fbpx

Soorten presentatie van snoepjes in banketbakkersdozen

caja-reposteria-portada

Wist u dat zelfs het mooiste dessert zijn esthetische aantrekkingskracht kan verliezen als u niet de juiste gebakjesdoos gebruikt?

Presentatie is alles als het gaat om bakken en gebak. Een slechte eerste indruk kan uw potentiële klanten demotiveren.

Het belang van de patisseriedoos wordt vaak onderschat; daarom benadrukken we bij Monouso het belang van dit product. Daarnaast hebben we een kleine gids voor u ontworpen om te ontdekken welke het meest geschikt is voor uw snoepjes.

Ken de onmisbare bakkerijdozen voor uw bedrijf en hoe u daar gebruik van kunt maken

Er is een grote verscheidenheid aan kartonnen dozen ontworpen voor het bakken, dus het zou onmogelijk zijn om ze allemaal te detailleren. In plaats daarvan vindt u de meest praktische, veelzijdige en handige ontwerpen om uw snoepjes een presentatie te geven die het waard is om te onthouden. Deze zijn:

  • Conventionele vierkante doos. Dit is het klassieke product van de banketbakkerij. Het is perfect voor kleine verjaardagstaarten. Op zijn beurt kan het u helpen om te besparen op de levering van snoep wanneer het gaat om grotere bestellingen.
  • Kartonnen gebakdoosDeze is vergelijkbaar met de vorige, maar dan met een grotere omvang. Het is ideaal voor het leveren van meerdere snoepjes tegelijk, maar ook voor het bewaren van koekjes voor de feestdagen.
  • Dozen met vensterDit zijn vierkante banketbakkersdozen, maar ze hebben een plastic deksel om de binnenkant te visualiseren. Perfect voor diegenen die de drang om het snoep te zien niet kunnen weerstaan; een klein maar fijn detail om een cadeau nog specialer te maken.
  • TaartdoosLunchbox: Dit ontwerp lijkt op een lunchbox. Dankzij de hoogte is het meer geschikt voor middelgrote snoepjes, zoals taarten, profiteroles, taartjes of plakjes cake.

caja-reposteria-cuerpo

Bakkerijdozen voor meer specifieke snoepjes

Net zoals er stukken zijn gemaakt om verschillende bereidingen in te bewaren, kunt u dozen vinden voor privé-snoepjes. De belangrijkste zijn:

  • Cupcake doosDe gids bevat een interne ondersteuning om de cupcakes volledig statisch te houden. Op deze manier passen ze perfect in de doos en draaien ze niet om voordat ze hun bestemming hebben bereikt.
  • Metalen rechthoekige kartonnen doosDe gouden kleur van de doos is uiterst aantrekkelijk. Door het te gebruiken, zullen uw geschenken meer elegantie en prestige hebben, en als dat niet genoeg is, zullen uw snoepjes veel gemakkelijker te onthouden zijn. Deze is perfect voor zigeunerarmen en rechthoekige presentaties.
  • Zoete dozen en bonbonsDe pralines mogen niet in een container worden geleverd. Daarom moet u een verfijnder stuk hebben dat meer onderscheidend vermogen geeft aan uw cadeautjes.

Vergeet niet dat u deze en vele andere exemplaren kunt vinden in de sectie van Monouso.

Met behulp van de juiste dozen krijgt uw bedrijf het vleugje esthetiek en delicatesse dat nodig is om de klanten te boeien. Je hebt alleen een goede presentatie nodig om je te onderscheiden van de concurrentie en je gebakjesvoorbereidingen meer aantrekkingskracht en elegantie te geven.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.