fbpx

7 sleutels om de marketing van uw restaurant NU te verbeteren!

tendencias en marketing restaurante

De marketing van uw restaurant is een element waaraan u veel aandacht moet besteden. U moet niet alleen een heerlijk menu en kwaliteitsproducten aanbieden. Het is ook essentieel dat klanten uw site leren kennen. Daarom vertellen we je vandaag alles wat je moet weten.

Ook moet u in gedachten houden dat klantenservice uw cruciale bondgenoot zal zijn om de loyaliteit van kopers te winnen. Daarom geven wij u ook tips om de resultaten en de winst van uw bedrijf te vergroten en te verbeteren.

De trends zijn duidelijk en worden in tal van media gemeld.

Marketing: een beslissende factor in de bedrijfsstrategie van uw restaurant

Door de marketing van uw restaurant in uw voordeel te gebruiken, kunt u veel positieve resultaten behalen. Ten eerste zult u meer klanten kunnen aantrekken. U kunt ook de zichtbaarheid en populariteit van uw gastronomische site vergroten. U krijgt waarschijnlijk ook veel meer boekingen.

De 7 sleutels die de positionering van uw restaurant zullen verbeteren

Zoals u wellicht hebt gemerkt, is de verbetering van de positionering van uw gastronomisch etablissement een essentieel punt. Daarom zullen we in dit deel zeven sleutels uiteenzetten waarmee u het potentieel van uw restaurant kunt vergroten en meer eters uw gerechten kunt laten proberen.

Een menu op maat: het ideale ingrediënt voor de marketing van uw restaurant

Rekening houdend met de marketing van uw restaurant, moet u een visueel eenvoudig menu maken.

Denk in het algemeen aan namen die gebruikers uitnodigen zich geboeid te voelen om nieuwe recepten te proberen. En op bepaalde dagen kunt u zelfs suggesties van de chef op het menu zetten met groenten en fruit van het seizoen.

Onthoud voorkeuren

Zeker als het gaat om het winnen van klantentrouw, zal het onthouden van hun voorkeuren uw service een pluspunt geven. U kunt obers vragen te letten op de favoriete desserts van de gasten of zelfs de namen van uw vaste klanten te onthouden.

Een vleugje pit

Om de bekendheid van uw gastronomische site te vergroten, is het niet alleen belangrijk om heerlijke gerechten te bereiden, maar ook om te zorgen voor het kleurenpalet van de gerechten en een zeer aantrekkelijke opmaak. U kunt ook verse kruiden of sauzen toevoegen die opvallen en de aandacht trekken.

Zo kunnen uw klanten foto’s gaan maken van de voorbereidingen. Dit is tegenwoordig zeer waardevol materiaal, omdat u via sociale media uw populariteit kunt vergroten en nieuwe eters kunt boeien. U kunt natuurlijk ook voorstellen dat ze u taggen in hun berichten.

Korting om te winnen

Zeker op bepaalde speciale data zoals Kerstmis of Valentijnsdag moet u denken aan kortingen en aanbiedingen die diners zullen aantrekken. U kunt zelfs een speciaal product aan het menu toevoegen en promotieartikelen verkopen.

Inhoud van de waarde

Zorg voor een sterk social media imago dat mensen aanmoedigt om uw restaurant te leren kennen. Overweeg daarom mooie foto’s toe te voegen aan uw accounts. Daarnaast kunt u ook interactieve inhoud gebruiken om uw profiel te promoten.

Meer eenvoud

Anderzijds is de betaling vaak een vrij complex moment, vooral wanneer het gaat om families of vriendengroepen. Daarom kunt u zoeken naar manieren om het te vereenvoudigen door gebruikers gewoon apart te laten betalen. Daarnaast is het ook essentieel dat je verschillende manieren van betaling hebt.

De details

Om uw restaurant marketing succesvol te maken, gaat het niet alleen om uw social media positionering of het vergroten van uw klantenbestand. Het is ook essentieel dat u de wensen van uw gasten onderzoekt en vervult. Zet bijvoorbeeld de verwarming hoger als ze het koud hebben of bied ze een drankje aan op basis van hun voorkeuren.

Een magneet om te onthouden

Marketing van uw restaurant is een essentieel element in de groei van uw eetgelegenheid. Probeer dus te voldoen aan alle tips die je in dit artikel hebt ontdekt. Vergeet ook niet jezelf te trainen en nieuwe manieren te ontdekken om je bedrijf uit te breiden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.