fbpx

Redenen voor het gebruik van bagassecontainers in de horeca

Hoe vaak heb je het woord “bagasse” niet gehoord en vroeg je je af wat het betekent? Eenvoudig gezegd is bagasse een biologisch afbreekbaar materiaal dat wordt verkregen uit suikerrietafval. Het is een van de favoriete middelen voor de productie van ecologische meeneemverpakkingen voor levensmiddelen.

Dit product wordt de nieuwe trend in restaurants en bezorgdiensten. In feite is het de belangrijkste mededinger voor plastic in de voedingsindustrie geworden.

Wilt u meer weten over de voordelen van bagasseverpakkingen? Geweldig, bij Monouso hebben we gewezen op de meest gunstige aspecten van deze bron, evenals de redenen om het te integreren in uw bedrijf.

Blijf lezen!

Wees verbaasd over alle voordelen die bagasse u kan bieden

Suikerriet heeft vele kwaliteiten, vooral als het gaat om het hotelwezen. Enkele van de meest opmerkelijke zijn:

  • Verzet. Hoewel het gemakkelijk afbreekt, is het heel handig voor de opslag en het transport van voedsel. Het heeft de nodige weerstand tegen vocht, evenals de luchtdichtheid die nodig is om voedsel van buitenaf te isoleren.
  • Economie. Geloof het of niet, suikerriet verpakkingen hebben vergelijkbare prijzen als plastic verpakkingen. Daarom kunt u beide kiezen zonder dat u het verschil merkt.
  • Lichtheid. Biologisch afbreekbare suikerrietreservoirs zijn ongelooflijk licht, zodat je ze zonder al te veel moeite overal mee naartoe kunt nemen waar je maar wilt
  • Toegankelijkheid. Jaren geleden waren recyclebare producten moeilijk verkrijgbaar, dus de prijzen waren hoger. Vandaag de dag heeft u toegang tot de verpakking van suikerriet zonder enige complicaties.
>  Definitieve gids: elektrische luchtverfrisser

cana-azucar-cuerpo

Andere ongelooflijke voordelen van suikerriet verpakkingen

We hebben de belangrijkste punten ten gunste van deze producten al besproken, maar er zijn nog andere nuttige aspecten waar we rekening mee moeten houden. Lees hieronder meer over hen:

  • Esthetiek. De kleur van het suikerriet kan iets meer kleur geven aan uw afhaalpreparaten. Deze kleur is zacht, licht, en tegelijkertijd aantrekkelijk, dus het zal de aandacht trekken van mogelijke gasten.
  • Trend: Veel klanten zijn meer geneigd om te kiezen voor meer milieuvriendelijke bedrijven, dus de implementatie ervan kan uw marktkansen vergroten. Het is niet nodig om zonder plastic te doen, je hoeft alleen maar te zorgen voor dit alternatief en je klantenkring zal toenemen.
  • Duurzaamheid. Er is geen beter alternatief voor degenen die het milieu willen beschermen dan suikerrietvezel. Het kan voortdurend worden hergebruikt voor lagere prijzen, en het beste van alles: de vervuilingsvoetafdruk is extreem laag.

Nu hoeft u alleen nog maar de beste suikerrietcontainers voor uw bedrijf te kopen. Om dit te doen, ga je gewoon naar onze online winkel.. Monouso en krijg de kopieën van je keuze.

U bent slechts een paar klikken verwijderd van het diversifiëren van de leveringsservice van uw bedrijf, wij wachten op u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.