fbpx

Soorten aluminium koffiezakken

Tipos de bolsa de aluminio para café

Het kiezen van de juiste aluminium koffietas is een cruciale beslissing voor uw bedrijf.

De ideale verpakking moet de eigenschappen van de koffie intact houden en een uitstekende presentatie bieden die een reden te meer wordt voor de consument om te kopen.

Daarom is het noodzakelijk om de behoeften van de klant vast te stellen. Zo kunt u het ontwerp van een aluminium koffietasje aanpassen, zodat ze het product in de kijker zetten en uw merk op een passende manier bekend maken.

Vergeet niet dat het niet gaat om het aanbieden van uw product, maar om het bieden van een andere, uitstekende en aangename ervaring aan de consument, het bereiken van hun voorkeur boven de concurrentie.

Hier delen we de verschillende soorten aluminium koffiezakken die op de markt verkrijgbaar zijn. Het idee is om u te helpen het beste alternatief te kiezen om uw product naar het koffiezetapparaat van uw consument te brengen.

Staande aluminium koffiezakken

Bolsas aluminio para café que se mantienen de pie

In de markt vindt u een verscheidenheid aan aluminium koffietassen. Onder hen vallen de staande aluminium koffiezakken op, dit type verpakking is zeer gebruikelijk in de schappen.

Het is een van de meest economische verpakkingen op de markt. De driehoekige structuur heeft twee panelen en een versterkte basis die voor stabiliteit zorgt.

Om de inhoud voor langere tijd te bewaren, hebben de aluminium koffiezakken een ritssluiting die zo vaak als nodig is kan worden geopend en gesloten zonder de eigenschappen van een van de meest geconsumeerde dranken ter wereld aan te tasten.

Een van de voordelen van het gebruik van dit soort aluminium koffietassen is dat ze het mogelijk maken om het merk van uw product te benadrukken, dankzij het feit dat het genoeg ruimte heeft om een aantrekkelijk ontwerp voor de consument te werken.

Koffiezakken met vlakke bodem

Bolsas para café con fondo plano

Koffiezakken met een vlakke bodem zijn recipiënten die een vierkante vorm hebben en die het mogelijk maken om rechtop te staan op het schap, waardoor de aanwezigheid van het product wordt benadrukt.

Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben een ritssluiting die het gebruik van het product vergemakkelijkt, evenals het behoud van de frisheid en het aroma.

Een van de voordelen van dit verpakkingsontwerp is dat het de beschikbare ruimte optimaal benut, omdat het de opslag en het transport vanhet product vergemakkelijkt.

Echter, het moet worden vermeld dat dit type van verpakking heeft een hogere kosten, dus elk moet evalueren en beslissen of het de juiste soort van de zak voor uw product.

Zijvleugel: De populairste koffietas

Fuelle lateral: La bolsa para café más popular

De meest populaire koffietas is de zijvouw. Dit type verpakking heeft zijvouwen en wordt – door zijn stevigheid – gebruikt om grote hoeveelheden koffie te bevatten.

Dit model van de tas heeft een vlakke bodem die het mogelijk maakt de container op zichzelf te laten staan, waardoor de aanwezigheid ervan op de planken waar hij wordt uitgestald, wordt benadrukt.

Deze zakken zijn een van de meest economische opties voor koffieverpakkingen , ze hebben geen rits maar worden gesloten door de bovenrand te vouwen en vast te zetten met plakband.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat de conserveringstijd minder is, aangezien deze methode niet zo effectief is als de methode die wordt aangeboden door de zakken die een ritssluiting hebben.

Gedempte of platte zakken

Bolsas cojín o planas

Het kussen of de platte zakken worden gebruikt om presentaties te geven in verpakkingen met een enkele dosis, ideaal om de klant kleine koffiepakketten aan te bieden.

Het zijn platte pakketten die ondersteuning nodig hebben om gepresenteerd te worden. De ideale manier om dit te doen is door gebruik te maken van een lessenaar of ondersteuning die de klant in staat stelt om het product zonder moeite te visualiseren.

Het promoten van het merk is geen probleem bij het gebruik van deze verpakking, aangezien deze op het oppervlak kan worden bedrukt met het gewenste detail.

Is alleen de tas belangrijk voor je koffie?

Solo la bolsa es importante para tu café

Voordat u beslist welk type aluminium koffietas ideaal is voor uw product, moet u enkele aspecten in overweging nemen die u in staat stellen om de beschikbare opties in de markt te evalueren.

Zo kunt u het alternatief kiezen dat het beste past bij de behoeften van uw bedrijf, product en consument.

Een van de aspecten die we in overweging moeten nemen is:

Verpakking is fundamenteel

Een van de belangrijkste aspecten – om ervoor te zorgen dat de koffie langer houdbaar is – heeft te maken met het verpakkingsproces.

Het ideaal is om verschillende opties te hebben die de klant in staat stellen om te beslissen welk pakket het meest functioneel is voor zijn levensstijl en smaak voor koffie.

Bovendien moet de verpakking de dagelijkse taken van de consument vergemakkelijken, dus moetdeze praktisch, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Ventiel voor de afvoer van gassen

Het is ook belangrijk om een ventiel te hebben dat helpt bij het afvoeren van gassen uit de verzegelde verpakkingen, waardoor het koolzuur uit de gebrande koffie de zak kan verlaten zonder het aroma van de koffie te verliezen.

Dit gasvrijgaveventiel voorkomt dat er zuurstof in de verpakking komt en dat het product zijn eigenschappen verliest.

Het is belangrijk om op te merken dat voor een goede werking van het ventiel de aluminium zakken voor de verpakking van de koffie volledig gesloten moeten zijn.

Het biedt de mogelijkheid om te openen en te sluiten

Klanten zullen u bedanken voor het hebben van een container die hen in staat stelt om de koffie vers te houden als deze eenmaal geopend is. En ook -als het weer gesloten wordt- behoudt het zijn eigendommen zonder enig ongemak.

Hiervoor is het ideaal om ritssluitingen te gebruiken op de aluminium zakken die gebruikt worden voor het verpakken van koffie.

Met deze toevoegingen aan uw zakken kunt u de zakken na het openen opnieuw verzegelen, waardoor een hermetischeafsluiting ontstaat die voorkomt dat er zuurstof in de zakken komt.

Bescherming van het product

Een ander relevant aspect van productbescherming zijn de materialen die gebruikt kunnen worden voor het maken van koffieverpakkingen.

We kunnen er onder andere papier, aluminium en polyethyleen bij vermelden, waarmee het zelfs mogelijk is om meerdere gelamineerde verpakkingen te produceren.

Vanwege de gevoeligheid van koffie voor verschillende externe factoren, zoals vochtigheid, zuurstof en ultraviolet licht, moeten de zakken voor de verpakking meerdere lagen bevatten om de koffie te beschermen en de eigenschappen ervan te behouden.

Dit is wat deze reis ons heeft gebracht, en we hopen dat de informatie die we u geven u zal helpen om – op een precieze manier – te definiëren wat voor soort tas uw product nodig heeft.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.