fbpx

Redenen om milieuvriendelijke papieren servetten te gebruiken in uw restaurant

portada-servilletas-biodegradables

Papieren servetten zijn een essentieel element in het keukengerei van elke horecazaak. Steeds meer hotels, bars en restaurants kiezen voor dit soort servetten, in plaats van de traditionele stoffen servetten.

Papieren servetten zijn een succes omdat ze een praktische, economische, hygiënische en esthetische oplossing zijn. Vandaag de dag zijn er ook tal van mogelijkheden op de markt die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ondernemer. Er zijn papieren servetten naar ieders smaak. Van op maat gemaakte papieren servetten tot milieuvriendelijke papieren servetten, naast vele andere opties.

Ecologische papieren servetten zijn booming. We leven in een samenleving die steeds meer sociaal en milieubewust wordt. Duurzaamheid wint steeds meer terrein en bedrijven worden steeds duidelijker over hun rol als actoren van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

In dit artikel bespreken we de kenmerken en voordelen van milieuvriendelijke papieren servetten.

Biologisch afbreekbare servetten, wat zijn dat?

Ecologische papieren servetten zijn biologisch afbreekbaar, dat wil zeggen dat ze gemaakt zijn van een materiaal dat in staat is om te ontbinden via natuurlijke processen die door biologische organismen (bacteriën, schimmels, algen…) worden geïnitieerd.

Als het servet eenmaal is weggegooid, zal het een proces van afbraak en chemische vereenvoudiging ondergaan, waardoor het resterende servetmateriaal op een natuurlijke manier weer in de bodem kan worden opgenomen.

In deze context worden biologisch afbreekbare servetten gepositioneerd als een ecologische, duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

>  Hoe kiest u uw handschoenmaat: Ontdek het hier

Servilletas-biodegradables-2

De voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke papieren servetten in uw restaurant

1 – Comfortabel, hygiënisch en praktisch Biologisch afbreekbare gerecyclede papieren servetten hebben alle voordelen van papieren servetten. Ze zijn een hygiënische, comfortabele en nuttige oplossing. Omdat het een wegwerpservet is, hoeft u het niet met meerdere gasten te delen, waardoor elk mogelijk bacteriologisch contact volledig wordt uitgebannen. Bovendien kunt u afzien van de wasserette en hoeft u zich geen zorgen te maken over het opvouwen van de wasserette. Ze maken uw dagelijks leven een stuk gemakkelijker!

2 – U zult bijdragen aan de verbetering van de gezondheid van de planeet. We leven in een klimaatnoodsituatie en alle kleine acties tellen meer dan ooit. Door het gebruik van ecologische papieren servetten kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Bovendien vermindert u de verspilling van uw bedrijf.

3 – U versterkt het imago van uw restaurant. Zoals we al eerder hebben gezegd, leven we in een steeds verantwoordelijker wordende maatschappij. Klanten maken contact met bedrijven die zich inzetten voor maatschappelijk welzijn en natuur. In die zin zullen de klanten, door het opnemen van biologisch afbreekbare servetten in uw restaurant, u positief waarnemen en zullen ze meer bereid zijn om uw bedrijf aan te bevelen aan andere gebruikers.

Waar koop je ecologische papieren servetten?

Als u wilt weten waar u milieuvriendelijke papieren servetten kunt kopen, raden wij u aan een bezoek te brengen aan de online winkel van Monouso. We hebben een uitgebreide catalogus van biologisch afbreekbare servetten, in verschillende maten en formaten, compatibel met de behoeften van elke bar of restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.