fbpx

Soorten voedsel vacuümzakken

bolsa-vacio-portada

Voedingsmiddelen die in vacuümzakken worden bewaard, zullen hun geur, kleur, smaak en textuur langer behouden. De markt biedt echter verschillende soorten vacuum tassen voor voedsel, nodig zijn om te weten welke past bij je echte behoeften.

Dus, je moet dit bericht lezen waar we je de meest complete gids brengen om dit product met succes te kopen.

Vacuümzakken voor voedsel, ken je ze al?

Vacuümvoedingszakken zijn zeer effectief voor een betere conservering van producten en maaltijden. Op deze manier behouden ze hun voedingseigenschappen tot 5 keer meer dan de natuurlijke conservering.

Dankzij deze tassen hebben professionele koks en huisvrouwen er een zeer veelzijdige conserveringsmethode van gemaakt in hun keuken. Dit dankzij het feit dat rauw en gekookt voedsel, zoals groenten, vlees, vis, fruit, kaas, koekjes of koffie, onder andere, vacuüm verpakt kan worden.

Ook kunnen ze vast voedsel in zijn geheel bewaren, in stukken, in plakjes, in puree en in vloeistoffen.

Soorten vacuümzakken, welke kies ik?

Bij Monouso zijn we zeer goed op de hoogte van dit soort producten en we willen u vertellen over de 3 soorten voedselvacuümzakken die u op de markt kunt vinden:

1. Vacuümzakken voor conservering

Deze conserveringszakken zijn ideaal als u voedsel wilt verpakken en de conservering in de koelkast wilt verlengen. Ze zijn zelfs probleemloos bestand tegen 55ºC tot 70ºC, een temperatuur die geschikt is om te koken en te regenereren.

>  Ontdek alle soorten verzendzakken

Ze zijn vervaardigd in polyamide en polyethyleen. Deze materialen zijn organisch en zijn bedoeld om met voedsel om te gaan. Daarnaast is het aan te raden om deze zakken te zuigen met een kamertype vacuümmachine.

2. Vacuümzakken voor conservering in reliëf

Ze zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door een ruwer oppervlak dan andere modellen op de markt. Hun eigenaardige ontwerp garandeert een uniforme verpakking van het voedsel met elke huiselijke verpakkingsmachine.

Ze zijn speciaal ontworpen voor huishoudelijk gebruik, omdat je verse en gesneden producten zoals groenten, fruit, vlees en vis heel goed kunt bewaren.

3. Vacuüm-kookzakken

De vacuümkookzakken zijn bestand tegen een temperatuur van 70ºC tot 225ºC. Ook kunt u ze gebruiken wanneer u lang wilt koken bij lage temperatuur en voedsel wilt steriliseren door te stomen.

Ze zijn gemaakt van biologisch georiënteerde polyamide met polypropyleen, dat een hoge barrière voor zuurstof biedt. Op deze manier wordt uw voedsel beter bewaard voor enkele dagen. Ook zult u in staat zijn om meer smaak te geven aan de verpakte producten en u zult erin slagen om het vlees te koken in minder tijd.

De vacuümzakken voor het koken die wij in onze online shop aanbieden, kunnen worden gebruikt in stoomovens, bains-marie en zelfs in Roners.

4. Krimpzakjes

Ze zijn ideaal voor industriële vacuümverpakkingsmachines, aangezien hun materiaal bij verhitting krimpt en zich volledig aan het voedsel aanpast. U kunt ze gebruiken om te koken of om voedsel te conserveren.

5. Vacuümzakken voor ovens

Ze zijn zeer praktisch geworden in de keuken omdat ze bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen. Ook zijn ze doorlaatbaar voor gassen, zodat ze het voedsel beter bewaren en worden ze niet aanbevolen voor het vacuümverzegelen.

>  Hoe kiest u uw handschoenmaat: Ontdek het hier

Waarom zou ik zakken kopen voor het zuigen van voedsel

Er zijn veel voordelen verbonden aan het aanschaffen van zakken voor het zuigen van voedsel en op dit punt zullen we ze in detail uitleggen:

  • Uw rauw of gekookt voedsel verliest zijn smaak, kleur of voedingseigenschappen niet.
  • Voedingsmiddelen zoals vis, vlees, worst, kaas, groente of fruit behouden hun textuur en stevigheid.
  • Uw koekjes, o.a. toast, blijven langer knapperig.
  • U zult erin slagen om geld te besparen, aangezien u in staat zult zijn om meer voedsel te kopen wanneer u kortingen krijgt zonder dat u bang hoeft te zijn dat het in de koelkast zal verslechteren.
  • U vermijdt het verachten van voedsel, want u kunt de restjes inpakken en opbergen.
  • U zult in staat zijn om vers vlees en vis te marineren met specerijen of aromatische kruiden, zodat ze smakelijker zijn wanneer ze worden gekookt.
  • Marineren gaat sneller in vacuümzakken.
  • Uw vacuümverpakte levensmiddelen kunnen worden ingevroren en maandenlang in optimale omstandigheden worden bewaard.
  • Vacuüm verpakte voedingsmiddelen worden niet geïmpregneerd met de geuren of smaken van andere voedingsmiddelen die u in de vriezer heeft.
  • U bespaart ruimte in uw koelkast.

Voordat we afscheid nemen, willen we u eraan herinneren dat u geen warm eten in zakken moet doen, laat het afkoelen voordat u gaat stofzuigen.

Nu, met alle gegevens die u in deze post hebt ontdekt over de soorten zakken voor het stofzuigen van voedsel, weet u zeker welke het beste past bij uw behoeften, budget en smaak. Kies de juiste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy