fbpx

Restaurantmenu voor kinderen, hoe maak je je eigen menu?

carta-restaurant-voor-ninos

In elk familiebedrijf is het belangrijk dat de kinderen zich speciaal voelen als ze aan tafel zitten. Vooral omdat, als de kleine eters uw restaurant tevreden verlaten, hun ouders dat ook zullen zijn en snel terug zullen willen komen..

Een restaurantmenu voor kinderen zal elk hotelbedrijf helpen een toegevoegde waarde te krijgen. En zelfs dit kenmerk zal rechtstreeks van invloed zijn op de keuze van de klant op het moment dat hij kiest voor een of ander gastronomisch etablissement in uw stad.

Lees dit bericht verder als u zich wilt aansluiten bij deze nieuwe trend in de horeca. Hier laten we u zien hoe u een kindermenu kunt samenstellen dat uw gastronomische aanbod in de verf zet. Laten we beginnen!

Restaurantmenu’s voor kinderen Een nieuwe trend in de horeca!

Kindermenu’s in restaurants zijn een nieuwe trend in de restaurantsector geworden. Dankzij het feit dat zij bij de jongste eters de eetlust opwekken en ervoor zorgen dat hun besluit werkelijk bevredigend is.

carta-restaurant-voor-ninos

Zij worden hoofdzakelijk gebruikt om informatie te verstrekken over het eten, de dranken en de door het restaurant aangeboden diensten. Aangezien zij op kinderen zijn gericht, hebben zij bovendien een meer in het oog springend en moderner ontwerp, zodat zij voor kinderen gemakkelijk te begrijpen zijn.

Tips voor het samenstellen van een menu voor een kinderrestaurant

Het samenstellen van een kindermenu is een taak die je met zorg moet uitvoeren. Vooral omdat het gericht zal zijn op kinderen, die deel uitmaken van de moeilijkst te overtuigen groep klanten in de horeca.

Enkele tips om te overwegen tijdens het proces van het creëren van uw kindermenu kaart zijn als volgt:

Wees duidelijk en concreet

Probeer bij het samenstellen van uw restaurantmenu voor kinderen elk gerecht op een aantrekkelijke en concrete manier te beschrijven. Juist omdat als je de uitleg van het gerecht uitbreidt, je het kind uiteindelijk zult vervelen.

Organiseer de secties zorgvuldig

Doe een interne evaluatie om u te helpen bepalen welke de meest winstgevende gerechten in uw restaurant zijn die gericht zijn op kinderen. Zet die gerechten dan met die resultaten bovenaan het menu.

Zet in op desserts

De dessertkaart voor kinderen kan worden gepresenteerd in een speciale menukaart, waar een aantrekkelijke presentatie die het kleine diner aanmoedigt te bestellen de boventoon voert. Hoewel, als u ze liever in hetzelfde menu met de hoofdgerechten laat zien, is dat ook geldig.

Voeg in het oog springende visuele elementen toe

De meeste kinderen eten eerst met hun ogen. Als u van dit feit gebruik wilt maken, voeg dan beelden toe met een goede visuele impact, zodat het gezichtszintuig van het kind wordt geactiveerd en de bestelling maakt.

Pas de gerechten aan

Om de kosten te drukken, raden wij u aan sommige gerechten van uw “menu voor volwassenen” aan te passen voor kinderen. Dit kan gebeuren met dezelfde grondstoffen en dezelfde bereidingswijze, maar met aanpassing van de hoeveelheden en de presentatie.

Maak verschillende presentaties

U kunt er ook voor kiezen twee kinderkaarten te maken, één speciaal voor kinderen tot vijf jaar en één voor kinderen tot twaalf jaar. Altijd spelend met moderne, aantrekkelijke ontwerpen en met een bestendig materiaal dat vroegtijdige aftakeling vermijdt.

Identificeer uw kaart

Het zal altijd belangrijk zijn om het logo of de identificatie van uw restaurant in de verf te zetten, aangezien het een goede reclamestrategie is voor elke zaak in de horeca. Wij raden u ook aan telefoonnummers, adres, e-mail en sociale netwerken op te nemen.

Ontwerp een menu op maat van uw bedrijf

Kindermenu’s hebben meestal een illustratief en kleurrijk grafisch ontwerp. Als het echter niet dezelfde trend volgt als uw restaurant, zult u uiteindelijk een menu creëren dat niet het visuele resultaat oplevert waarop u hoopt.

Kies het juiste lettertype

Hoewel familiebrieven wat illustratiever zijn, moet u toch een leesbaar lettertype van evenwichtige grootte kiezen. Zo zijn letters in donkere, vette tinten op een lichte of witte achtergrond gemakkelijker te lezen.

Allergeneninformatie

Informatie over allergenen in uw kindermenu is een voorziening waar ouders u zeer dankbaar voor zullen zijn. Vergeet niet dat er tegenwoordig veel kinderen zijn met intoleranties of allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen.

Top 6: Gerechten die u kunt toevoegen aan het kindermenu van uw restaurant

De laatste jaren is het aantal bestellingen van kindermenu’s gestaag toegenomen. Daarom hebben ook veel fastfoodrestaurants in Spanje besloten hun clientèle een “kindermenu” aan te bieden.

carta-restaurant-voor-ninos

Burgers en pizza staan nog steeds bovenaan de lijst van favorieten van kinderen. Er zijn echter nog andere opties om aan uw gezinsmenu toe te voegen:

1. Pannenkoeken

We beginnen deze lijst met pannenkoeken, die een heerlijk alternatief zijn om als ontbijt voor kinderen aan te bieden. U kunt met dit gerecht spelen door er fruitige toppings aan toe te voegen om het aantrekkelijker en onweerstaanbaarder te maken voor het gehemelte.

2. Franse toast

Ten tweede hebben we de French Toast, die u in uw restaurant kunt aanbieden als ontbijt of als een lekkere zoete snack op elk moment van de dag. Dit menu is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar die al zelfstandig eten.

3. Spaghetti

Een ander alternatief om in uw restaurant aan te bieden is spaghetti, een voedingsmiddel dat erin geslaagd is snel te groeien onder de populaire kindermaaltijden. Je kunt het serveren met zeevruchtensaus, gehaktballetjes, kip, worst, enz.

4. Kippenvleugels

Op deze lijst staan kippenvleugels, een maaltijd die het hele gezin kan delen, ook de kleintjes. Je kunt ze serveren met selderijsticks, wortels en blauwe smeerkaas.

5. Parmezaanse kip

Als andere optie hebben we de Parmezaanse kip, die beetje bij beetje de plaats van de Nuggets inneemt. Vooral omdat er een laag tomatensaus en kaas op zit, en er zelfs pasta bij zit.

6. Corn Dog

We sluiten deze lijst af met de corn dog, dat is een hot dog bedekt met een dikke laag maïsmeeldeeg. Tegenwoordig is het erg populair geworden in restaurants en kunt u het aanbieden als ontbijt, lunch of tussendoortje.

Concluderend, wanneer u beslist om uw restaurant menu voor kinderen te creëren, vergeet dan niet om altijd voor bestendige materialen te gaan. Zodat het in goede conditie kan blijven, ongeacht het modderige voedsel.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.