fbpx

Reinigingsproducten om de hygiëne op kantoor te garanderen

ofi-limpia-portada

Kantoorreinigingsmiddelen zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het onderhoud en de conservering van deze werkplekken. Niet alleen om hun imago ten opzichte van klanten of gebruikers te behouden, maar ook om de taken van de werknemers zelf te vergemakkelijken, waarbij een van hun meest relevante doelstellingen totale hygiëne op kantoor is. Men mag niet vergeten dat orde en netheid op kantoor leidt tot een veel hogere prestatie door deze eenvoudige hygiënetaken.

In het kader van deze algemene aanpak zijn er vele en uiteenlopende producten die kunnen worden toegepast om te voldoen aan deze behoefte die bedrijven hebben voor hun professionele panden. Een van de meest relevante en die mag bij dit soort acties niet ontbreken, is de vloerreiniger. Het is essentieel om een volledige en effectieve reiniging van de vloer en de diensten uit te voeren. Een van de meest directe doelen is het elimineren van ziektekiemen.

Aan de andere kant zijn desinfecterende middelen samen met meubelreinigers de noodzakelijke en perfecte oplossing om het desinfectieproces van een groot deel van het meubilair in een kantoor of kamer te stimuleren. Bijvoorbeeld tafels, archiefkasten of rekken die een diepe hygiëne vereisen zodat ze niet bederven en de tekenen van vuil kunnen worden gereinigd.

ofi-limpia

Gebruik van ruitenreinigers

Binnen de lijst met materialen voor het schoonmaken van een kantoor mogen nooit glasreinigers ontbreken. Het is namelijk een basisproduct voor het conditioneren van al het glaswerk in deze ruimte, die ook een van de grootste bronnen van vuilophoping is. Net zoals het het enige alternatief is om zowel de ramen als de spiegels schoon en mooi te houden.

Een ander product dat aanwezig moet zijn om aan deze zakelijke behoefte te voldoen, is datgene dat bedoeld is voor de reiniging en het onderhoud van badkamers, aangezien elk kantoor een kamer met deze kenmerken heeft. Wanneer aan deze sociale eis moet worden voldaan door middel van producten die rekening houden met persoonlijke hygiëne, zoals de vervanging van vloeibare zeep of antibacteriële gel, zodat de penetratie van bacteriën in het kantoor zelf wordt voorkomen.

Voor deze laatste taak, die van vitaal belang is, is ook een van de meest elementaire schoonmaakproducten voor kantoren nodig: dweilen of doeken voor tegels of een breed scala aan containers voor het verwijderen van afval of stof dat zich op vloeren en oppervlakken heeft opgehoopt. Vloeibare oplossingen om deze acties in de badkamers te versterken zullen ook worden opgenomen.

Zorg voor het imago van de kamers

Bij het plannen van welke kantoorreinigingsmiddelen op onze to-do lijst moeten worden opgenomen, is er ook geen tekort aan de meest geschikte apparaten voor de reiniging. Een van de meest relevante voorbeelden zijn stofzuigers, omdat dit het beste instrument is om stof op een zeer effectieve en snelle manier te verwijderen. Met name omdat de actie ervan de meest verborgen punten van de ruimtes op deze werkplek bereikt. Met als bijkomend voordeel dat het alle soorten oppervlakken bereikt:

  • Tapijten
  • Woods
  • Wandtapijten

Als we een onberispelijk extern imago willen geven, hebben we geen andere keuze dan te kiezen voor de beste lakkers op de markt. Zij zullen degenen zijn die de staat van het pand het beste maken voor het bezoek van de klanten of gasten. Bovendien mogen we niet vergeten dat hout een van de elementen is die in de loop van de tijd het vaakst verslijten en daarom speciale zorg nodig hebben bij de dagelijkse reiniging.

Tot slot is er nog een ander element dat moet worden gewaardeerd en dat is de opname in de algemene reiniging van de bezems en de stofafscheiders. Het is waar dat dit zeer traditionele producten zijn, maar ze worden in geen geval ondergewaardeerd in hun functie. In die zin moeten we niet vergeten dat er in elk kantoor dat de moeite waard is altijd de aanwezigheid van papier of stof is die de aanwezigheid van deze zeer praktische hulpmiddelen nodig heeft. Het is tijd om al deze ideeën in de praktijk te brengen!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.