fbpx

Kun je vloeistoffen zuigen?

¿Se pueden envasar líquidos al vacío?

Het zuigen van vloeistoffen of enig ander voedsel brengt vele voordelen met zich mee, waaronder het behoud van voedsel voor een langere periode en de versheid die het had toen u het kocht.

De stofzuigmethode ondergaat geen substantiële verandering bij gebruik voor vloeibare levensmiddelen, maar het moet zorgvuldig worden gedaan om te voorkomen dat de producten die u wilt opslaan, worden gemorst.

Ontdek hoe u vloeistoffen kunt vacuümverpakken, wat de voordelen van dit soort opslag zijn en waar u de ideale zakken voor het zuigen van vloeistoffen kunt kopen.

Wat gebeurt er als we vloeistoffen zuigen?

¿Qué sucede si envasamos líquidos al vacío?

Vloeibare en vaste producten hebben de capaciteit om te worden opgezogen, maar vloeistoffen zijn wat moeilijker op te zuigen omdat je moet voorkomen dat ze uit de zak komen als je de lucht eruit haalt.

Het beste alternatief voor het zuigen van vloeistoffen is het gebruik van een machine die het vacuüm genereert en de zak sluit wanneer deze het gewenste punt bereikt om uw voedsel op te slaan.

Voordelen van vacuümverpakkingsvloeistoffen

Beneficios de envasar líquidos al vacío

Omdat de vloeistoffen vacuüm verpakt zijn, gaan ze maandenlang mee als ze in uw vriezer worden bewaard en laten ze geen externe stoffen of gassen binnen.

In de vacuümzakken kunt u alle soorten vloeistoffen opslaan, ongeacht hun dikte, hoewel het belangrijk is om de zak niet tot aan de bovenkant te vullen, zodat deze niet overloopt. Bovendien behoudt het, omdat het bevroren is, elk van zijn eigenschappen zoals smaak, textuur, geur en voedingsstoffen.

Als u de vruchtenpulp wilt bewaren om sappen of smoothies te maken, zal vacuümverpakking u tijd besparen, omdat u het vervelende werk van het schillen en hakken van het fruit vermijdt.

Aan de andere kant betekent het ook geld besparen, want als je een shake maakt en er zijn nog wat glazen over, worden ze in de vacuümzakken gegoten en ingevroren voor als je die smaak wilt hebben.

Een ander functioneel idee is het verpakken van crèmes, granen en purees. Deze voedingsmiddelen zullen, ondanks hun dikte, hun romigheid behouden wanneer ze worden geconsumeerd.

Tips voor het zuigen van vloeistoffen en het vermijden van morsen

Consejos para envasar líquidos al vacío y evitar derrames

Om vloeistoffen correct te zuigen, zonder morsen of rampen in de keuken, bieden wij u enkele aanbevelingen die u daarbij helpen. Bovendien verliest u geen deel van de vloeistoffen tijdens het gieten, de luchtafvoer of het sluiten van de zak.

Het is belangrijk dat u de vloeistoffen in de zakken op een zo koud mogelijke temperatuur serveert. Dit om drastische veranderingen in de temperatuur van het voedsel te voorkomen.

Voorzichtigheid is geboden bij het serveren van vloeistoffen in de zakken om te voorkomen dat ze aan de buitenkant vuil worden. Hiervoor is het ideaal om een container te gebruiken om te weten te komen hoeveel vloeistof er wordt gegoten.

Wanneer u de vloeistof in de zak giet, moet u deze niet tot de rand vullen. Als u dat doet, zal het moeilijk zijn om de lucht af te zuigen zonder vloeistof te absorberen en bij het afsluiten kan de inhoud gemorst worden.

Tot slot moet u overwegen om de zakken in reliëf te gebruiken die al gesteriliseerd zijn en die geen micro-organismen bevatten die het voedsel dat u gaat vacuümverpakken, aantasten.

Waar vind je de vacuümzakken?

¿Dónde puedes encontrar las bolsas de envasado al vacío?c

Als u op zoek bent naar stofzuigerzakken, dan hebben wij de oplossing voor u

Vacuüm verpakte zakken zijn een ongelooflijk hulpmiddel om voedsel in uw koelkast op te slaan zonder veel ruimte in beslag te nemen. Daarom bieden wij u in de virtuele winkel van Monouso een verscheidenheid aan vacuümzakken met de beste kwaliteit.

Onze vacuümzakafdeling is georganiseerd in twee soorten zakken: professionele industriële zakken en zakken met reliëf voor huishoudelijk gebruik. Bovendien hebben ze verschillende maten, zodat u elk voedsel dat erin zit kunt opslaan en zo de versheid ervan voor een langere periode kunt behouden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.