fbpx

Bestek voor restaurants: set wegwerpbestekken

cuberteria-portada

Wegwerpbestek is in de nieuwe fase van de heropening van het restaurant de veiligste en meest economische optie geworden.

Een fase waarin veel autonome gemeenschappen al zijn ingetreden en waarin de overige gemeenschappen over enkele weken zullen toetreden. Daarom hebben restaurants en bars zich moeten aanpassen aan nieuwe hygi毛nemaatregelen, waaronder het wegwerpservies.

Vergeet het hebben van al het bestek in een container aan de bar van uw restaurant of aan de tafels. Als u uw klanten maximale veiligheid wilt bieden, moet u nieuwe maatregelen nemen.

In eerdere berichten hebben we gesproken over de soorten plastic wegwerpbekers, over de soorten wegwerpservies en in dit bericht vertellen we u meer details over de set wegwerpservies en welke de soorten zijn.

Voordelen van de wegwerpbestekenset met deksel

Zoals we de afgelopen weken al hebben gezegd, heeft wegwerpservies grote voordelen en wordt het momenteel vooral in de horeca getest. Het wegwerpbestek is zeer hygi毛nisch en dat geldt nog meer voor de wegwerpbestekkensets, want omdat ze in aparte plastic hoesjes worden geleverd, zorgen ze voor een extra hygi毛nische maatregel.

In het restaurant worden ze aan elke persoon apart gegeven en het is alleen de klant die tijdens de lunch zijn koffer opent en zijn eigen bestek uittrekt. Op deze manier kunnen ze niet gemanipuleerd worden door iemand anders dan de persoon die met hen gaat eten en wordt mogelijke besmetting vermeden.

Bovendien hoeven ze aan het einde van de lunch/dinnerij niet te worden hergebruikt en hoeven ze dus niet te worden gewassen en zal niemand anders ze aanraken. Dit versterkt de hygi毛ne in het restaurant.

Type wegwerpbestek om de hygi毛ne in restaurants te handhaven

Set van metalen wegwerpbestek

Het is het soort geavanceerder bestek voor eenmalig gebruik door zijn ontwerp. Omdat het zilverkleurig is, simuleert het het typische roestvrijstalen bestek dat we allemaal thuis hebben.

Ze zijn erg in trek bij de restaurants die tafelbediening aanbieden, na de veiligheid en de sociale afstandelijkheid. Ze zijn de beste optie voor dit soort restaurants, hotels of ook voor de catering van belangrijke evenementen zoals bruiloften, dopen of bedrijfsfeesten omdat ze veiligheid en hygi毛ne bieden aan de consument, maar hun uiterlijk is eleganter.

Uw klanten zullen zich niet realiseren dat ze wegwerpbestek zijn totdat ze het dankzij het ontwerp in handen hebben.

set-de-cubiertos-desechables

Set van individueel plastic bestek

Het is het type individueel bestek dat het meest gevraagd wordt in de restauratie vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn gemaakt van plastic en je kunt ze vinden in witte of transparante kleur.

Binnen dit type kunnen we verschillende soorten vinden: set van vork en mes, set van vork, mes en servet, of set van vork, mes, lepel en servet.

Set van biologisch afbreekbaar wegwerpbestek

Dit is een soort duurzaam bestek, omdat het gemaakt is van een biologisch afbreekbaar materiaal zoals PLA. Een zeer goede optie voor die gezonde voedingsrestaurants, waaronder de waarden van gezondheids- en milieuzorg.

Ze zijn niet geschikt voor magnetrons of vaatwassers, wat in dit geval geen probleem is omdat ze bedoeld zijn voor eenmalig gebruik.

Zoals u ziet, is het gebruik van wegwerpbestek een zeer goede optie als u uw restaurant, bar of hotel wilt heropenen met de maximale veiligheid en hygi毛ne maatregelen. Uw klanten staan te trappelen om weer uit eten te gaan, maar ze doen dat niet tegen elke prijs en uw imago wordt versterkt als u voor hun hygi毛ne en veiligheid zorgt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav茅s del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l铆nea.

Rechten: Acceso a, Correcci贸n, cancelaci贸n, oposici贸n y otros derechos como se explica en la 鈥淚nformaci贸n adicional鈥.

Ontvangers: Los datos s贸lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci贸n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.