fbpx

Hoe maak je salades om mee te nemen naar het werk of om thuis op te dienen in perfecte staat

Cómo preparar ensaladas para llevar al trabajo o servir a domicilio en perfecto estado

Wij maken ons steeds meer zorgen over ons voedsel, zowel thuis als buitenshuis. Als je niet voor jezelf kunt koken, is het vaak moeilijk te weten wat je mee naar je werk moet nemen. Een van de beste opties is dan ook salades om mee te nemen

Een salade met goed gekozen ingrediënten is een gezonde, snelle en veelzijdige optie voor uit eten. Er zijn eindeloos veel soorten tupper salades die we zonder moeite kunnen klaarmaken en vervoeren en waarmee we kunnen genieten van een gezonde en zelfgemaakte maaltijd zonder aan smaak in te boeten.

Als u geen tijd hebt om salades voor de tupperware te bereiden, bieden steeds meer restaurants smakelijke en verleidelijke salades aan, zowel voor levering en ook voor verwijder die, verpakt in optimale omstandigheden, een perfecte keuze zijn.

Hoe maak je perfecte salades om mee te nemen

Salades hoeven niet saai te zijn. Het enige wat je moet doen is variëren met de ingrediënten en weten welke het meest geschikt zijn om in een tupper te doen. Als je niet weet hoe je salades moet maken om mee te nemen naar het werk en hoe je ze moet verpakken, neem je gemakkelijk je toevlucht tot minder gezonde opties, zoals het kopen van gebak of broodjes uit de automaat.

Afhaalsalades zijn een prima optie als u een catering- of eetzaak hebt, maar om uw succes te verzekeren, moet u beschikken over kwaliteitsingrediënten en goede, schone, lekvrije saladeschalen.

Als je een complete en voedzame salade maakt om mee naar het werk te nemen, combineer dan groenten met eiwitten en koolhydraten. De verhouding tussen groenten en eiwitten moet hoger zijn dan de verhouding tussen koolhydraten. Als u kiest voor pasta of granen, gebruik dan bij voorkeur de volkorenversie.

Onder de meest aanbevolen ingrediënten voor de bereiding van salades voor tupper vinden we de volgende:

 • Sla en taugé (droog ze zeer goed)
 • Groenten (het beste in het seizoen)
 • Peulvruchten
 • Kip of kalkoen gekookt op de grill of gestoomd
 • Ingeblikte vis
 • Gerookte vis
 • Gestoomde en gegrilde vis, zoals zalm of makreel
 • Pasta
 • Bruine of langkorrelige rijst
 • Couscous
 • Vers en gedroogd fruit (rozijnen, veenbessen, mango)
 • Noten (pijnboompitten, pistachenoten, amandelen)
 • Verse of gedroogde kruiden (cilantro, basilicum, oregano)
 • Zaden (lijnzaad, pompoenpitten, chiazaad)

De combinaties zijn eindeloos, dus je zult nooit uitgekeken raken op afhaalsalades.

Tips voor het bereiden van salades om mee te nemen naar het werk of om thuis te serveren

Gebruik de juiste containers

Niets is erger dan een kapotte tas omdat er vloeistoffen of ingrediënten uit je lunchdoos zijn gelekt. Dus wat als u een cateringbedrijf runt en geen kwaliteitscontainers hebt voor uw afhaal- of thuisbestellingen.

Koop altijd een stevige, voedselveilige kwaliteitsverpakking in het formaat dat het best bij uw levensstijl past. De pET Salade Dienbladen van monouso.nl zijn ontworpen om uw salade vers te houden, zonder verlies van smaak en zonder risico op le kken dankzij hun luchtdichte afsluiting

U kunt kiezen uit een groot aantal modellen, inclusief vork of lepel, met verschillende afmetingen en capaciteit. Ontworpen om de beste prestaties te bieden voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Beter zonder dressing

Om uw lunches niet te verpesten, moet u weten dat u uw salade niet gekleed moet bewaren. Bij monouso hebben we tot uw beschikking recipiënten voor sauzen en dressingsen onze persDress saladeschalen zo kunt u de salade met de dressing in hetzelfde bakje meenemen, maar wel apart, om op dat moment te dresseren en te genieten van alle textuur en smaak van uw salade per tupper.

Salades om mee te nemen naar het werk zijn geen saaie optie. Speel gewoon met de ingrediënten om gezonde en lekkere maaltijden te maken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.