fbpx

Top 3 producten Monouso voor de horeca 2020

productos-desechables-2020

Als er al iets is gemarkeerd door deze eerste helft van 2020, dan is het wel de veel genoemde gezondheidscrisis. Dit feit zal op alle gebieden veel invloed hebben en ook op de horeca.

Daarom zal de horeca zich dit jaar moeten aanpassen aan de nieuwe situatie en alle klanten de maximale veiligheid en hygi├źne moeten garanderen. De cateringproducten zullen dus worden aangepast om aan de normen te voldoen en de consument de beste garanties te bieden.

Als u een bar, restaurant, cafetaria of hotel heeft, wilt u dat uw klant zich comfortabel en veilig voelt in uw plaats en ook dat er geen enkele vorm van besmetting plaatsvindt om de samenleving te helpen de pandemie te be├źindigen. In deze post willen we u vertellen welke van de 3 top Monouso producten in de hotelbranche dit jaar zullen zijn.

 1. Wegwerpbekers voor bars en cafetaria’s

Na de noodzaak om cafetaria’s, bars en restaurants met maximale veiligheidsmaatregelen te heropenen, zijn de producten voor eenmalig gebruik voor de horeca de sleutel. Weet u hoeveel glazen en bekers er dagelijks in een cafetaria worden gebruikt? Zelfs als ze in de vaatwasser worden gewassen, is er een foutenmarge waaraan u zich niet wilt onderwerpen en daarom is de wegwerpglazen zal een van de beste producten in de horeca zijn in 2020.

Kunststof, karton, papier, thermisch, ecologisch of biologisch afbreekbaar, er zijn vele soorten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

In de afgelopen weken zijn de eenmalige horecaproducten die het meest gebruikt worden in cafetaria’s kartonnen bekers voor koffie en andere dranken. Dit komt omdat mensen zich tegenwoordig meer bewust zijn van de zorg voor het milieu en willen bijdragen aan het behoud ervan.

 1. Take away verpakking

Het wordt beschouwd als het sterproduct, aangezien de meeste eet- en drinkgelegenheden de beroemde take away hebben aangepast of in hun dienst hebben opgenomen. Het is een manier om uw producten veilig te verkopen, in individuele containers, zodat u geen klanten verliest door ruimtegebrek.

Binnen de afhaalpakketten is er een grote verscheidenheid, afhankelijk van het product dat u wilt verkopen of het type bedrijf dat u heeft. Hieronder vindt u een lijst van de afhaalcontainers die u op Monouso kunt vinden en hier kunt u alle kenmerken ervan bekijken.

 • Broodjesverpakking
 • Verpakking voor noedels
 • Soepverpakkingen
 • Hotdog containers
 • Containers voor hamburgers, churros of gebakken voedsel
 • Verpakking met vetvrij papier
 • Dessertverpakking
 • Snelle voedselbak
 • Papier en bamboe kegels
 • Taco houder
 • Verpakking voor salades en fruit
 • Tassen voor het vervoer van producten voor de horeca

productos-hosteleria-2020

 1. Individuele miniaturen om gratis buffetten te vermijden

Dit jaar zullen in de horeca ongetwijfeld producten als miniatuurproefbakjes de sleutel vormen tot het vervangen van grote bakjes in gratis buffetten of cateringbedrijven. Op deze manier kunt u dezelfde vari├źteit aanbieden als bij de gratis buffetten en heeft de klant de mogelijkheid om te kiezen.

Een ├ę├ęnmalig product voor de horeca dat zeer populair is en zich in 2020 zal onderscheiden. Elke persoon zal in staat zijn om veel minigerechten te proberen, en hun individuele product te kiezen en het dan weg te gooien. Zo hoeft u niet meer dezelfde tang op hetzelfde dienblad te leggen en blijft de hygi├źne gewaarborgd.

Zoals u ziet, zal dit 2020 worden gekenmerkt door de situatie die we de afgelopen maanden hebben meegemaakt, en de horeca zal zich aanpassen om haar producten met de maximale garanties aan te bieden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.