fbpx

Top 6 van verse recepten voor warmte

recetas-frescas-verano-portada

De zomer is aangebroken en het hebben van makkelijke recepten om de hitte te bestrijden is niet langer een optie, maar een must.

Koken kan vervelend worden door hoge temperaturen. Immers, wie wil er nu urenlang in de keuken doorbrengen in een dergelijke hitte? Gelukkig, en hier in MonousoWe hebben de beste verse recepten voor de hitte. Ze zijn onweerstaanbaar!

Tapenade

Je hebt zwarte olijven, kappertjes, ansjovis, een teentje knoflook en vergeetachtige olie nodig.

Plet de knoflook in een vijzel en voeg vervolgens de andere ingredi├źnten toe. Voeg de olijfolie beetje bij beetje toe zodat het beter integreert.

Als het voor vergaderingen of diensten is, moet u de ansjovis en de kappertjes voorzichtig gebruiken, want ze hebben een vrij sterke en kruidige smaak. U kunt ook wat basilicum toevoegen om de smaak te verbeteren.

Kip en avocadosalade

Voor deze salade moet u eerder bereide kippenborst hebben. Op zijn beurt heeft u aardappelen, eieren, olijfolie, ui, citroen en natuurlijk avocado nodig.

  • Kook de aardappelen en eieren tot ze op hun plaats zijn en laat ze afkoelen.
  • Maak een basis met de olijfolie, zout en citroensap.
  • Verpletter de aardappelen tot een pasta.
  • Versnipper de borst en integreer deze in de voorbereiding.
  • Voeg de uien toe in julienne en roer tot ze ge├»ntegreerd zijn.
  • Hak de gekookte eieren in kleine blokjes en voeg ze toe aan de salade.
  • Verplaats de voorbereiding tot je de gewenste consistentie hebt.

Geniet ervan!

Vruchtensalade

Vruchtensalade heeft eindeloze mogelijkheden om de hitte in de zomer tegen te gaan. Gebruik veel vers fruit zoals appels, bananen, perziken, ananassen, watermeloenen, sinaasappels of welk fruit dan ook.

>┬á Heb je een calorie├źnteller nodig? Bekijk deze apps

U kunt er ook noten aan toevoegen zoals amandelen, pindaÔÇÖs of walnoten om het een knapperige en aangename textuur te geven.

Tropische slushie

Voor deze slushie zijn slechts vier ingredi├źnten nodig: ananas, aardbeien, citroen en suiker of honing naar smaak.

De hoeveelheid aardbeien en ananasstukjes moet gelijk zijn om het evenwicht van de slushie te bewaren. U heeft slechts het sap van een halve citroen nodig, afhankelijk van uw smaak voor zuurgraad.

Meng alle ingredi├źnten met wat ijs en je krijgt een verfrissend drankje met een onvergelijkbare smaak om de hitte te vergeten. Geniet ervan!

Kaastaart

Je hebt een pakje koekjes nodig, twee blikjes Philadelphia kaas, een blikje gecondenseerde melk, 130 gram vanille, citroensap, suiker naar smaak en vanille.

  • Verpletter alle koekjes.
  • Smelt de boter in de magnetron en gebruik deze als basis voor de taart. Je zult het tegen de mal moeten drukken tot het homogeen is.
  • Zet de pan in de vriezer en klop de roomkaas op tot deze een lichtere textuur heeft.
  • Voeg de gecondenseerde melk, de vanille en de suiker toe tot ze zich vermengen.
  • Als je klaar bent, hoef je de taart maar een half uurtje te laten afkoelen.

Chocolademousse

recetas-frescas-verano-cuerpo

Je hebt een goede reep chocolade nodig, twee eieren, 50 gram boter, suiker naar smaak en een snufje zout.

  • Smelt de chocolade en de boter in de magnetron gedurende 1:30 minuten, of tot het een smeu├»ge consistentie bereikt.
  • Als ze afkoelen, scheidt u de blanken van de dooiers.
  • Voeg de eierdooiers toe aan de chocolade.
  • Klop de eiwitten met een automatische mixer tot ze het punt van de sneeuw bereiken. Vergeet niet om een snufje zout toe te voegen aan het begin.
  • Integreer de witten met de chocolade beetje bij beetje.
  • Serveer de afgewerkte mousse in de containers die u verkiest en bewaar ze twee uur in de koelkast en eet ze dan op!
>  Wegwerp laboratoriumjassen. Waarom zijn ze onmisbaar?

Laat de zomer je niet stoppen met het proeven van de beste gerechten om de hitte te bestrijden. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.