fbpx

Milieuvriendelijke papieren servetten: waarom zou u ze in uw restaurant gebruiken?

portada-servilletas-biodegradables

Papieren servetten zijn essentieel voor de dagelijkse gang van zaken in elke horecazaak. Steeds meer hotels, bars en restaurants kiezen voor dit soort servetten in plaats van de traditionele servetten van stof. Bovendien worden ecologische servetten steeds populairder.

Ecologische papieren servetten hebben succes omdat ze eenpraktische,economische, hygiënischeenesthetischeoplossing zijn. Tegenwoordig zijn er ook talrijke mogelijkheden op de markt, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ondernemer. Ze zijn echt booming. We leven in een maatschappij die steeds meer sociaal en milieubewust wordt. Duurzaamheid wint aan belang en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van hun rol als agenten van sociale verantwoordelijkheid.

Biologisch afbreekbare servetten: wat zijn dat?

  • Ecologische servetten zijn biologisch afbreekbare servetten: ze zijn gemaakt van een materiaal dat kan worden afgebroken via natuurlijke processen die in gang worden gezet door biologische organismen (bacteriën, schimmels, algen, enz.).
  • Zij ondergaan een proces van chemische afbraak en vereenvoudiging: de resterende materialen van milieuvriendelijke papieren servetten kunnen op natuurlijke wijze weer in de aarde worden opgenomen.
  • Een duurzame optie: biologisch afbreekbare servetten worden gepositioneerd als een ecologische en milieuvriendelijke oplossing.

Voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke papieren servetten in uw restaurant

Comfortabel, hygiënisch en praktisch

Biologisch afbreekbare servetten van gerecycled papier hebben alle voordelen van papieren servetten. Ze zijn een hygiënische, handige en nuttige oplossing. Omdat het een wegwerpservet is, hoeft u het niet met meerdere eters te delen. Bovendien kunt u afzien van de wasservice en hoeft u zich geen zorgen te maken over het opvouwen ervan. Ze maken uw dagelijks leven veel gemakkelijker!

U draagt bij tot een betere gezondheid van de planeet.

We leven in een klimaatnoodsituatie en elke kleine actie telt meer dan ooit. Door milieuvriendelijke papieren servetten te gebruiken, kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Bovendien vermindert u uw bedrijfsafval.

U versterkt het imago van uw restaurant.

Zoals we al eerder zeiden, leven we in een samenleving die steeds verantwoordelijker wordt. Klanten voelen zich verbonden met bedrijven die zich inzetten voor maatschappelijk welzijn en de natuur. Door biologisch afbreekbare servetten in uw restaurant te gebruiken, zullen klanten u op een positieve manier ervaren en meer geneigd zijn om uw bedrijf bij anderen aan te bevelen.

Waar koop je ecologische papieren servetten?

Als u wilt weten waar als u milieuvriendelijke papierproducten wilt kopen, nodigen wij u graag uit om de online shop van Monouso te bezoeken . We hebben een uitgebreide catalogus van biologisch geteelde voedingsmiddelen, in verschillende materialen en formaten, compatibel met de behoeften van elke bar of restaurant.

Wat zijn biologisch afbreekbare servetten?

Ecologische papieren servetten zijn biologisch afbreekbare servetten, d.w.z. dat ze gemaakt zijn van een materiaal dat kan worden afgebroken via natuurlijke processen die in gang worden gezet door biologische organismen (bacteriën, schimmels, algen…).

Voordelen van het gebruik van ecologische papieren servetten in uw restaurant

Ecologische papieren servetten…
– Ze zijn handig, hygiënisch en praktisch.
– U draagt bij tot de gezondheid van de planeet.
– U versterkt het eco-imago van uw restaurant.

Waar koop ik milieuvriendelijke servetten?

Als u wilt weten waar u ecologische papieren servetten kunt kopen, raden wij u aan de online winkel van Monouso te bezoeken. Met een uitgebreide catalogus van biologisch afbreekbare servetten, in verschillende maten en formaten, compatibel met de behoeften van elke bar of restaurant.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.