fbpx

Tips voor het eten van tupperware op het werk

Tegenwoordig is het meenemen van voedsel naar het werk relatief normaal voor veel mensen die geen tijd hebben om naar huis te gaan om te eten of zichzelf willen redden door elke dag in een restaurant te eten. Deze trend kan positief zijn als we weten hoe we er het beste uit kunnen halen, maar het kan ook leiden tot een slecht dieet dat uiteindelijk schadelijk is voor onze gezondheid.

Om dat te voorkomen, van Monouso we delen met u de beste tips om “tupperware” op het werk op een gezonde manier te eten, en ook een selectie van de beste voedselcontainers voor het meenemen van voedsel naar het werk.

Thuis eten klaarmaken en op kantoor eten kan een goede manier zijn om gezond te sparen en te eten, zolang je maar een plan volgt. Schrijf deze tips nu op.

Tips voor gezond eten op het werk

1. Profiteer van het weekend om het menu voor de hele week te plannen. Denk dat het een gezond, compleet en gevarieerd dieet moet zijn, dus voeg alle basisingrediënten toe die je lichaam nodig heeft om bij te blijven. Bepaal welke voedingsmiddelen u dagelijks moet eten en welke u wekelijks moet eten.

2. U kunt een zeer compleet menu samenstellen met een eerste, tweede en dessert, of kiezen voor een combinatiegerecht en een dessert. Als u een van degenen bent die “iets” nodig heeft om het menu te completeren, is een stuk volkorenbrood een goede oplossing.

3. Wat het dessert betreft, vermijd de verleiding van zoetigheden en te zoete taarten, de beste optie is seizoensgebonden fruit. Het zit vol met vitaminen, gezond, verzadigend en spijsvertering.

4. Als je tussen de maaltijden door moet snoepen omdat je honger hebt, vermijd dan verleidingen zoals snoep, chocolade, enz. en neem een klein tupperware met noten om te werken of om een stuk fruit te eten zoals een appel. Noten zijn zeer aan te bevelen in onze dagelijkse voeding, omdat ze calorieën bevatten, maar ook rijk zijn aan omega 3, vezels, proteïne, vitamine E en selenium. Om het eten van eetbuien te vermijden, hetzij uit honger, hetzij uit verveling, is het raadzaam om alleen de exacte hoeveelheid te nemen die we die dag gaan consumeren.

5. Bewaar voedselcontainers in de koelkast om een goede conservering te garanderen, vooral in de zomermaanden wanneer de temperatuur u kan misleiden.

6. Profiteer van gezonde, verse seizoensgebonden recepten zoals gazpacho of salmorejo die vol zitten met vitaminen en mineralen.

7. Eet niet voor het computerscherm, probeer naar de keuken te gaan of naar een gereserveerde plaats. Als u geen andere keuze heeft dan dit te doen vanwege ruimtegebrek, zet dan de computer uit zodat u rustig en zonder stress kunt eten. Je hebt tijd om later verder te gaan. Deze pauze zal je helpen je kracht terug te krijgen en je ogen te laten rusten na zoveel uren staren naar het scherm.

Voedselverpakking voor eten op het werk

  • Kunststofverpakking
  • FOAM-verpakking
  • Kartonnen verpakking
  • Verpakking van suikerriet
  • PLA-maïszetmeelverpakking
  • Aluminium containers

Veel van deze ecologische containers zijn gesloten met een eigen deksel, maar bij andere opties is er de mogelijkheid om een apart deksel toe te voegen om de opslag, conservering en het transport te garanderen. Veel van hen zijn ook thermisch, zodat je het voedsel langer op de juiste temperatuur kunt houden.

De sleutel tot gezond eten op het werk vereist slechts een beetje planning en organisatie, zodat we de tijd hebben om te winkelen en de maaltijd zo ver van tevoren te bereiden. Sommige mensen doen het liever de avond ervoor, anderen de ochtend erna. Dat laten we aan jou over.

Vandaag de dag heeft u een breed scala aan milieuvriendelijke wegwerpverpakkingen voor levensmiddelen die het veel gemakkelijker maken om uw voedsel mee te nemen naar het werk. Meer gemak en praktische zaken voor uw dagelijkse leven. Als u een voedselverpakking voor uw voedsel wilt kopen, vul dan onze website in www.monouso-direct.com/nl en u vindt alle verpakkingen die u zich kunt voorstellen: karton, FOAM, suikerriet, PLA-maïszetmeel, aluminium, plastic, enz. We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.