fbpx

Suikerrietverpakking, een ecologisch alternatief

Envases de caña de azúcar, una alternativa ecológicaDe suikerrietrecipiënten zijn een echte revolutie geworden omdat ze een van de meest ecologische producten zijn die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dit type verpakking is biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar omdat het van plantaardige oorsprong is. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van containers gemaakt van suikerriet, in onze web Monouso u vindt er verschillende maten en functionaliteiten: BePulp sandwichpacks, scharnierpacks, BePulp multifunctionele packs, BePulp kom en potten.

Je hebt ze nog niet opgenomen in je presentaties? Kijk naar alle voordelen! Het zal een echt pluspunt zijn voor uw bedrijf en voor het milieu.

Het beste kenmerk van deze suikerrietrecipiënten is dat ze, naast de bescherming en zorg voor het milieu, net zo bestendig en veelzijdig zijn als die van andere soorten materialen. Als we zeggen dat ze milieuvriendelijk zijn, bedoelen we dat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn en dat ze daardoor een echte revolutie in de voedsel- en horecasector betekenen.

Envases de caña de azúcar, una alternativa ecológicaVeel meeneem- en voedselvrachtwagenbedrijven hebben al een stap vooruit gezet en zijn begonnen met het gebruik van deze suikerrietcontainers. De veelzijdigheid is enorm omdat er verschillende producten, maten en functionaliteiten zijn, zodat alle behoeften worden gedekt.

Als u er gebruik van wilt maken, vindt u op onze Monouso website alles van hamburgerdozen met deksel en MenuBoxen tot soepkommen en sausbakjes. Veel van deze modellen worden geleverd met een deksel, dus er is geen enkel probleem met het transport van welk soort voedsel dan ook. Een van de meest populaire verpakkingen is bijvoorbeeld de suikerriet hamburgerdoosjes met een flip-top deksel zoals op de foto. U kunt ze bedienen met elegantie en comfort

Envases de caña de azúcar, una alternativa ecológicaAls u op zoek bent naar biologisch afbreekbare suikerrietrecipiëntenGa naar Monouso en ontdek alle verpakkingen die we voor uw bedrijf beschikbaar hebben. We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.