fbpx

Top 3 producten voor sushi Monouso 2020

portada-productos-para-sushi

De laatste tijd heeft de oosterse keuken een opmerkelijke uitbreiding doorgemaakt. Vooral sushi is wereldwijd een trend geworden en steeds meer gebruikers vragen er om. Deze combinatie van rijst met vis, zeewier, groenten en Japanse azijn is een waar genot voor het gehemelte en tegelijkertijd een lichte, voedzame en gezonde gastronomische optie.

Juist daarom hebben steeds meer bars en restaurants besloten om dit gerecht op hun menukaart te zetten, zowel voor eigen gebruik als om mee te nemen. Maar om een optimale sushi-ervaring te bieden, is het essentieel om deze met de juiste accessoires te serveren. Horecabedrijven moeten de juiste verpakking in hun serviesgoed en bestek verwerken. In deze post vertellen we u welke de beste producten voor sushi op de markt zijn.

productos-para-sushi

De beste producten voor sushi

In de markt vindt u een grote verscheidenheid aan producten en accessoires om sushi te serveren. Dit is onze top 3:

1 – Zwarte PLA-sushicontainer met deksel

De PLA-dekselcontainer voor sushi is een goed alternatief als u op zoek bent naar comfort en een goede visuele impact in uw afhaaldiensten. Sushi kan worden genoten met de vijf zintuigen en het zicht krijgt een bijzondere rol, omdat het een bij uitstek visueel gerecht is waar kleuren en texturen een rol spelen. De container met een PLA-deksel is ook een composteerbare container, gemaakt van plantaardige kunststof. Dit zijn meer duurzame en 100% hernieuwbare containers. Ze zijn gecertificeerd voor compostering door BPI.

2 – Omhulde bamboe eetstokjes

De authentieke sushi-ervaring wordt genoten met eetstokjes, niet met een mes en een vork. Het maakt deel uit van de oosterse traditie en de gasten geven er in de regel de voorkeur aan om te genieten van een volledige onderdompeling in de gastronomie. Daarom zal een van de producten voor sushi ongetwijfeld de bamboe eetstokjes zijn. Dit product bestaat uit twee stukken van 20 cm die verpakt zijn in een verpakking van gerecycled papier met oosterse motieven.

3 – Kartonnen verpakkingen voor sushi

Een ander van de meest aanbevolen producten voor sushi is de kartonverpakkingSushi portie. Deze container, gemaakt van opvouwbare houtskool in kraftkleur, is ideaal voor afhaaldiensten. Met dit type container kunt u uw sushi comfortabel en elegant vervoeren. Het is ook een zeer geschikt product om andere soorten menu’s te serveren, zoals salades, noedels of noedels.

Waar kunt u sushi-producten kopen?

Vraagt u zich af waar u sushi-producten kunt kopen? Of u nu in het hotelbedrijf bent of een particulier, Monouso is een geweldige optie. In de online catalogus van de winkel vindt u een uitgebreide sectie van producten voor sushi die geschikt zijn voor alle soorten behoeften. Van meeneemcontainers tot bamboestokken, oosterse schalen of houten accessoires.

Monouso levert sushi-producten in heel Europa. Sinds 2006 is de winkel een referentie in de sector van wegwerpservies, voedselverpakkingen en andere herbruikbare producten.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.