fbpx

Trouwplanner: trouwen met uitmuntendheid

Om van uw trouwdag een droomdag te maken, en zoals u zich dat voorstelt, is het noodzakelijk om veel tijd te besteden aan elk detail.

Aangezien u de reden voor de viering bent, kunt u het beste een bruiloftsplanner inhuren. Op deze manier investeert u uw tijd in andere details, zoals het kiezen van de kleding, terwijl u de planner begeleidt over wat hij of zij wil.

Deze persoon zal u helpen beslissen wat de noodzakelijke elementen van uw bruiloft moeten zijn. Daarnaast heeft hij of zij de ervaring om contact op te nemen met de leveranciers die een kwaliteitsservice bieden en zal hij of zij ervoor zorgen dat geen enkel detail de organisatie ontgaat. En als er ongemak ontstaat, zal hij het in de kortst mogelijke tijd oplossen.

Trouwplanner. Wat doen ze?

Organizador de bodas o wedding planner

Een weddingplanner maakt tegenwoordig gebruik van sociale netwerken en websites om zijn werkportefeuille te promoten en zo nieuwe klanten aan te trekken. Hij woont ook bruidsbeurzen bij om bekendheid te geven aan de diensten die hij aanbiedt.

Wanneer klanten contact met hem opnemen, via een e-mail of een telefoontje, wordt er een datum gepland voor beide partijen om de huwelijksdetails en het budget voor de organisatie ervan te bespreken.

Indien het koppel niet duidelijk is over het concept dat zij willen hanteren in hun huwelijk, zal de organisator hen adviseren op basis van hun ervaring, creativiteit en bruidstrends die van kracht zijn op het moment van de viering.

De planners zorgen voor de volgende aspecten:

 • Het budget dat nodig is om alle details van de bruiloft en de betaling van de diensten aan elke leverancier te dekken.
 • De huwelijksuitnodigingen en de lijst van mensen die aanwezig zullen zijn.
 • De nodige documentatie om de ceremonie te legaliseren.
 • Keuze van de fotografie- en videodienst.
 • De reservering van de plaats van de huwelijksceremonie, de ontvangst van de gasten en de accommodatie (voor het geval de bruid en de bruidegom of een gast in een hotel moet overnachten).
 • Vervoer van de bruid en de bruidegom van de plaats van voorbereiding naar de plaats van ontvangst.
 • Advies over het opstellen van de geloften die door de bruid en de bruidegom moeten worden gelezen.
 • De volgorde van de gasten in de stoelen.
 • Live muziek of DJ die tijdens de viering wordt gedraaid.
 • Een animatiedienst voor de aankomst en het verblijf aan de receptie na de ceremonie.
 • Het kiezen van de cateraar die de catering, zout en zoet, en de bruidstaart zal doen.
 • Bedrijf dat de decoratie van de ceremonie- en ontvangstruimtes en de bloemenarrangementen zal uitvoeren.
 • De garderobe van de bruid, het kapsel en de make-up. En in het geval van de bruidegom, het pak dat hij zal dragen en zijn kapsel.

Bij het organiseren van een bruiloft houdt de verantwoordelijke voor het gehele evenement voortdurend contact met zijn klanten om te weten hoe het evenement verloopt en welke details nog moeten worden afgerond.

Wanneer de huwelijksdag aankomt, is de aanwezigheid van de organisator van het grootste belang. Hij zal ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en, in geval van enig ongemak, zal hij het zonder uw medeweten oplossen.

De meeste weddingplanners werken zelfstandig en reizen door het land om potenti├źle klanten en leveranciers te ontmoeten voor de evenementen die ze organiseren.

Taken die een goede weddingplanner aanneemt

Tareas que asume un buen planificador de bodas

Veel mensen denken dat het inhuren van een weddingplanner een onnodige uitgave is, maar dat is niet waar. De organisatoren zijn er voor u tot aan uw trouwdag, ze houden toezicht en werken eraan om alles vlot te laten verlopen.

Op de momenten dat u niet 100% in de organisatie kunt zijn, plannen de organisatoren onder uw leiding uw droommoment.

En als de huwelijksdag aanbreekt, als je je concentreert op het genieten van het moment, zal je planner ernaar streven om alles perfect te maken.

Hier leggen we enkele van de taken uit die weddingplanners uitvoeren, altijd met als doel u een uitstekende en kwalitatief hoogstaande service te bieden.

Het helpt u bij het selecteren van uw huwelijksstijl

Te ayuda a seleccionar tu estilo de boda

Om de stijl van de te plannen bruiloft te bepalen, wordt rekening gehouden met de smaak van het koppel.

Als de ceremonie civiel of religieus wordt, zijn het budget voor de organisatie van het evenement, het soort plaats dat ze willen voor de bruiloft en andere factoren vereist.

Alles komt ook voort uit de idee├źn van de bruid en de bruidegom en de organisator, die al zijn ervaring zal gebruiken en voorbeelden zal laten zien van een aantal van de evenementen in het portfolio, waardoor alles naar wens wordt aangepast.

Maak de ceremonie waar je van droomt mogelijk

Hace posible la ceremonia que sue├▒as

Afhankelijk van de uit te voeren ceremonie krijgen de bruid en de bruidegom advies over het papierwerk. Bovendien zijn zij belast met het beheer van de wettigheid van de vakbond.

Dit is een grote hulp, vooral voor koppels waar een van de bruid en bruidegom een buitenlander is en de bruiloft gaat plaatsvinden buiten de stad waar hij is geregistreerd, wat meestal een zeer zware procedure is.

Vind de perfecte plek voor uw bruiloft

Busca el lugar perfecto para tu boda

Bruiloftsplanners onderzoeken de mogelijkheden voor plaatsen om de ceremonie te houden op basis van uw wensen, het aantal gasten dat aanwezig is en het budget dat is toegewezen voor de betaling.

Ze zoeken ook naar mogelijkheden die gemakkelijk toegankelijk zijn voor de gasten. Het is belangrijk dat u voldoende parkeergelegenheid heeft, afhankelijk van het aantal personen dat gaat rijden.

Tot slot is het belangrijk om te weten welke voorwaarden er aan de inrichting worden gesteld om te voorkomen dat er problemen ontstaan bij de planning en dat er op het laatste moment van plaats moet worden gewisseld.

Selecteer de beste leveranciers

Selecciona los mejores proveedores

Als je eenmaal hebt besloten welke planning je gaat doen, begin je met een gesprek met de leveranciers om uit te zoeken welke de beste diensten voor de bruiloft bieden.

Indien de bruid en bruidegom al leveranciers hebben voor een of ander aspect van de bruiloft, wordt er een ontmoeting met hen gehouden en wordt het concept van de bruiloft aan hen uitgelegd om op een harmonieuze manier te werken.

Telkens wanneer er een afspraak wordt gemaakt met een aanbieder, moet het koppel aanwezig zijn om hun mening te geven over de vraag of ze het eens zijn met de genomen beslissingen of niet. Zij zullen samen de volgende beslissingen nemen:

 • De plaats van de ceremonie en de viering.
 • Foto- en videoservice.
 • Proef de gerechten die tijdens het evenement worden geserveerd.
 • Adviseer de bruid over de keuze van de jurk.
 • Begeleid de bruidegom in het ontwerp van de jurk.
 • Ontwerp de decoratie van de ceremonie en de receptie.
 • Beslis wat voor soort bloemen gebruikt zullen worden op de bruiloft.
 • Kies de smaak van de bruidstaart en hoe deze wordt ontworpen.

Bestudeer de budgetten en help u de beste te selecteren

Estudia los presupuestos y te ayuda a seleccionar el mejor

Budgetten kunnen vervelend zijn en organisatoren van evenementen kunnen u helpen. Ze zijn ook gepland aan het begin van het contract om ongemakken of bezuinigingen op belangrijke aspecten van de bruiloft te voorkomen.

Het doel van de begrotingen is om op een duidelijke manier uit te splitsen waar het geld voor gebruikt gaat worden en in welke mate, rekening houdend met de hoeveelheid geld die de bruid en de bruidegom hebben voor de viering.

Decoratie van de gehele bruiloft

Decoraci├│n de toda la boda

De eventplanners zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van de decoraties op basis van wat al georganiseerd is om het meubilair en de trouwlocatie te decoreren.

Naast het kopen zijn er ook anderen die ze zelf maken of een team hebben dat hen daarbij helpt. De decoraties die een hoge mate van complexiteit hebben, worden opgestuurd om samen met de leveranciers te worden uitgewerkt.

De bruiloftsplanner op de dag van het evenement

El organizador de boda el d├şa del evento

Op de dag van het evenement zorgen de organisatoren voor belangrijke details zoals het plaatsen van de cateringdiensten, de bruidstaart, de bloemdecoratie en ook de geluidsinstallaties.

Na het begin van het evenement zijn ze op de hoogte van alles wat er in de huwelijksvoorstelling gebeurt en vragen ze de bruid en de bruidegom of ze zich op hun gemak voelen bij de planning of dat ze details willen aanpassen.

Profiel van een huwelijksplanner

Perfil de un wedding planner

De weddingplanners zijn verantwoordelijk voor het organiseren van elk aspect van dit grote feest.

Hieronder wijzen we op de kennis en vaardigheden die een weddingplanner moet hebben:

 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om meer dan ├ę├ęn evenement tegelijk te plannen. Daarnaast heeft u idealiter een methode om uw afspraken binnen een bepaalde periode te organiseren.
 • Wees een detailgeori├źnteerd persoon en wees snel aan het werk, vooral als er zich een last-minute probleem voordoet.
 • Werk met de idee├źn en wensen van de bruid en de bruidegom.
 • Druk jezelf duidelijk uit om samen te werken met leveranciers en potenti├źle klanten, en heb geen probleem met het stellen van veel vragen om uit te vinden wat de bruid en bruidegom willen voor hun speciale dag.
 • De mogelijkheid hebben om te onderhandelen over prijzen met leveranciers
 • Kennis om het budget van elk koppel te beheren en er het beste van te maken, zodat een feest in stijl wordt gepland.

Kosten voor het inhuren van een weddingplanner

Costes de contrataci├│n de un planificador de bodas

Het budget dat u investeert, is afhankelijk van de hoeveelheid diensten die een bruiloftsplanner voor uw speciale dag plant.

Veel organisatoren van evenementen hebben aangegeven dat er geen vast budget is voor het plannen van bruiloften, omdat geen twee bruiloften hetzelfde zijn.

Het hele evenement wordt georganiseerd volgens de smaak, het budget, de behoeften en de tijd die het koppel heeft om alle aspecten van hun vereniging te structureren.

Afhankelijk van de achtergrond, de ervaring, de werkwijze, de tijd die aan het evenement wordt besteed en de inning van de commissies, rekenen de organisatoren van de evenementen 1.000 euro tot meer dan 7.000 euro.

Daarnaast kunnen de planners volgens het totale budget van de kosten van de bruiloft kosten in rekening brengen, voor commissies van betalingen aan leveranciers en voor honoraria.

Essenti├źle hulpmiddelen voor een droomhuwelijk

Herramientas imprescindibles para una boda de ensue├▒o

Om het eten, de feestelijke toast en de rijke bruidstaart te kunnen bereiden, is het noodzakelijk om een elegant en kwalitatief hoogstaand servies te hebben.

Het serveren van een banket aan een groot aantal gasten is geen gemakkelijke taak, dus bij Monouso hebben we alles wat u nodig heeft, tegen de beste prijs en in lijn met wat u zoekt.

Om u te helpen bij de selectie van alles wat u nodig heeft, hebben we een bruiloftsdinerservice sectie, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor uw feest, in verschillende stijlen en kleuren

Wij verzekeren u dat elegantie en schoonheid uw tafel niet zullen verlaten met deze producten die, naast het feit dat ze mooi zijn, hun functie van het bieden van comfort aan uw gasten op het moment van het eten vervullen.

In dezelfde sectie vindt u een grote verscheidenheid aan glazen in verschillende maten om uw toasts speciaal en uniek te maken.

Om een superieure touch te geven, hebben we de service van het aanpassen van het servies waarmee u een souvenirdetail aan al uw gasten kunt aanbieden. Neem contact met ons op en kom meer te weten over deze dienst.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.