fbpx

Take away

qué es el take away

Take away verwijst zowel naar gastronomie als naar voedsel dat in een restaurant wordt geserveerd en buiten het restaurant wordt geconsumeerd. Het is een uitstekend systeem waarmee bedrijven het aantal klanten dat zij bedienen kunnen vergroten zonder de fysieke ruimte uit te breiden.

hoe werkt een take away?

Het geldt niet alleen voor levensmiddelenbedrijven, maar voor alle inkoop- en verkoopbedrijven in het algemeen. Klanten kopen meestal via een online systeem en halen het product op in de winkel die hen het product heeft verkocht. Dit is een zeer populaire methode, vooral voor mensen die hun producten liever elders kopen en consumeren.

Verbruiksartikelen voor afhaalmaaltijden

Om een uitstekende afhaalservice te garanderen, is het noodzakelijk over de juiste accessoires te beschikken om het voedsel te verpakken. Ze moeten comfortabel zijn , de temperatuur op peil houden, morsen naar buiten voorkomen en de presentatie op peil houden.

De meest gebruikte meeneemverbruiksartikelen zijn serviesgoed, glazen, bestek, meeneemcontainers, kartonnen dozen of vetvrij papier, allemaal aangepast om een betere service en een origineel ontwerp te bieden. In die zin winnen de ecologische opties ruimschoots en vormen zij de toekomst van de sector.

Basisregels voor een take-away

Om een afhaalrestaurant te beginnen, moeten een aantal regels worden nageleefd, die hieronder worden toegelicht:

  • Beschikken over een inrichting met de juiste omstandigheden om het voedsel te bereiden of op de markt te brengen.
  • Het personeel en de eigenaars moeten voldoen aan de normen inzake veiligheid en hygiëne bij de behandeling van levensmiddelen.
  • Voldoen aan de sanitaire vergunning, de stedenbouwkundige vergunningen en alle door de plaats vereiste vergunningen.
  • Merken en octrooien registreren om de beschikbaarheid van het merk te garanderen.

Deze dienst kan worden geïmplementeerd in alle maaltijden en restaurants en is een uitstekende optie om uw bedrijf te laten groeien.

Ontdek nog veel meer begrippen in ons Woordenboek Horeca en Catering.

Vaak gestelde vragen

Wat is take away?

Het is een afhaalservice. In restaurants verwijst het naar voedsel dat buiten het restaurant wordt geserveerd en geconsumeerd. Een modaliteit die vroeger werd gekoppeld aan fastfood, maar nu in alle soorten restaurants wordt toegepast.

Hoe werkt take-away in een restaurant?

Take-away in restaurants is een praktisch en handig systeem om voedsel te verkopen en te kopen. De klant koopt online of rechtstreeks in het restaurant en consumeert het op een andere plaats, zoals thuis of op kantoor.

Welke verbruiksgoederen heb ik nodig voor mijn take away?

Tot de benodigde verbruiksgoederen behoren borden, containers, dozen, tassen, glazen, bestek, servetten en andere. Deze moeten gemakkelijk te vervoeren zijn, de temperatuur behouden, morsen voorkomen en de esthetiek van het eten behouden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.