fbpx

Top 5 vrouwendaggeschenken

8 maart

Internationale Vrouwendag op 8 maart is een feestdag die in veel landen over de hele wereld wordt gevierd. Op deze dag verheffen vrouwen hun stem om hun rechten te verkondigen, hun prestaties op te eisen en te strijden voor gendergelijkheid. Verenigd, vrouwen van alle leeftijden, rassen en culturen herdenken een dag waarop paars of paars vaak wordt gedragen: de symbolische kleur van de feministische mars. En wat is een betere manier om het te vieren dan met cadeaus voor Vrouwendag.

Stakingen, marsen, culturele activiteiten, leescirkels, muziekevenementen of marathons zijn enkele van de evenementen die gepland zijn om alle burgers aan te moedigen om deel te nemen en samen een rechtvaardiger, vreedzamer en duurzamer samenleving te bereiken. Denkt u nog steeds dat er geen reden is om te vieren?

Als je een tekort hebt aan cadeau-ideeën voor Vrouwendag ben je op de juiste plaats, want Monouso is er om je te helpen. Op deze manier willen we aan zo’n belangrijke datum toevoegen door u voor te stellen wat u op 8 maart moet geven. In onze selectie vindt u allerlei details, maar vergeet niet dat u geen fortuin hoeft uit te geven, het is de gedachte die telt. Laten we gaan met de top vijf!

Originele geschenken voor Vrouwendag

spa

Maak deze dag speciaal vanaf de vroege ochtend met een heerlijk ontbijt te bestellen. U kunt ook kiezen voor spa-behandelingen, een afspraak in het beste schoonheidssalon (manicure en pedicure indien mogelijk inbegrepen) in uw stad of gepersonaliseerde items met toewijding of foto’s op mokken, kussens, T-shirts of rugzakken.

Wijnfles en doosje pralines

pralines

De perfecte combinatie van twee van de grote genoegens van het leven. Wie kan dat weerstaan? Dit is een detail dat u zowel in speciaalzaken als in supermarkten kunt vinden, en u zult zeker willen dat de eerwaarde het met u deelt. Als je ze eenmaal koopt, vergeet dan niet dat het geen slecht idee is om ze op een elegante manier te presenteren. Voor dit doel heeft Monouso kraft papieren zakken met flirterige design handvatten, ideaal om flessen op een comfortabele en praktische manier te dragen.

Aan de andere kant hebben we dozen voor snoep en pralines van verschillende afmetingen en buitenafwerkingen in goud, bruin en wit om u te verrassen.

“Diamanten zijn de beste vriendin van een meisje.”

diamanten

Laten we onszelf niet voor de gek houden, Marilyn Monroe had gelijk, veel vrouwen zouden wel eens een diamant willen ontvangen, maar als je budget het niet toelaat wanhoop je niet. Zoals we al hebben gezegd, het belangrijkste is het detail, dus koop wat je het meest gebruikt of wat je denkt dat haar gelukkig zou maken (oorbellen, ringen, armbanden, hangers, etc.). Zo’n mooi detail zal niet onopgemerkt blijven.

Economische vrouwendaggeschenken

economische

Als u besluit om een goedkoop cadeau te geven, raden wij u aan om na te denken over wat deze vrouw meestal elke dag gebruikt (portemonnees, portemonnees, accessoires voor de mobiele telefoon, de laptop of de sportschool, kleding en accessoires…) En waarom niet iets wat te maken heeft met een hobby waar ze gepassioneerd over is? Boeken, muziek, favoriete series of films en hun bijbehorende merchandising… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Houd er rekening mee dat deze geschenken in een ander licht komen te staan als ze verpakt zijn in kraftpapier in verschillende kleuren.

Handgemaakte geschenken voor vrouwendag

Geschenken die uit het hart komen zijn onbetaalbaar, dus onder de geschenkideeën voor 8 maart stellen we de handgemaakte geschenken voor. Hoe gaat het op dit moment met de ambachten?

U kunt veel ideeën vinden op het internet om u te inspireren bij het schrijven van een opdracht, maar als u de kaart zelf wilt maken, raden wij u aan de volgende stap in de video te zetten. Je zult het gewoon geweldig vinden.

Hoe maak je een vrouwendagkaart

YouTube video

Met de kaart klaar, hoef je hem alleen maar in een kleurrijke papieren enveloppe te doen, en voilà! Je hebt al gezien dat je met materialen die makkelijk te vinden en te hanteren zijn en 100% duurzaam zijn, echte kunstwerken kunt maken.

Omdat het niet anders kan, verdient een speciale dag een cadeautje, dus we hopen dat deze ideeën u hebben geholpen. Van Monouso wensen we u een gelukkige 8e maart!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.