fbpx

Themarestaurants: een uitstekend idee om te groeien

Restaurantes temáticos: Una excelente idea para crecer

Themarestaurants zijn booming vanwege hun opvallende en leuke concepten. Deze restaurants wedden op opties die nog nooit eerder zijn gezien, waardoor de belangstelling van de mensen wordt gewekt.

Het doel van deze restaurants is om de aandacht van de klanten te trekken door de decoratie en het gebruik van tafelkleden en bestek met vergelijkbare thema’s, waaronder ook de kleding van het personeel.

Dus als u wilt weten hoe u uw themarestaurant kunt opzetten, dan is hier de gids voor u om de opening van uw droombedrijf te plannen.

Wat zijn themarestaurants?

¿Qué son los restaurantes temáticos?

Thematische restaurants zijn etablissementen die sinds hun oprichting een concept hebben ontwikkeld dat een specifiek thema bevat in alle aspecten die met het restaurant te maken hebben, zoals eten, decoratie en service.

De concepten van deze restaurants hebben de neiging om de cultuur van een land of regio, een iconische film, een beroemde cartoon, de natuur of een bepaalde periode te benadrukken.

Het is van groot belang om het huidige concept te allen tijde te handhaven, om het enthousiasme van de klanten niet te breken.

Deze methode is perfect om te groeien en erkend te worden in de gastronomische wereld, omdat het een origineel idee bevat met een uitstekende service en de verrassing die de klant krijgt bij het betreden van het terrein.

Een themarestaurant opzetten, wat moet ik doen?

Montar un restaurante temático ¿Qué debo hacer?

Als u een themarestaurant wilt opzetten of plannen heeft om het concept van uw restaurant opnieuw op te bouwen, moet u er rekening mee houden dat een groot deel van de investering zal worden besteed aan de inrichting van het etablissement.

Hoewel het misschien overdreven lijkt, maakt de sfeer van het pand deel uit van de eerste indruk en de beleving van de klant.

Dus als uw merk een unieke ervaring biedt op basis van een thema, moet u deze verwachtingen overtreffen door een concept in elk deel van het restaurant te behandelen.

U moet de structuur van het personeel dat u gaat inhuren bepalen, dit zal afhangen van de mensen die u nodig heeft om in de keuken te werken, mensen die voor de gasten moeten zorgen en het personeel dat verantwoordelijk is voor het vermaken en amuseren van de bezoekers.

Themarestaurants en succesverhalen

Opciones de restaurantes temáticos y ejemplos de éxito

Mensen worden soms moe van het eten op dezelfde plaatsen en willen nieuwe plaatsen bezoeken die hen verrassen, zoals de themarestaurants

Er zijn verschillende thema’s die de aandacht van mensen trekken en het lijkt onmogelijk om er maar één te kiezen om te beginnen met uw restaurant.

Kijk dus naar deze succesverhalen en laat je inspireren door een thema dat je graag op je eigen manier ontwikkelt.

De bourgeoisie

Dit restaurant in Madrid is gewijd aan het maken van opvallende gerechten voor kinderen met een leuke decoratie die hen zal aanmoedigen om te eten.

Het hoofdgerecht op hun menu is hamburgers, hoewel ze ook gerechten als lasagne en spaghetti aanbieden en opties hebben voor vegetariërs.

Het is een ruimte voor kinderen, die een speelruimte heeft waar ze plezier hebben terwijl ze worden bekeken door hun ouders of vertegenwoordigers door middel van monitors.

Daarnaast houden ze bij La Burguesita op vrijdagavond fancy dress-dynamiek vast en is de prijs voor de winnaar gratis consumptie tijdens hun bezoek.

Dans Le Noir

Het is een restaurant dat als thema heeft om blindelings te eten, met het licht uit of een masker dat de ogen volledig bedekt.

De enige gebieden die licht hebben zijn de receptie, de badkamers en de keuken om ongelukken te voorkomen.

Het personeel dat de tafels bedient en de gasten naar hun zitplaats begeleidt , is visueel gehandicapt, dus dit nieuwe thema zorgt ervoor dat men zich bewust wordt van hoe het is om een dag als zij te genieten van een menu en ongeëvenaarde aandacht.

Bagger

Dit is een alternatief dat geen obersservice heeft, maar de schotels worden door een schuifband getransporteerd.

Diners gaan het etablissement binnen en bestellen wat ze willen eten via een scherm waarmee ze ook de betaling zullen doen.

Terwijl de gasten gaan zitten om te wachten op hun bestelling, bereiden de koks het menu voor.

Als de bestelling klaar is, wordt deze via de schuifband naar de klanten gestuurd. Ze nemen hun gerechten mee en helpen de dynamiek van het restaurant te versnellen door te genieten van hun eten.

Onderzeeër

Een van de thematische restaurants die in de schijnwerpers staan is Submarino, gelegen in het Oceanografische gebouw van de Stad van Kunsten en Wetenschappen in Valencia. Wij willen u informeren dat het niet nodig is om naar de faciliteiten van de Oceanográfico te gaan om het uitgebreide menu te proeven

De Valenciaanse paella, schaal- en schelpdierenrijst, kabeljauwfilet en ossenhaas behoren tot de meest voortreffelijke gerechten. Er zijn ook alternatieven voor kindermaaltijden zoals hamburgers, kroketten of spaghetti.

Het heeft een elegant ontwerp, goede verlichting en een compleet beeld van meer dan 10.000 pelagische soorten.

Wij Pudding

Het is een cafetaria voor kinderen in het centrum van de stad Barcelona. Het heeft een speeltuin voor kinderen om zich te vermaken terwijl hun ouders een kopje koffie of een hapje eten.

Het heeft een leuk concept en een menu met verschillende gezonde opties voor de kleintjes. Onder de gerechten die ze serveren bevinden zich salades, taarten, bagels, taarten, donuts en tortilla’s.

Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten zoals films, verhalen vertellen of schilderen voor kinderen om te leren terwijl ze zich vermaken.

Enigmatium

Het is een restaurant met vestigingen in Madrid, Valencia en Barcelona dat een unieke en raadselachtige service biedt zoals de naam al aangeeft.

Bij het binnenkomen van het restaurant moet u uw elektronische apparaten bij de receptie achterlaten om niet te worden afgeleid en de enige regel is dat u geniet van het vermaak.

Als onderdeel van hun entertainment service hebben ze raadsels, goochelshows, raadsels, interactieve spelletjes en humoristische routines.

Het personeel kiest mensen in het wilde weg, dus je moet attent zijn en deelnemen aan elke dynamiek die zich in het etablissement afspeelt.

Komische Planeet

Het thema van dit restaurant is gecreëerd voor liefhebbers van superhelden, of het nu de kleintjes zijn of de groten in huis.

Het heeft een levensgroot figuur van Batman om foto’s van je te maken en ze te bewaren als souvenir. Bovendien is het meubilair comfortabel en de decoratie van de wanden en het plafond zijn superhelden.

Op hun menukaart staan alternatieven voor kinderen en volwassenen zoals nuggets, hamburgers, chicken fingers, sandwiches, gegrilde karbonades, gegrilde ribben, hotdogs en gebakken aardappelen.

De Hush Rock

Zoals de naam al aangeeft, is dit een restaurant waarvan het thema gebaseerd is op de muzikale stijl van rock & roll.

Dit restaurant, gelegen in Vigo, serveert tapas en biedt een bar service om een goede tijd te hebben met live muziek.

Binnen de decoratie van het restaurant zijn er rocker versieringen, posters gesigneerd door bekende bands, platen en concertaffiches.

El Chistorante

Het is een restaurant gelegen in Madrid, dat u verschillende alternatieven van gerechten binnen de menukaart biedt om ze te proeven terwijl u luistert naar monologen.

Humoristen, kunstenaars en monologen zorgen ervoor dat het vermaak elke dag met een andere show vol verbeelding naar het terrein wordt gebracht.

Soms nodigen de entertainers mensen in het publiek uit om grappen te maken om hun eigen comedian eruit te halen.

Mauna Loa

Het is een restaurant met een tropische omgeving, waarmee u naar de stranden van Hawaï reist terwijl u in Madrid bent.

De decoratie heeft details zoals soorten tropische vissen, inheemse vegetatie op Hawaï en versieringen met suikerriet.

Bij het binnenkomen van het etablissement delen ze een ketting van Hawaïaanse bloemen en anjers uit om het avontuur te beginnen.

Ze hebben een menu met verschillende opties van gerechten, cocktails met en zonder alcohol voor elke consument, naast het aanbieden van frisdranken en natuurlijke sappen.

De Magische Lepel

Dit restaurant in Madrid heeft een gevarieerd menu en biedt magische shows, cabaret, illusionisme en humor.

Het menu is verdeeld in voorgerechten, salades, vlees en vis. U kunt ook kiezen uit het degustatiemenu of het dagmenu met toegankelijke prijzen.

Het is een ideale plek voor het vieren van diners voor koppels, afstudeerfeesten, verjaardagen, bedrijfsdiners, vrijgezellenfeesten en verlovingsfeesten.

Sana Sana

Dit restaurant heeft een innovatief concept dat zelden wordt gezien, vooral vanwege de gebruiksvoorwerpen die ze gebruiken om het eten te serveren.

Het is een tapasfabriek die zijn menu serveert in wetenschappelijk materiaal zoals reageerbuizen, reageerbuizen en bekertjes.

De medewerkers van het restaurant gebruiken medische uniformen die passen bij het thema en dragen het voedsel op chirurgische dienbladen.

FAQ

Wat is een themarestaurant?

Het zijn etablissementen met een specifiek thema in restaurant, eten, decoratie of service.

Waarom is het een goed idee om een themarestaurant op te zetten?

Hiermee kunt u een nieuw gezichtspunt geven en nieuwe klanten aantrekken, waardoor uw zakelijke mogelijkheden toenemen.

Welke themarestaurants zijn succesvol in Spanje?

Wij noemen La Burguesita (Madrid), Dans le Noir (Madrid), Submarino (Valencia), We Pudding (Barcelona) en La Cuchara Mágica (Madrid).

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.