fbpx

Tips voor het schrijven van een originele snackbrief

Tips para redactar una carta de bocadillos originales

Het hebben van een snackkaart is een geweldig idee om de cashflow die u in uw bedrijf heeft te verhogen.

Sandwiches worden al lang beschouwd als een zeer winstgevende optie voor bars en restaurants.

Ze zijn meestal gemaakt met weinig ingrediënten en zijn zeer snel te bereiden, wat u de mogelijkheid geeft om met weinig moeite een goed inkomen te genereren.

Wilt u een origineel broodjesmenu dat uw gasten zal verblinden? Hier hebben we de geheimen om het te bereiken.

Hoe maak je een sandwichmenu

Cómo hacer una carta de bocadillos

De eerste benadering, bij het schrijven van uw broodjesmenu, is om rekening te houden met de fundamenten waarop uw restaurant is gebouwd

Wat betekent dit? Neem niet een andere weg dan de weg die je restaurant al heeft gemarkeerd. Het broodjesmenu moet – tot in de puntjes – gecombineerd worden met alles wat u in uw bedrijf te bieden heeft: eten en drinken.

Houd hiervoor rekening met de volgende aspecten:

  • Type bedrijf: Net als bij de wijnkaart of het menu van de gerechten die u in uw bedrijf aanbiedt, zal het type restaurant de koers bepalen voor de broodjes die op uw menukaart moeten staan. Ze moeten in verband staan met alles wat je aanbiedt.
  • Publiek: Het tweede en belangrijkste aspect is om rekening te houden met het publiek dat uw bedrijf bezoekt. Het kennen van hun smaak zal u de beste indicatie geven om een winstgevende beslissing te nemen die de verwachte stroom zal genereren.

Tips voor het maken van een balkmenu

Consejos para hacer una carta de bocadillos para bar

Het succes van de snackkaart wordt niet bepaald door geluk, het beste is om de tijd te nemen om een kaart te maken die de nodige resultaten oplevert.

In die zin is het aan te raden om de volgende analyse te maken van de verschillende aspecten van de resultaten die u in uw restaurant bereikt. Laten we eens kijken wat ze zijn.

Prestatieanalyse

Welke gerechten geven u betere winstmarges? Bereken de productiekosten, de verkoopprijs, de winst van elk gerecht en u zult weten welk gerecht het meest winstgevend is in uw menu.

Met een aantal van de ingrediënten die deel uitmaken van dat gerecht, kunt u een sandwich maken en deze in uw menu opnemen.

Het idee is om winstmarges te behalen die vergelijkbaar zijn met de best verkochte gerechten in uw restaurant.

Een oogje in het zeil houden op populariteit

Naast het bestuderen van de winst die je maakt met elk recept, is een ander aspect om te bestuderen de populariteit van elke optie op je menu.

Dit zal u laten zien wat de favoriete ingrediënten van uw vaste gasten zijn. Dus, als je een zeevruchtenschotel hebt die tot de meest populaire behoort, maak dan zeevruchtensandwiches en zet ze op je menu.

Hetbetekent niet dat je saai bent en hetzelfde aanbiedt in verschillende presentaties, het idee is om de gegevens van je eigen restaurant te gebruiken om ze in je voordeel te gebruiken.

Aspecten die deel uitmaken van uw broodjesmenu

Aspectos que conforman tu carta de bocadillos

Laten we nu eens kijken welke tastbare aspecten je moet overwegen bij het schrijven van je snackbrief.

Formaat van de snackkaart

Zonder af te wijken van de stijl van de menukaart van het restaurant, moet het broodjesmenu een duidelijk en gedefinieerd formaat hebben.

Afhankelijk van de hoeveelheid broodjes die u in uw menugaat opnemen, kunt u kiezen voor twee of drie folders, waarbij het idee is dat u al uw aanbiedingen op een comfortabele manier laat zien.

De behoefte aan beelden

Zintuiglijke marketing wordt een van uw beste bondgenoten bij het maken van een snackkaart.

Om deze reden is het intelligente gebruik van beelden die uw delicatessen laten zien belangrijk. Vergeet niet dat de eerste hap met de ogen wordt genomen.

Typeplaatje

Het lettertype is een belangrijk onderdeel van uw snackmenu. Houd rekening met de lettertypes die in uw bedrijf worden gebruikt. Deze brief mag er niet anders uitzien dan wat u gebruikt.

Naast de grafische aspecten en de kleuren die u selecteert, is het belangrijkste dat uw snackkaart zonder moeite leesbaar is.

Verklaar de allergenen

Hoe goed u uw klant ook kent en hoeveel u ook weet over zijn favoriete gerechten, er zijn aspecten die u misschien niet kent. Onder dat gebrek aan kennis zou kunnen zijn voor welke voedingsmiddelen ze allergisch zijn.

Om problemen te voorkomen, is het aan te raden om in uw snackmenu de ingrediënten van elk recept op te nemen, waarbij de nadruk wordt gelegd op de ingrediënten die allergische reacties kunnen opwekken bij uw gasten.

Vergeet de kleintjes niet

De kinderen zijn ook uw klanten. Neem wat lekkere hapjes voor hen op in uw menu.

Er zijn voedingsmiddelen die de meeste kinderen lekker vinden, zoals die gemaakt zijn met kip of kaas. Kook wat hapjes met deze ingrediënten en u bent zeker van succes.

Fouten te vermijden bij het maken van uw snackmenu

Errores que debes evitar al elaborar tu carta de bocadillos

Het maken van een snackkaart, zoals we hebben gezien, kan een pad van bloemen of doornen zijn , het hangt allemaal af van de houding waarmee je dit pad aanneemt.

Om te voorkomen dat doornen u pijn doen, zetten we de meest voorkomende fouten op een rij bij het schrijven van een broodjesmenu voor een bar of restaurant:

  • Het vermijden van het aanbieden van dezelfde keuzes als uw concurrentie. Het gedifferentieerde aanbod is wat de aandacht van uw nieuwe eters zal vragen, niet het eten van hetzelfde wat ze vinden in andere ruimtes.
  • Plaats de prijzen van elke sandwich aan het einde van de beschrijving. Het is niet aan te raden om ze rechts van elk broodje te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de klant kiest op basis van de prijs en niet op basis van de beschrijving.
  • Analisten van de consumentenpsychologie geven aan dat het plaatsen van het monetaire teken, dollar of euro, naast de prijs meer belang aan dit aspect geeft. Het ideaal is dat de klant leest en verliefd wordt , niet alleen vanwege de prijs.
  • Doorgaan met de prijzen, niets is onaangenamer dan een verouderde prijs. Een klant kan denken dat je hem bedriegt. Vermijd het gebruik van een snackkaart met oude prijzen.
  • Tenzij het concept van uw restaurant bestaat uit het aanbieden van duizenden keuzes van één type gerecht, versmalt u uw sandwichmenu. De meeste mensen willen niet veel tijd besteden aan het lezen van honderden keuzes voor een snack.
  • De snackkaart is onderdeel van uw restaurant. Lever geen slecht menu af. Anders zal uw klant denken dat u niet voor de details zorgt.
  • Let ten slotte op de trends en probeer ze als eerste aan te bieden. Het is altijd beter om een pionier te zijn dan een volgeling.

Betere snackcontainers

 

Om de snacks van uw bedrijf prominent te kunnen serveren en uw gasten een onderscheidende ervaring te kunnen bieden, moet u gebruik maken van de beste snackbakken.

Bij Monouso, onze online winkel, hebben we verschillende mogelijkheden om de gerechten te presenteren en te serveren aan de gasten van uw bedrijf.

Wij bieden verpakkingen aan inverschillende materialen, maten en stijlen , om u de ideale verpakking te bieden voor elk van de broodjes op uw menukaart.

Voor bestellingen boven de $59 is de verzending gratis. U ontvangt het – binnen maximaal 48 uur – op het door u opgegeven adres.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.