fbpx

Soorten tafelservice die in uw restaurant moeten worden toegepast

servicio-a-mesa-portada

Als u een eetgelegenheid, restaurant of hotel heeft, is het belangrijk om te weten welke factoren van invloed zijn op de klanttevredenheid.

Van Monouso willen we dat uw bedrijf zich onderscheidt door uw klanten een maximale beleving van plezier te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat niet elke vorm van dienstverlening voldoet

Daarom willen we u vertellen welke soorten tafelservice er bestaan, zodat u voor de gelegenheid de meest geschikte kunt kiezen. Laten we beginnen!

Amerikaanse dienst

De Amerikaanse dienst of “plating” is de meest voorkomende dienst vandaag de dag. Het bestaat uit het bereiden van de gerechten die eerder in de keuken stonden en ze vervolgens op tafel te brengen. De ober levert ze klaar voor elk diner.

Deze dienst is een van de goedkoopste als we hem vergelijken met andere, aangezien hij minder obers vereist en een snelle circulatie mogelijk maakt. Bovendien, omdat alles in de keuken wordt klaargemaakt kunt u een uitstekende presentatie geven aan elk gerecht.

Russische Dienst

De Russische dienst is een van de meest verfijnde en ondanks zijn naam van Franse oorsprong. Het belangrijkste kenmerk is dat het eten wordt bereid op een extra tafel (gueridon) in aanwezigheid van de gasten. Het staat ook bekend als de gueridondienst.

Op deze manier kunnen klanten de ingrediënten en de bereiding van het voedsel observeren vlak voordat ze het consumeren. Dit is echter een van de vormen van dienstverlening in restaurants en hotels die een grotere investering in personeel en apparatuur vereisen.

servicio-a-mesa-cuerpo

Franse Dienst

De Franse service wordt vooral gebruikt in luxe restaurants of bij diplomatieke of overheidsdiners. Het wordt gekenmerkt door de ober, die van rechts nadert en de ingrediënten van de gerechten op de menukaart aan de eters toont. Deze laatste worden naar hun smaak geserveerd.

Zoals u kunt zien, neemt elke persoon zijn of haar tijd bij het kiezen van wat te eten, dus het is een van de langzaamste vormen van dienstverlening in restaurants. In feite vereist het enige vaardigheid om het bestek te manipuleren bij het serveren.

Echter, als een punt van gunst zullen klanten alleen nemen wat ze echt willen consumeren en voedsel zal niet worden verspild.

Engelse Dienst

De Engelse dienst vindt zijn oorsprong in het Britse koningshuis en is ideaal voor banketten waarbij slechts één menu wordt aangeboden. Onder deze modaliteit nemen de obers het eten mee naar de tafel in een fontein. Vervolgens serveren ze direct op het bord van elk diner, gewoon aan de linkerkant en met behulp van hun eigen bestek.

Het is iets sneller dan de Franse dienst, aangezien het in dit geval niet mogelijk zal zijn om het voedselrantsoen te kiezen. Aan de andere kant is er veel personeel nodig, vooral als er veel gasten of klanten zijn.

Buffetdienst

De buffetdienst is een van de meest praktische en goedkoopste, omdat er maar heel weinig personeel voor nodig is. Het bestaat uit het uitstallen van eten en drinken op één of meerdere tafels, zodat de gasten zichzelf kunnen bedienen.

Het maakt vrije en snelle verplaatsing van gasten of gebruikers mogelijk, dus het is ideaal wanneer u veel mensen moet bezoeken. Het wordt gebruikt in vele hotels en restaurants, en is uitstekend geschikt voor sociale evenementen zoals bruiloften, partijen, onder andere.

Na kennis te hebben gemaakt met de verschillende soorten tafeldiensten in restaurants en hun kenmerken, zult u zeker een beter idee hebben van welke u moet kiezen. Bij Monouso raden we u aan om de keuze te maken die het beste past bij uw behoeften en de eisen van uw klanten.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.