fbpx

SMMA Materiaal

qué es el SMMA material

SMMA Materiaal staat ook bekend als styreen-gemodificeerd styreen-methyl-methacrylaat(SMMA). Het is een polymeer met hoge slagvastheid, hoge stijfheid, uitstekende helderheid en gemakkelijke verwerkbaarheid. Wilt u meer weten over dit type materiaal en de toepassingen ervan, lees dan verder!

wat is SMMA materiaal?

SMMA materiaal ook bekend als styreen methyl methacrylaat copolymeer is een taaie en duurzame hars. Dankzij het verwerkingsgemak, de mogelijkheid om er verschillende producten mee te maken en de duurzaamheid is het een oplossing voor verschillende toepassingen.

Ze zijn transparant met optische eigenschappen en uitstekend bestand tegen sterilisatie door gammastraling. Ze zijn lichtstabiel, helder en taai. Ze zijn ook Bisfenol A vrij. Dit betekent dat ze kunnen voldoen aan de FDA- en Europese voorschriften.

Eigenschappen van SMMA

SMMA is een mengsel van methylmethacrylaat(MMA) en styreenmonomeer(SM). Het staat ook bekend als MS-harsen. Dit zijn de eigenschappen van dit materiaal:

  • Het biedt een uitstekende hardheid, helderheid en weerbestendigheid.
  • Het heeft een uitstekende helderheid en stijfheid.
  • Door de twee materialen te combineren, ontstaat een kosteneffectief polymeer dat geschikt is voor toepassingen die een uitstekende helderheid vereisen.
  • Het is weer- en krasbestendig.

De eigenschappen maken het zonder twijfel veelzijdig en een kosteneffectief alternatief voor duurdere heldere harsen. Als u meer over ons wilt weten, ga dan naar ons Woordenboek van Horeca en Catering.

Toepassingen van SMMA

De toepassingen zijn gevarieerd. Het kan worden gebruikt bij spuitgieten, extrusie en blazen. Ze zijn vergelijkbaar met die van SAN, PS en PMMA. Het kan zelfs PMMA-harsen en andere transparante polymeren vervangen. Ook in farmaceutische verpakkingen, biochemische laboratoriumbuizen, keukengerei, optische toepassingen.

Vaak gestelde vragen

Welk materiaal is SMMA?

SMMA-materiaal is duurzaam en sterk. Het biedt ook duidelijkheid en stijfheid. Ze zorgen voor duurzame en elegante ontwerpen.

Wat zijn haar kenmerken?

Zij bieden hardheid, sterkte, helderheid, stijfheid en krasbestendigheid.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.