen zijn al vele jaren gangbaar in Valentijnsdag-barversieringen. Het beste van alles is dat ze nog steeds trending zijn en dat je ze niet kunt laten liggen.

Zorg er wel voor dat je de juiste hartballonnen kiest, want er is een grote verscheidenheid aan modellen beschikbaar. Deze kunnen strategisch worden opgehangen in het raam van uw locatie, of aan het plafond om een gevoel van regenende harten te geven. Een optie die nooit faalt is ze te vullen met helium en ze door de winkel te laten zweven.

Rozen zijn een must

Rozen zijn een symbool van liefde dat de meeste klanten die naar uw bar komen voor een romantische avond zal aanspreken. Met rozen kunt u opvallende middenstukken maken die op het eerste gezicht opvallen.

Sommige horecabedrijven kiezen ervoor om ze ter decoratie op de bar te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat rozen meer geschikt zijn voor elegante gelegenheden. Maar als je een informeel bedrijf hebt en ermee wilt spelen, is dat ook prima. Zorg er in dat geval gewoon voor dat het goed speelt met de rest van het decor, zodat het niet botst.

Rozen zijn niet goedkoop, maar het is genoeg om er één per tafel te zetten. Zorg ervoor dat je genoeg hebt in de achterkamer, want we zijn er zeker van dat er meer dan één cadeau zal worden gegeven.

Kleine details waardoor mensen verliefd worden

Bij het inrichten van je bar is het belangrijk om te letten op de kleine details. U kunt bijvoorbeeld enkele letters uitknippen of afdrukken en zinnen maken waar klanten verliefd op zullen worden. Deze zullen dienen als een origineel decoratief element.

Wil je de creativiteit naar een ander niveau tillen, maak dan je eigen silhouetten met slingers. Het kunnen twee poppetjes zijn die elkaars hand vasthouden of misschien wat hartvormige figuren, alles is geldig zolang het romantiek oproept.

Vergeet niet uw tafels te versieren

Bij het versieren van tafels voor 14 februari kunt u kiezen voor brandende kaarsen en enkele allegorische versieringen. U kunt ook rozenblaadjes gebruiken en die mengen met confetti voor een groter visueel effect.

Daarnaast kun je niet fout gaan met wegwerp servies voor Valentijnsdag, speciaal voor de gelegenheid.

Het is belangrijk dat alle elementen op de tafel passen bij het Valentijnsthema. Bijvoorbeeld glazen met een rode voet, rode tafelkleden en servetten, hartvormige borden, enz. Dit zal een sfeer creëren die echt liefde oproept.

Speel met het drank- en voedselmenu

Er is een interessante verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, geïnspireerd door de liefde. Zorg er dus voor dat je voor deze speciale dag een speciale cocktail aanbiedt die niemand kan weerstaan.

Wij adviseren u ook om een speciaal Valentijnsmenu samen te stellen. Idealiter zou het verschillende combinaties van voedsel tegen een betaalbare prijs moeten bevatten. Hoewel het waar is dat koppels op deze dag meer belang hechten aan een goede sfeer dan aan de uiteindelijke prijs van het menu.

Valentijnsdag wordt genoten met chocolaatjes op tafel

Chocolade is een essentieel element op 14 februari en u moet leren er het beste van te maken in uw bedrijf. Wij adviseren u het te gebruiken als een toegevoegde waarde om de ervaring van uw klanten te verbeteren.

Leg daarvoor een paar pralines op de tafels van uw bar als geschenk. Verras uw bezoekers op 14 februari met chocolade in plaats van de gebruikelijke pinda’s. Zo maken ze niet alleen deel uit van de decoratie, maar geven ze uw klanten ook een extra traktatie terwijl ze op hun bestelling wachten.

Uw online decoratie is ook belangrijk

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw bar een onberispelijke digitale aanwezigheid heeft om zich te onderscheiden in de sector. Daarom moet u uw sociale media en website een Valentijnsthema geven.

We hebben het over een tijdelijk thema dat de aandacht trekt van veel klanten die gewoonlijk op 14 februari voor een bezorgdienst kiezen. Vergeet niet dat er voor veel klanten geen romantischer plan is dan een verblijf in de privacy van hun eigen huis.

Begin dus nu met het maken van je Valentijnsposts. Zodat je die belangrijke groep consumenten kunt vangen. Als u ook via uw digitale kanalen verkoopt, kunt u op die dag meer omzet binnenhalen.

En last but not least…

Ik hoop dat je hebt begrepen dat het maken van je barversiering voor 14 februari niet zo’n ingewikkelde taak is. U moet gewoon de juiste elementen kiezen en de decoratie niet overladen om visuele rampen of een te plakkerige uitstraling te voorkomen.

Wees niet bang om te spelen met een rood kleurenpalet om uw bedrijf een romantische sfeer te geven. En voor het geval u iets niet duidelijk is, kunt u deze punten nog eens doornemen.

Bedankt voor het lezen van ons artikel over Valentijnsdagdecoratie voor bars. Houd onze website in de gaten voor meer soortgelijke inhoud.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.